Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός στο Χαλάνδρι: Μοτοσυκλέτα τυλίχτηκε στις φλόγες! (video)

Δεν υπήρξαν θύματα...

2 Σεπτεμβρίου 2019 13:01
Πανικός στο Χαλάνδρι: Μοτοσυκλέτα τυλίχτηκε στις φλόγες! (video)

Πανικός επικράτησε σε κεντρικό δρόμου του Χαλανδρίου όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μοτοσυκλέτα τυλίχτηκε στις φλόγες! Συγκεκριμένα το συμβάν έλαβε χώρα στον ανισόπεδο κόμβο της Λ.Κηφισίας επί της οδού Παπανικολή,στα σίδερα Χαλανδρίου. Φωτιά στη λεωφόρο Πειραιώς!

Ο αναβάτης κατάφερε να απομακρυνθεί έγκαιρα χωρίς να τραυματιστεί, το όχημα όμως καταστράφηκε εντελώς.

Δείτε το βίντεο:

Πυρκαγιά κοντά σε εργοστάσια στη Μεταμόρφωση!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο πριν τα ξημερώματα στη Μεταμόρφωση Αττικής, κοντά σε περιοχή με εργοστάσια.

Αμέσως δόθηκε εντολή και ισχυρή δύναμη που αποτελείται από 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 16 εθελοντές με επίσης 8 οχήματα έσπευσε στο σημείο και ρίχτηκε στη μάχη της κατάσβεσης. Φωτιά σε γέφυρα στην Αθηνών- Λαμίας!

Η πυρκαγιά ξεκίνησε γύρω στις 04.30 σήμερα Σάββατο σε έκταση με ξηρά χόρτα, στην περιοχή ανάμεσα στη γέφυρα της ΦΑΓΕ, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, και τη γέφυρα Λυμάτων.

Προς το παρόν δεν απειλεί κατοικίες ούτε και τα εργοστάσια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη και οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μεγάλη μάχη για να αποτρέψουν την επέκτασή της.

Μεγάλη φωτιά κοντά σε σπίτια στην Πεντέλη Αττικής!

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Πεντέλη, στην οδό Κλεισθένους και Δουκίσσης Πλακεντίας. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, οι φλόγες εκδηλώθηκαν σε απορρίμματα.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, συγκεκριμένα οκτώ οχήματα και 20 πυροσβέστες. Βίντεο σοκ: Η τεράστια καταστροφή στην Εύβοια!

Στο σημείο μεταβαίνει και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Κοντά στην πυρκαγιά βρίσκονται κατοικίες, γεγονός που πυροδοτεί ανησυχία.

Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Τανάγρα, Πεντέλη και Λούτσα!

Σε 47 ανέρχονται οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Βίντεο σοκ: Η τεράστια καταστροφή στην Εύβοια!

Συνολικά επιχείρησαν: 484 πυροσβέστες, 181 οχήματα, 13 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περιοδικά τα εναέρια μέσα δασοπυρόσβεσης. Συνδρομή παρείχαν πέντε (5) υδροφόρες των Περιφερειών και των ΟΤΑ.

Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο.

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Αγίου Σεραφείμ στην Αρτέμιδα Αττικής, στην οποία επιχείρησαν 50 πυροσβέστες με 22 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.Τ.Π.Ε), μία (1) ομάδα πεζοπόρο τμήμα, δύο (2) Α/Φ και τρία (3) Ε/Π και συνέδραμαν πέντε (5) εθελοντικά οχήματα και εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και μία (1) υδροφόρα ΟΤΑ, είναι υπό έλεγχο.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

Υπό έλεγχο είναι οι φωτιές:

  • Στην περιοχή της Τανάγρας, στην οποία επιχείρησαν 52 πυροσβέστες, 23 οχήματα, τρεις (3) ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, τρία (3) Ε/Π, δύο (2) Α/Φ και δύο (2) PZL, με τη συνδρομή δύο (2) υδροφόρων ΟΤΑ.
  • Στην περιοχή της Πεντέλης, στην οποία επιχείρησαν 35 πυροσβέστες, 14 οχήματα, μία (1) ομάδα πεζοπόρου τμήματος, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.Τ.Π.Ε), δύο (2) Α/Φ και δύο (2) Ε/Π, με τη συνδρομή έξι (6) εθελοντικών οχημάτων και εθελοντών πυροσβεστών.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για αύριο Σάββατο 31 Αυγούστου 2019, προβλέπεται: Πολύ Υψηλός Κίνδυνος Πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στις εξής περιοχές:

  • Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένης και της νήσου Κυθήρων)
  • Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία)
  • Περιφέρεια Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα, Λακωνία)
  • Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Βοιωτία)

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φωτιά ξέσπασε στην Σπάρτη!

Φωτιά στην Κέρκυρα!

Φωτιά στην Σύρο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share