Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Πανικός για μαθητευόμενο πιλότο! Λιποθύμησε ο εκπαιδευτής του ενώ βρίσκονταν στον αέρα! (Video)

Τρόμος!

4 Σεπτεμβρίου 2019 12:34
Πανικός για μαθητευόμενο πιλότο! Λιποθύμησε ο εκπαιδευτής του ενώ βρίσκονταν στον αέρα! (Video)

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ο μαθητευόμενος πιλότος Μάξ Σιλβέστσερ, ο οποίος είχε στο ενεργητικό του μόλις δύο ώρες εμπειρίας σε πτήση, όταν ο εκπαιδευτής του λιποθύμησε ενώ βρίσκονταν στον αέρα. Νέα στοιχεά για την πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Τι αποκαλύπτει ο γιος του πιλότου;

Με την βοήθεια του πύργου ελέγχου, ο εκπαιδευόμενος πιλότος και πατέρας τριών παιδιών κατάφερε να το προσγειώσει με ασφάλεια παρότι δεν είχε πιλοτάρει ποτέ μόνος του αεροπλάνο.

“Θα ήθελα πάρα πολύ να γνωρίσω τον άνθρωπο που με βοήθησε να προσγειώσω το αεροπλάνο”, είπε μεταξύ άλλων ο Μάξ Σιλβέστσερμιλώντας σε δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail μετά την προσγείωσε του αεροσκάφους ο εκπαιδευτής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Γιάντακοτ στην Αυστραλία.

Τραγωδία στον Πόρο: Ξεσπά ο γιος του πιλότου! «Πετούσε επειδή δεν είχε...!»

Τραγωδία στον Πόρο: Ξεσπά ο γιος του πιλότου! «Πετούσε επειδή δεν είχε...!»

Ξεσπά ο γιος του πιλότου, που έχασε τη ζωή του με δύο ακόμα άτομα όταν το ελικόπτερό τους συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και τον Πόρο. Τραγωδία στον Πόρο: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο πιλότο (Video)

«Ο πατέρας μου ουσιαστικά υποχρεώθηκε να πάει για δουλειά σε αυτή την ιδιωτική εταιρεία για οικονομικούς λόγους. Η σύνταξή του από την Πολεμική Αεροπορία δεν έχει ακόμα βγει» δήλωσε ο Βαγγέλης Καρυστινός, γιος του 57χρονου πιλότου του ελικοπτέρου, το οποίο την περασμένη Τρίτη προσέκρουσε σε καλώδια και κατέπεσε στη θάλασσα.

«Η καθυστέρηση στην καταβολή της σύνταξης οφείλεται στο γεγονός ότι ο πατέρας μου άνηκε σε μια ειδική κατηγορία, των αξιωματικών εκτός οργανικών θέσεων, καθώς είχε συμπληρώσει πάνω από 35 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία. Αν και δεν επρόκειτο να φύγει, τελικά, μέσα σε μια νύχτα το 2017, έμαθε ότι θα οδηγηθεί σε αναγκαστική αποστρατεία. Μάλιστα ο ίδιος είχε καταθέσει έγγραφα για να επιστρέψει στην Αεροπορία αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό» πρόσθεσε.

«Μέχρι και πριν από λίγο καιρό που μιλήσαμε για το θέμα, μου είπε ότι ακόμα δεν έχει βγει η σύνταξή του. Τηλεφωνούσε στις αρμόδιες υπηρεσίες και του απαντούσαν ότι δεν υπάρχει σαφής χρονικός ορίζοντας για το πότε θα αρχίσει να καταβάλλεται η σύνταξη» τονίσει ο 35χρονος πρωτότοκος γιος του άτυχου πιλότου. Ντοκουμέντο για την τραγωδία στον Πόρο: Αγνόησαν επιστολή που «προέβλεπε» ατύχημα από τα καλώδια! (photo-video)

«Τα προηγούμενα χρόνια είχε αγοράσει ένα σπίτι στη Μάνδρα, ήταν μια πολύ οικονομική κατοικία. Όμως τα δάνεια έτρεχαν και δυσκολευόταν πάρα πολύ να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Αναγκάστηκε για αυτόν τον λόγο να βρει νέα δουλειά και αποφάσισε να κάνει αυτό που αγαπάει, δηλαδή να πετάει» ανέφερε.
«Ξεκίνησε τον Απρίλιο. Μου έλεγε τότε 'ευτυχώς βρήκα δουλειά, θα μπορέσω να ανασάνω'. Και μετά έγινε αυτό που έγινε» συμπλήρωσε.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share