Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Φόβοι για απαγωγή 14χρονου από τη Θεσσαλονίκη!

Η ανακοίνωση του οργανισμού!

1 Σεπτεμβρίου 2019 10:57
«Χαμόγελο του Παιδιού»: Φόβοι για απαγωγή 14χρονου από τη Θεσσαλονίκη!

Συναγερμό έχει σημάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση ενός 14χρονου αγοριού από τη Θεσσαλονίκη, που μπορεί να κινδυνεύει. Έκκληση από το Χαμόγελου του Παιδιού για την εξαφάνιση της 14χρονης Μαριάννας!

Πρόκειται για τον Αλά Ελσαζλί, για την εξαφάνιση του οποίου έχει εκδοθεί Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο οργανισμός, υπάρχουν φόβοι ότι ο μικρός έχει απαχθεί. «Παρακαλούμε να δώσετε την δέουσα προσοχή καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Αλά να κρατείται από τρίτα άτομα παρά τη θέλησή του και λόγω αυτού να αδυνατεί να επικοινωνήσει με τους οικείους του για να ζητήσει βοήθεια», αναφέρεται στο δελτίο.

Ο Αλά Ελσαζλί έχει κανονικό ύψος, είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση ενός 60χρονου άνδρα στην Θάσο!

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση ενός 60χρονου άνδρα στην Θάσο, ο οποίος έκανε κανόε – καγιάκ, νότια του νησιού!

Ειδικότερα χθες βράδυ, η Λιμενική Αρχή Θάσου, ενημερώθηκε ότι 60χρονος αλλοδαπός, είχε μεταβεί απογευματινές ώρες στη θαλάσσια περιοχή νότια ν. Θάσου για διενέργεια κανόε-καγιάκ και αγνοείται. Θάσος: Ξέσπασε φωτιά σε δασική περιοχή!

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού του από δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς από τα Τ/Χ ιδιωτικά σκάφη “ΣΕΙΡΗΝΕΣ” Τ.Π. 161 και “ΟΔΥΣΣΕΑΣ” Τ.Π. 49, ενώ από ξηράς έρευνα διεξήγαγε περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Λίγη ώρα αργότερα ο 60χρονος εντοπίστηκε σώος στην παραλία «Πευκάρι» ν. Θάσου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share