Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό! Στους 30 ανέρχονται οι τραυματίες!

Που συνέβη το ατύχημα;

5 Σεπτεμβρίου 2019 07:50
Σοκ: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό! Στους 30 ανέρχονται οι τραυματίες!

Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη στην Ιαπωνία όταν τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό! Δυστυχώς στους 30 ανέρχονται οι τραυματίες!

Η εταιρεία σιδηροδρόμων Keikyu Corp και η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσαν πως υπάρχουν περίπου 30 τραυματίες. Να σας θυμίσουμε: Σοβαρό τροχαίο με πέντε τραυματίες!

Πλάνα που μετέδωσαν ιαπωνικά ΜΜΕ εικονίζουν μαύρο καπνό να υψώνεται από εκτροχιασμένα βαγόνια του συρμού και ανάστατους επιβάτες που βγαίνουν από το τρένο κοντά σε διασταύρωση των σιδηροτροχιών με το οδικό δίκτυο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες έχουν ποικίλης σοβαρότητας τραύματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα των αρχών, το φορτηγό ενδέχεται να είχε κολλήσει στη διασταύρωση, όταν ετοιμαζόταν να τη διασχίσει η αμαξοστοιχία.

Σύγκρουση ιστιοφόρων στην Αίγινα!

Σύγκρουση ιστιοφόρων έγινε στην Αίγινα! Δυστυχώς από την σύγκρουση υπήρξε μια τραυματισμένη γυναίκα! Πανικός στην Κέα: 4 άνθρωποι βρίσκονται σε ακυβέρνητο ιστιοφόρο!

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της σύγκρουσης δύο ιστιοφόρων σκαφών στη θαλάσσια περιοχή της Πέρδικας στην Αίγινα, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία Βρετανίδα υπήκοος και να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας του νησιού.

Στο ένα ιστιοφόρο σκάφος επέβαιναν 8 Ρουμάνοι υπήκοοι που είναι καλά στην υγεία και στο άλλο ιστιοφόρο, τύπου καταμαράν, ένα ζευγάρι Βρετανών.

Και τα δύο σκάφη προσδέθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Αίγινας όπου τους απαγορεύτηκε προσωρινά ο απόπλους.

Στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών συγκρούστηκαν δύο νταλίκες!

Δύο νταλίκες που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας συγκρούστηκαν στις 13:30 στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, πριν από τον Αξιό ποταμό.

Από την σύγκρουση, που συνέβη στο ρεύμα εξόδου από την πόλη, μετά την πινακίδα για τους Ευζώνους, το ένα από τα δύο μεγάλα οχήματα ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε από τον δρόμο. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. Δείτε ακόμα: Ελεύθερος ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο! (Video)

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κίνηση των οχημάτων στο σημείο της σύγκρουσης διεξάγεται από τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ η νταλίκα που εξετράπη θα απομακρυνθεί από την άκρη του οδοστρώματος, ενδεχομένως και αύριο.

Τροχαίο ατύχημα στα διόδια των Μαλγάρων: Νταλίκα βγήκε εκτός δρόμου! (photos)

Ένα πραγματικά περίεργο τροχαίο ατύχημα με μια νταλίκα συνέβη λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι, περίπου 500 μέτρα από τα διόδια των Μαλγάρων. Τροχαίο στο Αίγιο: Ελεύθερος ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στις φωτογραφίες ο οδηγός της νταλίκας φέρεται να έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα βαρύ όχημα να καταλήξει εκτός δρόμου. Πάντως, πληροφορίες της ίδιας πηγής αναφέρουν ότι πιθανότατα να έσκασε το λάστιχο του οχήματος με συνέπεια ο οδηγός να μην μπορεί να κρατήσει το όχημα στην άσφαλτο.

Σημειώνεται ότι από το τροχαίο ατύχημα δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιον τραυματισμό.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο!

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, σε τροχαίο, που συνέβη στην Καβάλα, με απολογισμό ένα νεκρό 16χρονο παιδί! Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε οδηγός μοτοσυκλέτας τα ξημερώματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο που οδηγούσε μία μητέρα και στο οποίο επέβαιναν τα δύο παιδιά της και ένα ακόμη άτομο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα.

Το περιστατικό συνέβη στην Εγνατία οδό- μετά τα διόδια της Μουσθένης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καβάλα.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ένας 16χρονος και σοβαρά τραυματισμένος ο 18χρονος αδελφός του. Ελαφρύτερα τραυματίστηκαν η οδηγός και ο τέταρτος επιβάτης του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε τελικό προορισμό την Κομοτηνή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share