Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θλίψη: Πέθανε η Βάλερι Χάρπερ!

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο Χόλιγουντ!

1 Σεπτεμβρίου 2019 15:15
Θλίψη: Πέθανε η Βάλερι Χάρπερ!

Θλίψη στον χώρο του θεάματος αφού πέθανε η ηθοποιός Βάλερι Χάρπερ! Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή η Βάλερι Χάρπερ, η οποία έγινε γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά «The Mary Tyler Moore Show».

Ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα της μάχης με τον καρκίνο στον εγκέφαλο που έδινε η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα. Να σας θυμίσουμε: Νεκρός 22χρονος οδηγός! (Video)

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η κόρη της Χάρπερ, Κριστίνα χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το που πέθανε. Η Χάρπερ τη δεκαετία του ’70 ήταν μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της τηλεόρασης, καθώς μέσα από τον ρόλο της «Ρόντα» στη σειρά «The Mary Tyler Moore Show» ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο της. Στη συνέχεια, ακολούθησε η επαγγελματική καταξίωση, τα χρήματα αλλά και μία Χρυσή Σφαίρα το 1974.

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, η Βάλερι Χάρπερ ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια. Από το 1986 έως το 1987, η Χάρπερ εμφανίστηκε ως Βάλερι Χόγκαν στην κωμική σειρά «Valerie».

Το σκοτεινό μυστικό του πασίγνωστου ηθοποιού! Είδε τον αδερφό του να πεθαίνει μπροστά του!

Λίγοι γνώριζαν αυτή την ιστορία... Ο εν λόγω ηθοποιός είναι από τους πιο επιτυχημένους και δεν μας πήγαινε το μυαλό ότι μπορεί να έχει ένα τόσο σκοτεινό μυστικό. Και όχι μόνο σκοτεινό αλλά και βάρβαρο.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών είδε τον αδερφό του να πεθαίνει. Ένας θάνατος που τον στιγμάτισε.

Ο λόγος για τον Χοακίν Φόινιξ που σε λίγο καιρό θα τον απολαύσουμε ως Τζόκερ. Ένας ρόλος που μπορεί να του χαρίσει και ένα χρυσό αγαλματάκι.

1993 μια εφιαλτική νύχτα που ο Χοακίν Φίνιξ δεν θα ξεπεράσει ποτέ. Στα δεκαεννιά του μόλις χρόνια θα ζήσει από κοντά μια τραγική απώλεια. Καλεί έντρομος τις αρχές και με ταραγμένη φωνή ακούγεται να λέει: "σας παρακαλώ ελάτε γρήγορα πεθαίνει! είναι ο αδερφός μου".

Ο Ρίβερ Φίνιξ -παιδί θαύμα του Χόλιγουντ- θα βρεθεί νεκρός μόλις στα 23 του, από έναν θανατηφόρο συνδυασμό ναρκωτικών έξω από ένα night club που τότε ανήκε κατά ένα μέρος στον Johnny Depp.

Ο Χοακίν θα αναπτύξει ένα τρομερό άγχος από το τραυματικό συμβάν, το οποίο θα προσπαθήσει να χειριστεί μέσω της υποκριτικής. Η ιστορία έπειτα γνωστή, θεωρείται από τα σημαντικότερα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος, κουβαλώντας για πάντα στην ψυχή του την ιστορία του μεγάλου του και αγαπημένου του επίσης ταλαντούχου αδερφού.

Σοκ: Πέθανε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου! (photo)

Πέθανε, σε ηλικία 93 ετών, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, ο Χανς Ράουζινγκ, ο Σουηδός βιομήχανος και εφευρέτης που μετέτρεψε την Tetra Pak σε μια εταιρεία-κολοσσό στον τομέα των συσκευασιών τροφίμων. Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Γούτης!

Ο Ράουζινγκ, γιος του ιδρυτή της Tetra Pak Ρούμπεν Ράουσινγκ, πέθανε στο σπίτι του, στο Ουόντχερστ Παρκ της νότιας Αγγλίας.

«Ο Χανς Ράουζινγκ, ο βιομήχανος και επιχειρηματίας, πέθανε ήσυχα στον ύπνο του στο σπίτι του (...) την Παρασκευή 30 Αυγούστου. Η σύζυγός του Μαρίτ ήταν στο πλευρό του» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Ράουζινγκ κληρονόμησε τη μισή εταιρεία κατασκευής χάρτινων συσκευασιών από τον πατέρα του, το 1983. Πούλησε το μερίδιό του στον αδελφό του, Γκαντ, το 1995 έναντι περίπου 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Με περιουσία 10 δισ.

Το 2011 το περιοδικό Forbes τον κατέταξε στην 83η θέση στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, εκτιμώντας την περιουσία του στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Ράουζινγκ εγκαταστάθηκε στη Βρετανία το 1982. Με τη σύζυγό του, απέκτησε δύο κόρες, την Λίσμπετ και τη Ζίγκριντ και έναν γιο, τον Χανς Κρίστιαν.

Πέθανε ξαφνικά ο Αντώνης Ανδριανίδης!

Τον απροσδόκητο χαμό του καθηγητή Αντώνη Ανδριανίδη θρηνεί από χθες η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα. Ο 52χρονος που στο πρόσφατο παρελθόν είχε διατελέσει διευθυντής, αλλά και υποδιευθυντής στο 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, έφυγε χθες από τη ζωή με τον θάνατό του να αποδίδεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10 το βράδυ, όταν ο καθηγητής, ενώ έκανε βόλτα στην παραλία απέναντι από το Δημαρχείο του Βόλου, ξαφνικά κατέρρευσε στο οδόστρωμα.

Περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο. Οι διασώστες επιχείρησαν με τη χρήση απινιδωτή να τον επαναφέρουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Αντώνης Ανδριανίδης ήταν πολύ αγαπητός τόσο από τους συναδέλφους του, όσο και από τους μαθητές, όπου όλοι τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα.Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου.

Θλίψη! Πέθανε ο Διογένης Καμμένος!

Ο σκιτσογράφος Διογένης Καμένος πέθανε χτες, σε ηλικία 71 ετών, όπως ανακοίνωσε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Γούτης!

Η ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του πολιτικού γελοιογράφου Διογένη Καμένου, ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Ο Διογένης Καμένος γεννήθηκε το 1948 στη Λεμεσό της Κύπρου και, μετά το πέρας των γυμνασιακών του σπουδών, φοίτησε σε σχολή με αντικείμενο την ψυχολογία.

Το 1975 ξεκίνησε τη μακρόχρονη συνεργασία του με την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», στο καθημερινό αλλά και το κυριακάτικο φύλλο της, όπου άφησε το στίγμα του με τα αμιγώς πολιτικού περιεχομένου σκίτσα του. Κορυφαία στιγμή στην σταδιοδρομία του υπήρξε η χιουμοριστική στήλη «Μήτσος και Κατινάκι», το περιεχόμενο της οποίας υπήρξε πρωτοποριακό για την εποχή και κυκλοφόρησε αργότερα και σε σειρά βιβλίων. Παράλληλα με την εργασία του στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», συνεργάστηκε και με άλλες εφημερίδες όπως με την «ΕΞΟΡΜΗΣΗ», την «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΡΩΙΝΗ» και τη «ΣΑΤΥΡΙΚΗ» καθώς και στον περιοδικό Τύπο, σε έντυπα όπως το «ΓΚΟΛ», το «ΤΡΑΣΤ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ», το «MAD», με ευφάνταστες και αξιοσημείωτες εικονογραφήσεις και κόμικς.

Ο Διογένης Καμένος υπήρξε ένας εξαιρετικά ταλαντούχος επαγγελματίας αλλά και ένας ιδιαίτερα συμπαθής άνθρωπος, αγαπητός στους συναδέλφους και τους συνεργάτες του. Διακρινόταν για την αισιοδοξία του και αντιμετώπιζε τις αντιξοότητες πάντοτε με χαμόγελο, ενώ, καθ’ όλη την πορεία του, επέδειξε ήθος, αξιοπρέπεια και συναδελφική αλληλεγγύη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο και συλλυπείται βαθύτατα τη σύζυγο του Αγγελική και τα παιδιά του Ειρήνη και Δημήτρη για την μεγάλη απώλειά τους.

Ο τόπος και ο χρόνος της κηδείας του Διογένη Καμένου θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share