Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Καθηγητής "φόρεσε" κιβώτια στους μαθητές του! Οργή από τους γονείς!

Τι απαντά το σχολείο;

5 Σεπτεμβρίου 2019 08:05
Αδιανόητο: Καθηγητής

Αδιανόητο αυτό που συνέβη στο Μεξικό! Ένας καθηγητής "φόρεσε" κιβώτια στους μαθητές του με στόχο να μην αντιγράφουν! Οργή από τους γονείς!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εξετάσεων στο σχολείο El Sabinal στην πολιτεία Τλαξκάλα. Απίστευτος: Μπήκε σε φέρετρο ως αντίδραση στους μαθητές του!

Δράστης ο καθηγητής στο μάθημα της Ηθικής, Λουίς Σουάρες Τέξις, με τους γονείς να απαιτούν την απομάκρυνσή του.

«Ο καθηγητής εξευτελίζει τους μαθητές του. Ζητάμε να προστατευτούν τα δικαιώματα των μαθητών μας» αναφέρουν οι γονείς τονίζοντας ότι αυτού του είδους η «βία» δεν θα γίνει ανεκτή.

Το σχολείο από την πλευρά του υποστηρίζει ότι ήταν μια «δυναμική άσκηση» για να βοηθήσει στην «ψυχοκοινωνική ανάπτυξη» των μαθητών.

Κατά την ίδια ανακοίνωση οι μαθητές είχαν συμφωνήσει σε αυτή την τακτική πριν να τους βάλουν τα κιβώτια στα κεφάλια.

Τραγωδία: Μολότοφ σε κλαμπ! Τουλάχιστον 23 νεκροί!

Μια τραγωδία συνέβη στο Μεξικό όταν σε κλαπμ έριξαν μολότοφ! Δυστυχώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστουν 23 νεκροί!

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως αρκετοί ένοπλοι άντρες πέταξαν πολλές μολότοφ στο κλαμπ, που άρπαξε φωτιά.

Ακόμα 13 άνθρωποι είναι σοβαρά τραυματισμένοι. Να σας θυμίσουμε ακόμα: Ληστεία αλά Casa de Papel: Άρπαξαν 2,2 εκατ. ευρώ!

Η επίθεση έγινε στο κλαμπ Καμπάλο Μπλάνκο, στην παραθαλάσσια πόλη Κοατζακοάλκος, στον κόλπο του Μεξικού.

Φρίκη: Εντοπίστηκαν 19 πτώματα! Κάποια από αυτά είναι διαμελισμένα!

Οι μεξικανικές Αρχές ανακοίνωσαν χθες Πέμπτη ότι εντοπίστηκαν 19 πτώματα, ορισμένα εκ των οποίων διαμελισμένα, στη νοτιοδυτική πολιτεία Μιτσοακάν. Ανατριχιαστικό: Γύρισε σπίτι δύο μήνες μετά την κηδεία του...

Τα θύματα, μεταξύ των οποίων τρεις γυναίκες, βρέθηκαν σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στην περιοχή Ουρουαπάν, όπου δρουν καρτέλ ναρκωτικών, δήλωσε ο πολιτειακός εισαγγελέας Αδριάν Λόπες στους δημοσιογράφους.

Κάποια από τα θύματα είχαν υποστεί βασανιστήρια και πολλά έφεραν τραύματα από σφαίρες, σύμφωνα με τον ίδιο εισαγγελικό λειτουργό.

Μακάβριες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν τέσσερα ημίγυμνα πτώματα κρεμασμένα σε μια γέφυρα. Άλλα δύο πτώματα κείτονται στον δρόμο από κάτω, ενώ ντόπιοι περνούν από το σημείο χωρίς να δίνουν σημασία.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες έχουν μετατρέψει τη Μιτσοακάν σε μια από τις Πολιτείες του Μεξικού με το οξύτερο πρόβλημα εξαιτίας της βίας των καρτέλ.

Κάποιοι ντόπιοι έχουν σχηματίσει «ομάδες αυτοάμυνας», ορισμένες από αυτές, όμως, μετατρέπονται με τη σειρά τους σε συμμορίες.

Η Ουρουαπάν, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Μιτσοακάν, συγκαταλέγεται στα πεδία μαχών των καρτέλ, εν μέσω του λεγόμενου «πολέμου των ναρκωτικών» που έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 200.000 ανθρώπους από το 2006.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς να περιορίσει τη βία, η κυβέρνηση του κεντροαριστερού προέδρου Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ ίδρυσε και ανέπτυξε την Εθνοφρουρά, μια μεικτή δύναμη αποτελούμενη από στρατιώτες και αστυνομικούς.

Ως τώρα, η κυβέρνηση ανέπτυξε 80.000 άνδρες της Εθνοφρουράς, ωστόσο μέρος της έχει επιφορτιστεί να φρουρεί τα σύνορα με τη Γουατεμάλα και τις ΗΠΑ, για να ανακοπεί το κύμα των μεταναστευτικών ροών προς βορρά.

Συρία: 200 πτώματα σε ομαδικό τάφο - 5 εκ των οποίων θύματα τζιχαντιστών!

Ομαδικός τάφος με περίπου 200 πτώματα, μεταξύ των οποίων ανθρώπων που φαίνεται ότι εκτελέστηκαν, βρέθηκε κοντά στην Ράκα, την πρώην «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους στη βόρεια Συρία, δήλωσαν οι τοπικές αρχές και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Πέντε από τους νεκρούς που βρέθηκαν στον ομαδικό τάφο ήταν ντυμένοι με πορτοκαλί φόρμες, τις οποίες φορούσαν ορισμένες φορές οι όμηροι των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με τον τοπικό αξιωματούχο Γιάσερ αλ Χάμις και την μη κυβερνητική οργάνωση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share