Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! (04/09) (Video)

Τα θέματα της ειδησεογραφίας σήμερα!

4 Σεπτεμβρίου 2019 09:19
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! (04/09) (Video)

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα...

Δείτε ποια είναι τα θέματα της ειδησεογραφίας που αναδεικνύονται στον ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί»

Χαλάει ο καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες!

Καιρός σήμερα: Η μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα, Τετάρτη, όπως δείχνει η πρόγνωση της ΕΜΥ!

Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο καιρός θα είναι αίθριος, αλλά στα ηπειρωτικά και κυρίως στα ορεινά, θα σημειωθούν βροχές και κατά τόπους, μεμονωμένες καταιγίδες, από το μεσημέρι και μετά. Την ίδια ώρα, η θερμοκρασία, που στη διάρκεια του καλοκαιριού έμεινε σε πολύ υψηλά επίπεδα, θα παρουσιάσει μικρή πτώση, με την υψηλότερη ωστόσο να αναμένεται στους 35 βαθμούς.

Την Πέμπτη μάλιστα, σύμφωνα με την πρόγνωση, αναμένεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 34 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! (03/09) (Video)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! (02/09) (Video)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! (30/08) (Video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share