Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καιρός σήμερα: Επιπλέον πτώση της θερμοκρασίας με τοπικές βροχές!

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού!

5 Σεπτεμβρίου 2019 06:56
Καιρός σήμερα: Επιπλέον πτώση της θερμοκρασίας με τοπικές βροχές!

Καιρός σήμερα: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας, καθώς και τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα, Πέμπτη.

Μετά από ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι, ο καιρός θα θυμίσει στα δυτικά λίγο φθινόπωρο, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να μειώνεται έναν με δύο βαθμούς. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, οι βροχές και οι καταιγίδες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι και πάλι αίθριος.

Οι άνεμοι δεν αλλάζουν σε σχέση με χθες, καθώς παραμένουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 34 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share