Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναίκα διέρρηξε με πριόνι κλινική για μπότοξ! (Video)

Αδιανόητο!

2 Σεπτεμβρίου 2019 14:50
Γυναίκα διέρρηξε με πριόνι κλινική για μπότοξ! (Video)

H αστυνομία προαστίου του Χιούστον στο Τέξας αναζητεί μια γυναίκα που, σε κατάσταση απόγνωσης, χρησιμοποίησε ένα ηλεκτρικό πριόνι για να διαρρήξει μια κλινική για μπότοξ και να κλέψει προϊόντα αντιγήρανσης. Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης σκοτώθηκε στη προσπάθειά του να διαφύγει!

Στις εικόνες διακρίνεται μια ξανθιά γυναίκα να πλησιάζει την κλειδωμένη πόρτα της κλινικής και να προσπαθεί ανεπιτυχώς να την ανοίξει.

Διαπιστώνοντας ότι οι προσπάθειές της δεν στέφονται με επιτυχία, πάει σε μια ανοικτόχρωμη Mercedes και φέρνει μαζί της ένα ηλεκτρικό πριόνι, το οποίο χρησιμοποιεί για να ανοίξει την κεντρική θύρα. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα έκλεψε άγνωστη ποσότητα προϊόντων και εξαφανίστηκε.

Καβάλα: 14χρονος διέρρηξε σπίτι αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά!

Υπό την καθοδήγηση ενός άγνωστου συνεργού τους, τρύπωσαν σε ένα σπίτι στην Καβάλα από το μισάνοιχτο παράθυρο μία 19χρονη κοπέλα και ένας λιλιπούτειος εκκολαπτόμενος διαρρήκτης ηλικίας μόλις 14 χρόνων, οι οποίοι άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά. «Χρυσή» διάρρηξη στη Ρόδο -Πήραν σχεδόν 10.000 ευρώ και τιμαλφή

Ωστόσο, εντοπίστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθησαν με ένα μέρος από το κλεμμένο χρηματικό ποσό, ενώ ο άγνωστος μέχρι στιγμής «αρχηγός» τους έγινε… καπνός με τα υπόλοιπα κλοπιμαία! Οι δυο δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, στον οποίο υποβλήθηκε από την Ασφάλεια και δικογραφία σε βάρος των γονέων του 14χρονου για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Έλειπε από το σπίτι της στην περιοχή Μαζαρακάτα της Κεφαλληνίας από τις 25 Απριλίου, μια 61χρονη που επέστρεψε στις 4 Ιουνίου και το βρήκε λεηλατημένο από διαρρήκτες που είχαν κλέψειηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε από την Ασφάλεια Αργοστολίου, ταυτοποίηθηκαν ως δράστες δυο Έλληνες, μια 22χρονη και ένας 46χρονος, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Θρίλερ στον Κορυδαλλό: Νεκρός φύλακας μετά από ληστεία!

Η γυναίκα πήγε στο σημείο που ήταν ο πατέρας της και όταν τον εντόπισε, ειδοποίησε ασθενοφόρο και το 100.Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Καλαμάτα: Σπείρα νεαρών διέρρηξε 25 σπίτια!

Ο ένας μετά τον άλλο ταυτοποιήθηκαν οι έξι νεαροί που είχαν γίνει πραγματική μάστιγα για τους κατοίκους της Καλαμάτας και των χωριών του ομώνυμου Δήμου όπου, από τις 21 Σεπτεμβρίου του 2018 ως την περασμένη Τρίτη, είχαν διαπράξει 22 διαρρήξεις και τρεις απόπειρες με λεία μετρητά και τιμαλφή αξίας 33.000 ευρώ!

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. έβαλαν χειροπέδες σε δυο από τα μέλη της σπείρας ηλικίας 19 και 22 χρόνων, που εντοπίστηκαν σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας. Ακόμη, αναγνωρίστηκαν 22χρονοι, ένας 21χρονος και ένας ανήλικος οι οποίοι δεν βρέθηκαν στα όρια του αυτοφώρου και αναζητούνται.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα όχημα ως μέσο τέλεσης κλοπών, ενώ νωρίτερα είχε κατασχεθεί ακόμη ένα, στο οποίο είχαν βρεθεί στοιχεία που οδήγησαν στην εξάρθρωση της σπείρας. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share