Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βρήκε την 12χρονη κόρη του κρεμασμένη! Η θλιβερή ιστορία της μικρής Τζέσικα!

Θλίψη!

3 Σεπτεμβρίου 2019 12:09
Βρήκε την 12χρονη κόρη του κρεμασμένη! Η θλιβερή ιστορία της μικρής Τζέσικα!

Σοκ, θλίψη και πόνο προκαλεί η είδηση του άδικου και πρόωρου θανάτου της μικρής Τζέσικα από την Βρετανία.

Το συμβάν έγινε πριν περίπου 2 χρόνια, αλλά η υπόθεση συνεχίζει να εκδικάζεται μέχρι και σήμερα με τις αρχές να συμπεραίνουν ότι το μικρό κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή του εξ’ αιτίας εκφοβισμού που δεχόταν. Απίστευτη ιστορία: Έκανε υπομονή 50 χρόνια για να σκοτώσει τον συμμαθητή που του έκανε bullying!

Το 12χρονο κοριτσάκι βρέθηκε κρεμασμένο στο δωμάτιό του από τον ίδιο του τον πατέρα τον Απρίλιο του 2017 στο Γουόρινγκτον της Βρετανίας. Λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή της είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία με το πόδι της στο οποίο είχε γράψει RIP.

Σύμφωνα με την Dailymail η Τζέσικα θεωρείται βέβαιο ότι είχε πέσει θύμα παρενόχλησης και ξυλοδαρμού από συμμαθητές της. Στη δίκη αποκαλύφθηκε ότι βρέθηκαν στο δωμάτιό της σκίτσα και σημειώματα τα οποία περιείχαν και το όνομα του παιδιού που τη βασάνιζε.

Βρέθηκαν επίσης στο iPad της άσχημα μηνύματα που της έστελναν άλλοι φίλοι της λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της. Έναν χρόνο πριν δώσει τέλος στη ζωή της, η Τζέσικα είχε γυρίσει από το σχολείο με εκδορές στο σώμα της και μαυρισμένο μάτι.

Το βράδυ του τραγικού θανάτου της, φίλοι της είχαν τηλεφωνήσει στην Αστυνομία λέγοντας ότι ανησυχούν για εκείνη. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι και φώναζαν από κάτω στον πατέρα της για να κινητοποιηθεί. Εκείνος ξύπνησε έντρομος και έτρεξε στο δωμάτιο του παιδιού του. Τότε άκουσαν μια κραυγή που δεν θα ξεχάσουν.

Ο τραγικός πατέρας βρήκε το παιδί του απαγχονισμένο στο δωμάτιό του και παρότι το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

6χρονος κάνει πλαστική επέμβαση και γίνεται αγνώριστος! Επί χρόνια δεχόταν bullying για τα αυτιά του που έμοιαζαν με ξωτικού (Photo & Video)

Αυτός ο μαθητής της πρώτης τάξης έπεφτε συχνά θύμα bullying και οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν, λόγω των «ξωτικών» αυτιών του. “Πως τιμώρησα την κόρη μου, όταν έμαθα πως κοροϊδεύει τους συμμαθητές της”

Φοβόταν να πάει στο σχολείο, και σταδιακά άρχισε να χάνει την αυτοεκτίμησή του. Ανησυχώντας για το παιδί τους, οι γονείς του πήραν τη δύσκολη απόφαση.

Αυτό το 6χρονο αγόρι με το όνομα Γκειτζ Μπέργκερ, φοβόταν να πάει στο σχολείο, επειδή τα άλλα παιδιά του έλεγαν ότι μοιάζει με ξωτικό, και ότι είχε περίεργα αυτιά.

«Απλά τους αρέσει να γελάνε μαζί μου», δήλωσε ο Γκειτζ, ο οποίος συχνά έσπρωχνε προς τα πίσω τα αυτιά του στον καθρέφτη για να δει πώς θα ήταν χωρίς αυτά, σύμφωνα με τους γονείς του, τον Τιμ και την Κάλι Μπέργκερ από Γιούτα.

Οι γονείς του ανησύχησαν ότι ο χλευασμός από τα άλλα παιδιά θα έβλαπτε την αυτοεκτίμησή του αγοριού τους και πως θα τον επηρέαζε για μια ζωή.

«Τον ρίχνει πολύ ψυχολογικά αυτό και λέει συχνά,”δεν είμαι πολύ όμορφος,”» είπε η μαμά του Γκειτζ.

Οι γονείς του ήθελαν να δώσουν ένα τέλος στη στενοχώρια του γιου τους, μια και καλή. Έτσι, πήραν τη σκληρή απόφαση να πάρουν το αγόρι τους στον πλαστικό χειρουργό.

Ο Δρ. Steven Mobley από το Salt Lake City, που πραγματοποίησε τη χειρουργική επέμβαση, είπε στους γονείς ότι πιστεύει πως μερικές φορές οι χειρουργικές επεμβάσεις στα αυτιά είναι απαραίτητες στα παιδιά. «Συχνά τα παιδιά έχουν όχι και τόσο ωραία αυτιά, όπως τα “αυτιά της νυχτερίδας” ή τα “αυτιά των ξωτικών,” τα οποία είναι ο εφιάλτης τους μέχρι το γυμνάσιο και το λύκειο.»

Παρά το γεγονός ότι η χειρουργική επέμβαση μπορεί μερικές φορές να είναι μια τρομακτική εμπειρία για ένα παιδί της πρώτης τάξης, τα αποτελέσματα της επέμβασης του Γκειτζ όμως τον δικαίωσαν, αφού ήταν αυτά ακριβώς που επιθυμούσε.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση δύο ωρών, ο Γκειτζ έπρεπε να περιμένει για δύο ακόμη ημέρες πριν δει τη νέα του εμφάνιση.

«Θεέ μου!» αναφώνησε ο Γκειτζ βλέποντας την μεταμόρφωσή του μετά τη χειρουργική επέμβαση. Τώρα αυτό το αγόρι είναι πολύ χαρούμενο, το ίδιο και οι γονείς του.

«Νομίζω ότι είναι πολύ όμορφα!» είπε ο μπαμπάς του.

Δεν έχει σημασία αν έχουμε μεγάλα αυτιά ή τεράστια μύτη, το μόνο που μετράει είναι να έχουμε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μας! Αυτό το παιδί μπορεί πλέον να χαμογελάει! Τι είναι σημαντικότερο, άλλωστε, από την ευτυχία ενός παιδιού;

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διαδώστε! Γονείς προσοχή! Μαύρο βαν προσπάθησε να αρπάξει παιδί!

Συναγερμός στη Καστοριά: Απόπειρα αρπαγής ανήλικου κοριτσιού!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share