Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ:Τραγουδίστρια σκοτώθηκε πάνω στη σκηνή από πυροτεχνήματα! (Video)

Ασύλληπτη τραγωδία!

2 Σεπτεμβρίου 2019 07:58
Σοκ:Τραγουδίστρια σκοτώθηκε πάνω στη σκηνή από πυροτεχνήματα! (Video)

Ασύλληπτη τραγωδία επί σκηνής καθώς η Ισπανίδα τραγουδίστρια Τζοάνα Σάινθ, σκοτώθηκε μπροστά σε 1.000 θεατές, όταν μηχανισμός με πυροτεχνήματα εξερράγη μπροστά της! Τραγωδία: Ζευγάρι σκοτώθηκε μετά το γάμο του! (Video)

Όλα συνέβησαν με την λήξη του show, με τα πυροτεχνήματα να είναι προγραμματισμένα να εκραγούν με το φινάλε. Η άτυχη τραγουδίστρια, ωστόσο, στάθηκε πολύ κοντά στον μηχανισμό με αποτέλεσμα από την έκρηξη του πυροτεχνήματος να τραυματιστεί στο στομάχι και να σκοτωθεί μπροστά στους θεατές, που ούρλιαζαν από τρόμο.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως απλά άκουσαν έναν κρότο και μετά μέσα στις σπίθες είδαν την τραγουδίστρια να πέφτει αιμόφυρτη.

Εκπρόσωπος του τοπικού νοσοκομείου, δήλωσε στον Τύπο: «Μας αναφέρθηκε ένα δυστύχημα στην περιοχή Las Berlanas, όπου μια συσκευή με πυροτεχήματα εξερράγη στη σκηνή με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας, η οποία παραλήφθηκε χωρίς τις αισθήσεις της».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Σοκ: Στέλεχος γνωστής εταιρείας σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Τις τελευταίες του διακοπές στην Αντίπαρο έκανε ο 56χρονος, διευθύνων σύμβουλος της γνωστής ιταλικής εταιρείας χημικών Chemisol, Gianluca Bugatti, που σκοτώθηκε, σε τροχαίο δυστύχημα στο νησί. Θρήνος για Έλληνα βουλευτή: Νεκρός σε τροχαίο ο θείος του, Νίκος Καλαϊτζής! (Photos)

Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε και η αδερφή του, η οποία διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Ο 56χρονος βρισκόταν για διακοπές στην Αντίπαρο με την αδελφή του και την ανηψιά του.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Ιταλική Πρεσβεία στην Αθήνα όπου έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. Η ιταλική εταιρεία ήδη προέβη σε ανακοίνωση για το περιστατικό.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 12 Αυγούστου 2019. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: "Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 53χρονη, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, οδηγούμενη από 56χρονο αλλοδαπό και συνεπιβάτιδα 62χρονη ομοεθνή του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή και τον σοβαρό της συνεπιβάτιδας."

Η τραγική μοίρα ενός 75χρονου: Πέρυσι έχασε τον γιο του, σήμερα σκοτώθηκε ο ίδιος σε τροχαίο!

Σκοτώθηκε σήμερα το πρωί ένας 75χρονος από το χωριό Σπήλαιο Τριγώνου στην Ορεστιάδασετροχαίο, όταν το Ι.Χ αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε ξέφυγε απ’ την πορεία του στην επαρχιακή οδό Δικαίων – Σπηλαίου. Θλίψη: Πέθανε σε τροχαίο ο Παναγιώτης Δρίβας! (photos)

Το δυστύχημα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας συνέβη μετά τις 10 το πρωί, αλλά το αυτοκίνητο με τον θανάσιμα τραυματισμένο οδηγό του εντοπίστηκε αργότερα από διερχόμενο, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς που έφτασαν μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό του. Διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Δικαίων λίγα λεπτά μετά το μεσημέρι, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού, ενώ προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριγώνου.

Ήταν ένα ακόμα τραγικό χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια του ηλικιωμένου που σκοτώθηκε σήμερα το πρωί στο τροχαίο δυστύχημα και ενώ πήγαινε από το Σπήλαιο στο Τρίγωνο, αφού πέρυσι έχασε τον γιο του.

Θρήνος! 39χρονος σκοτώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του!

Νεκρός ανασύρθηκε 39χρονος οδηγός μηχανής που έχασε τη ζωή του από σύγκρουση με αυτοκίνητο. Θλίψη στην Καρδίτσα: Νεκρός 17χρονος με μηχανάκι!

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Παλαιά Εθνική οδό Άργους Τριπόλεως, στην Αγία Τριάδα Αχλαδόκαμπου του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος οδηγός της μηχανής συγκρούστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά ενώ η σορός του εντοπίστηκε μετά από αρκετή ώρα.

Το τραγικό τροχαίο στοίχισε τη ζωή στον άτυχο οδηγό της μηχανής ανήμερα των γενεθλίων του καθώς ήταν γεννημένος στις 3 Αυγούστου του 1980.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share