Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θύμα ληστείας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Αβδελάς! (video)

Τι δηλώνει ο ίδιος;

3 Σεπτεμβρίου 2019 09:24
Θύμα ληστείας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Αβδελάς! (video)

Θύμα θρασύτατης ληστείας έπεσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Αβδελάς...

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Παρασκευής, την ώρα που ο Αντιπρόεδρος της Βουλής ενώ βρισκόταν στην Αθήνα και ολοκληρώνοντας τις κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις, πήγαινε να πάρει ταξί προκειμένου να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο, ένας άγνωστος του πέταξε σπρέι στην πίσω μεριά του σακακιού του και προσπάθησε να του βγάλει, προκειμένου δήθεν να το καθαρίσει, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος, προφανώς ο συνεργός του, επιχείρησε να του αποσπάσει την τσάντα και τη βαλίτσα. Να σας θυμίσουμε επίσης με την ευκαιρία πως «παπάς» με καλάσνικοφ άρπαξε 130.000 ευρώ!

Οι δύο άγνωστοι κατόρθωσαν να κλέψουν την τσάντα του κ. Αβδελά, η οποία είχε μέσα προσωπικά έγγραφα μεταξύ άλλων, ενώ ο ίδιος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία και προσέτρεξε στο συμβάν, ενώ ταυτόχρονα τον βοήθησε να φτάσει στο αεροδρόμιο και να προλάβει την πτήση του.

Έγιναν μηνύσεις από την πλευρά του Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ενώ οι δύο άγνωστοι έγιναν κυριολεκτικά «καπνός».

Μάλιστα ο ίδιος μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Open την Τρίτη! Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά!

Επιχείρηση σε αυτοσχέδιο καταυλισμό Ρομά, έξω από την Περαία Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν το πρωί αστυνομικοί. Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Έγκυος γυναίκα τραυματίστηκε σε τροχαίο! Το μωρό είναι νεκρό!

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ελέγχθηκαν 66 άτομα από τα οποία προσήχθησαν δέκα και τελικώς συνελήφθη ένας, καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν 14 έρευνες σε σπίτια και έγιναν έλεγχοι σε 34 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν έξι τροχονομικές παραβάσεις.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον οικισμό Τσαΐρια, όπου τον τελευταίο καιρό έχουν πυκνώσει οι καταγγελίες κατοίκων και επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής για καύσεις διαφόρων αντικειμένων και υλικών από διαμένοντες στον καταυλισμό, ενώ οι ίδιοι καταγγέλλοντες εκφράζουν ανησυχίες για την υγεία τους, υποστηρίζοντας ότι εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα ρύποι και επικίνδυνα σωματίδια.

Σε κάποιες περιπτώσεις, δε, οι πυρκαγιές πήραν διάσταση, με τους μαύρους καπνούς να σκεπάζουν μεγάλο μέρος της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστική ήταν πυρκαγιά της περασμένης Τρίτης που ξέφυγε από τον έλεγχο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με μεγάλη δύναμη. Κατά τη συγκεκριμένη πυρκαγιά κάηκαν 25 αυτοκίνητα τα οποία φαίνεται πως ήταν κλεμμένα, ενώ η Πυροσβεστική κατάφερε να σώσει τουλάχιστον δέκα οχήματα.

Φθιώτιδα: Αστυνομικοί έπιασαν Ρομά την ώρα της ληστείας!

Στην Φθιώτιδα Ρομά μπήκαν σε σπίτι με στόχο να το ληστέψουν αλλά οι Αστυνομικοί της περιοχής τους έπιασαν στα πράσα!

Η αστυνομία τους πέρασε χειροπέδες την ώρα που εισέβαλαν σε σπίτι για ληστεία. Ληστεία-θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν τον φύλακα και τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά»! (photos)

Όπως αναφέρουν πληροφορίες δύο Ρομά ηλικίας 19 ετών, εισέβαλαν σε κατοικία στην οδό Δραγατσανίου, γύρω στις 8 το βράδυ. Αφού έσπασαν το παράθυρο μπήκαν μέσα στο σπίτι, αλλά ένας γείτονας τους είδε και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Το περιπολικό έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά και έκανε τσακωτούς τους δύο νεαρούς.

Τους συνέλαβε και τους οδήγησε στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια σήμερα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι δύο Ρομά έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές στη πόλη, καθώς έχουν διαπράξει ξανά ληστείες. Εχουν συλληφθεί ξανά μάλιστα, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι και όπως φαίνεται είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν το «έργο» τους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη: Ο σεφ που δολοφόνησε την τρανσέξουαλ σύζυγό του με σοκαριστικό τρόπο! (photos)

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share