Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Εξαφανίστηκε 15χρονη από το Χαλάνδρι!

Η κοπέλα αγνοείται από τις 23 Αυγούστου!

1 Σεπτεμβρίου 2019 12:11
«Χαμόγελο του Παιδιού»: Εξαφανίστηκε 15χρονη από το Χαλάνδρι!

To «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert για την εξαφάνιση μιας 15χρονης από την περιοχή του Χαλανδρίου, ζητώντας από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει. «Χαμόγελο του Παιδιού»: Φόβοι για απαγωγή 14χρονου από τη Θεσσαλονίκη!

Η Μαρία-Ευαγγελία Γ. αγνοείται από τις 23 Αυγούστου. Έχει ύψος 1,68 μ., έχει 57 κιλά βάρος, σκούρα καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Η έφηβη φορούσε ροζ μπλούζα, φούξια ζακέτα, μαύρο παντελόνι και άσπρα παπούτσια όταν εξαφανίστηκε, ενώ έχει και σκουλαρίκι στη μύτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Έκκληση από το Χαμόγελου του Παιδιού για την εξαφάνιση της 14χρονης Μαριάννας!

Νέα έκκληση απηύθυνε το Χαμόγελο του Παιδιού για την 14χρονη Μαριάννα που έχει εξαφανιστείαπό τις 20 Αυγούστου από τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.

Ο Οργανισμός αναφέρει ότι υπάρχει περίπτωση το κορίτσι να κρατείται παρά τη θέλησή της και να αδυνατεί να επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Silver Alert για τον Γάλλο που αγνοείται στη Χαλκιδική!

Η 14χρονη έχει καστανά μάτια και μαλλιά, ύψος 1,63 μέτρα και βάρος 66 κιλά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share