Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Ένα φλαμίνγκο έχασε τον δρόμο του στον δρόμο των Μεγάρων! (Video)

Οι απορίες των δημοσιογράφων θα σας προκαλέσουν γέλιο!

5 Σεπτεμβρίου 2019 11:34
Ένα φλαμίνγκο έχασε τον δρόμο του στον δρόμο των Μεγάρων! (Video)

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας είναι ότι ένα φλαμίνγκο έχασε μάλλον τον δρόμο του στα Μέγαρα! Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ στην εκπομπή "Αταίριαστοι" έκαναν αναφορά για το πτηνό που μάλλον απομακρύνθηκε από το κοπάδι του!

Η απορία όμως των παρουσιαστών γιατί αυτό το φλαμίνγκο δεν είναι ροζ θα σας προκαλέσει γέλιο! Συνάδελφοι τους ενημέρωσαν ότι επειδή είναι μικρό έχει αυτό το χρώμα! Πως μοιάζει ένα μωρό φλαμίνγκο; Θα σας ενθουσιάσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ενημερωθεί οι οργανώσεις για την προστασία άγριων ζώων!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ναύπλιο: Έγινε "ροζ"...από τα φλαμίνγκο!

Ένα μικρό κοπάδι με 10 περίπου φλαμίνγκο κατέφθασε την Κυριακή στον υδροβιότοπο Ναυπλίου, για να ξεκουραστούν από το μακρύ και κουραστικό ταξίδι της μετανάστευσης. Φωτογραφίες: Φλαμίνγκο στην παραλία της Καρύστου

Το όνομα φλαμίνγκο προέρχεται από την πορτογαλική ή ισπανική λέξη «flamengo», που σημαίνει «αυτός που έχει το χρώμα της φλόγας».

Ναύπλιο: Έγινε ροζ...από τα φλαμίνγκο!

Τα φλαμίνγκο τρέφονται κυρίως με γαρίδες, άλγες, και υδρόβια φυτά. Τα φτερά τους διαθέτουν διάφορες αποχρώσεις του πορτοκαλί και του ροζ χρώματος. Εκτός από το ότι στέκονται στο νερό, τα φλαμίνγκο μπορούν να πατήσουν με τα μεμβρανωτά τους πόδια στη λάσπη, για να φέρουν στην επιφάνεια το φαγητό που βρίσκεται στον πάτο.

Ναύπλιο: Έγινε ροζ...από τα φλαμίνγκο!Ναύπλιο: Έγινε ροζ...από τα φλαμίνγκο!

Eντυπωσιακά πλάνα από τα φλαμίνγκο στο Ακρωτήρι! (video)

Eντυπωσιακά πλάνα από τα φλαμίνγκο στο Ακρωτήρι! (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από την άφιξη των φλαμίνγκο στην αλυκή Ακρωτηρίου και σε παρακείμενες περίοχες.

Τα αποδημητικά πουλιά που έκαναν την εμφάνισή τους στον βιότοπο της Λεμεσού, προσφέρουν εδώ και λίγες μέρες εντυπωσιακό θέαμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share