Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: 19 νεκροί από πυρκαγιά σε βιοτεχνία βεγγαλικών!

Πόσοι τραυματίστηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε;

5 Σεπτεμβρίου 2019 08:44
Τραγωδία: 19 νεκροί από πυρκαγιά σε βιοτεχνία βεγγαλικών!

Δεκαεννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν στη μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε σε βιοτεχνία βεγγαλικών στη βόρεια Ινδία, όπου τα συνεργεία διάσωσης δίνουν ακόμη μάχη με την πυρκαγιά για να βρουν επιζώντες.

Τα κτήρια όπως και αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές από την έκρηξη στη βιοτεχνία, η οποία βρίσκεται στην πόλη Μπατάλα (κρατίδιο Πεντζάμπ) και σε πολυσύχναστη συνοικία, με τις αρχές να φοβούνται ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Δεν είναι γνωστό πόσοι άνθρωποι ήταν μέσα στο κτίριο την ώρα της έκρηξης.

Ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης, ο Αμαρίντερ Σινγκ, δήλωσε «βαθιά θλιμμένος για τους θανάτους αυτούς», σε μήνυμά του στο Twitter.

Οι εκρήξεις είναι συχνές στα παράνομα εργαστήρια βεγγαλικών, κυρίως κατά τη διάρκεια των εορτασμών το φθινόπωρο της ινδουιστικής γιορτής Ντιβάλι, της λεγόμενης «γιορτής του φωτός» κατά την οποία υπάρχει μεγάλη ζήτηση βεγγαλικών.

Πολλά από τα εργοστάσια αυτά δεν τηρούν τους βασικούς κανόνες ασφαλείας και λειτουργούν χωρίς άδεια. Οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι είναι πολύ νωρίς για να διαπιστωθούν τα αίτια της έκρηξης.

Φρίκη στην Ινδία: Σκότωσε με τσεκούρι τη μητέρα του και τηγάνισε τον εγκέφαλό της!

Σκότωσε με τσεκούρι τη μητέρα του ενώ τον έπιασαν στα πράσα να έχει βάλει σε ένα τηγάνι τον εγκέφαλό της, προσπαθώντας να τον τηγανίσει για να τον φάει. Φρίκη: 16χρονος σκότωσε με τσεκούρι όλη του την οικογένεια! (photos-video)

Ο 32χρονος Sitaram Iraon, αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία.

Η άτυχη 50χρονη γυναίκα συχνά αντιμετώπιζε τον γιο της, ο οποίος μεθούσε και την χτυπούσε, όταν δεν του έδινε χρήματα για να αγοράσει ποτά.

Όταν η γυναίκα αρνήθηκε, τότε ο Iraon άρπαξε το τσεκούρι και την χτύπησε στο κεφάλι. Στη συνέχεια έβγαλε τον εγκέφαλό της με σκοπό να τον φάει.

Η νύφη του περνούσε εκείνη τη στιγμή και είδε τι συνέβαινε. Έτσι ο 32χρονος το έβαλε στα πόδια. Στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία.

Σοκ στις ΗΠΑ: Διάσημος αθλητής σκότωσε όλη του την οικογένεια!

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία της συζύγου, του παιδιού και της πεθεράς του παίκτη του μπέιζμπολ Μπλέικ Μπίβενς, στη νότια Βιρτζίνια. Φρίκη: 16χρονος σκότωσε με τσεκούρι όλη του την οικογένεια!

Έπειτα από σύντομη καταδίωξη στα σύνορα Βιρτζίνια - Βόρειας Καρολίνα ο 18χρονος κουνιάδος του Μπίβενς, ο Μάθιου Τόμας Μπέρναρντ, συνελήφθη κατηγορούμενος για τρεις ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με τις Αρχές της κομητείας Πιτσιλβάνια, αστυνομικοί πήγαν σε ένα σπίτι στο Κίλινγκ της Βιρτζίνια επειδή οι γείτονες κατήγγειλαν πως άκουσαν πυροβολισμούς. Φτάνοντας εκεί βρήκαν μια γυναίκα νεκρή στον διάδρομο του πάρκινγκ ενώ μία γυναίκα και ένα παιδί βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι.

"Είναι σοκαριστικό για την κοινότητά μας. Μας υπενθυμίζει πόσο εύθραυστη είναι η ζωή", σχολίασε ο σερίφης Μάικ Τέιλορ.

Οι Αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων, ούτε έχουν κάποια ένδειξη για το κίνητρο των φόνων. Ο Μπέρναρντ, που ήταν γυμνός όταν συνελήφθη, προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας μπέιζμπολ Τάμπα Μπέι Ρέις εξέδωσε μια ανακοίνωση για την τραγωδία που έπληξε τον 24χρονο πίτσερ. "Νωρίτερα σήμερα μάθαμε ότι ένας από τους παίκτες μας (...) βίωσε μια φρικτή οικογενειακή τραγωδία στη νότια Βιρτζίνια", ανέφερε, προσθέτοντας ότι θα τον στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο.

Σοκ: Πεθερά ευνούχισε και σκότωσε τον πρώην γαμπρό της!

Φρικτό θάνατο από τα χέρια της πρώην πεθεράς του και του φίλου της βρήκε ένας 32χρονος στη Ρωσία επειδή καθυστερούσε να πληρώσει τη διατροφή στην κόρη της. Σοκ: 46χρονος μαχαίρωσε τη μητριά του!

Ο Ντμίτρι Μπογκντάνοφ είχε πάει στο σπίτι της 49χρονης στην πόλη Νογκορόντ αφού αυτή την προσκάλεσε για ένα ποτό.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την αστυνομία, ξέσπασε καβγάς και τότε η γυναίκα άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο, μαχαίρωσε αρκετές φορές τον 29χρονο και στη συνέχεια τον ευνούχισε πετώντας από το παράθυρο τα γεννητικά του όργανα.

Μετά την γυναίκα, το μαχαίρι πήρε ο φίλος της ο οποίος συνέχισε να χτυπάει τον Μπογκντάνοφ καταφέροντας του συνολικά 27 μαχαιριές.

Απόλυτα ψύχραιμη παρά την αγριότητα της πράξης της η 49χρονη τηλεφώνησε στην κόρη της και της ανακοίνωσε την δολοφονία του πρώην συζύγου της.

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγος του 29χρονου κάλεσε αμέσως την αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν και την 49χρονη και τον φίλο της.

Η δολοφόνος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τον πρώην γαμπρό της γιατί δεν στήριζε την κόρη της και καθυστερούσε τις πληρωμές της διατροφής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share