Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο σε γήπεδο της Βραζιλίας: Οπαδός έπεσε από 12 μέτρα πάνω σε 13χρονη!

Ανατριχίλα!

3 Σεπτεμβρίου 2019 15:48
Σοκαριστικό βίντεο σε γήπεδο της Βραζιλίας: Οπαδός έπεσε από 12 μέτρα πάνω σε 13χρονη!

Ένας νεαρός άντρας οπαδός, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας πάνω σε ένα 13χρονο κορίτσι σε γήπεδο της Βραζιλίας! Η απίστευτη selfie του Ρονάλντο με οπαδό που εισέβαλε στο γήπεδο (video)

Στο πρόσφατο παιχνίδι ανάμεσα σε Σάο Πάολο και Γκρέμιο, οι οπαδοί κατέκλυσαν τις εξέδρες του Morumbi για το μεγάλο ματς. Όμως κάποια στιγμή χιλιάδες άνθρωποι είδαν ένα ανθρώπινο σώμα να πέφτει από μεγάλο ύψος, από το πάνω διάζωμα της εξέδρας.

Ο 23χρονος Μέλο Ρίος έπεσε από ύψος 12 μέτρων και προσγειώθηκε με δύναμη πάνω στη 13χρονη Τζιοβάνα ΣάντοςΑραούχο, η οποία έκανε είχε την ατυχία να κάθεται εκείνη τη στιγμή στη θέση της. Όλο το γήπεδο πάγωσε, καθώς όλοι πίστευαν ότι και οι δύο είναι νεκροί.

Όμως ευτυχώς και για τους δύο δεν ήταν η ώρα τους. Τόσο ο 23χρονος που έπεσε από το πάνω διάζωμα, όσο και το 13χρονο κοριτσάκι κατάφεραν να γλιτώσουν με ορισμένα κατάγματα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε λεπτομερείς εξετάσεις και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Απίστευτος τραυματισμός του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ: Δέχτηκε τάκλιν... από οπαδό! (Video)

Πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα αντιμετωπίζει, ξαφνικά, η Λίβερπουλ, εξαιτίας ενός απίστευτου τραυματισμού που «κληρονόμησε» ο Άντριαν, έπειτα από τη σύγκρουσή του με έναν ενθουσιώδη οπαδό των «Ρεντς», αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Τσέλσι, για το ευρωπαϊκό Super Cup. Απίστευτο: Αεροπλάνο με πανό Λίβερπουλ πάνω από την προπόνηση της Γιουνάιτεντ! (Video)

Συγκεκριμένα, ο Άντριαν είχε μόλις αποκρούσει το τελευταίο πέναλτι της Τσέλσι, χαρίζοντας στη Λίβερπουλ το τρόπαιο και έγινε «ένα κουβάρι» με τους συμπαίκτες του, πανηγυρίζοντας τη σπουδαία αυτή επιτυχία. Ξαφνικά, ένας φίλαθλος της ομάδας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κι αφού ξέφυγε από την αστυνομική επιτήρηση, έπεσε με... κάτι σαν τάκλιν πάνω στον αστράγαλο του Άντριαν, τραυματίζοντάς τον!

Η εξέλιξη αυτή σόκαρε τον προπονητή των «Κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είδε τον αστράγαλο του τερματοφύλακα να πρήζεται και η συμμετοχή του στο παιχνίδι πρωταθλήματος του Σαββάτου κόντρα στη Σαουθάμπτον, θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Και το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς τραυματίας παραμένει και ο έτερος γκολκίπερ της ομάδας, Άλισον Μπέκερ.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο αγαπάμε τους οπαδούς μας, αλλά θα πρέοει να σταματήσουν να κάνουν τέτοια πράγματα. Δεν είναι αστείο» ανέφερε, χωρίς διάθεση για πλάκα, ο Κλοπ.
Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του Άντριαν:

Oπαδός βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι! (Video)

Νεκρός βρέθηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι ο αρχηγός των οπαδών της Λάτσιο. Οι Αρχές υποψιάζονται πως πίσω από την εκτέλεση του κρύβεται η αλβανική μαφία. Σοκ: 14χρονος μαχαίρωσε τον φίλο του με 27 φορές!

Ο Φαμπρίτσιο Πισιτέλι βρέθηκε νεκρός σε πάρκο της Ρώμης με την Αστυνομία να αναφέρει πως είδε δεχθεί μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και στο ύψος του αριστερού του ματιού. Ο «Ντιαμπόλικ», όπως ήταν ιδιαίτερα γνωστός ο αρχηγός των «λατσιάλι» φαίνεται να είχε ανάμιξη σε εμπόριο ναρκωτικών.

Αξιοσημείωτο είναι πως το 2014 ο Πισιτέλι είχε βρεθεί στη φυλακή καθώς η οικονομική Αστυνομία είχε βρει στους λογαριασμούς του πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο 53χρονος οπαδός της Λάτσιο που είχε κατηγορηθεί και για ρατσισμό, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, δολοφονήθηκε από την αλβανική μαφία με τις έρευνες να συνεχίζονται.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share