Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι υποστήριξε η 40χρονη που σκότωσε τον 12χρονο γιο της; (Video)

«Ήθελα να...»

30 Αυγούστου 2019 15:14
Τι υποστήριξε η 40χρονη που σκότωσε τον 12χρονο γιο της; (Video)

Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος από την τραγωδία που σημειώθηκε στο Γέρι όταν μητέρα σκότωσε το 12χρονο παιδί της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η 40χρονη ομολόγησε ενώπιον των Αρχών, ωστόσο αφού εξετάστηκε από ψυχίατρο, κρίθηκε ότι δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσει οποιαδήποτε δικαστική διαδικασία. Ως εκ τούτου, παραπέμφθηκε για αναγκαστική νοσηλεία στη ψυχιατρείο Αθαλάσσας, μέχρι νεοτέρας. Φρίκη στην Κύπρο: Σατανιστική τελετή με μια 34χρονη νεκρή!

H 40χρονη είχε επίγνωση των πράξεων της και φαίνεται πως το έγκλημα ήταν προμελετημένο – εξού και η Αστυνομία διερευνά φόνο εκ προμελέτης.

Μάλιστα, ερωτηθείσα από τους ανακριτές για το κίνητρο της δολοφονίας, η 40χρονη ανέφερε ότι ήθελε να απαλλάξει τόσο το παιδί της όσο και την ίδια από τους πόνους.

Η 40χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας και παρακολουθείτο από διάφορους ιδιώτες γιατρούς - οι οποίοι αναμένεται κληθούν για κατάθεση από την Αστυνομία. Φρίκη στην Ινδία: Σκότωσε με τσεκούρι τη μητέρα του και τηγάνισε τον εγκέφαλό της!

Υπενθυμίζεται πως ο δωδεκάχρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος και νεκρός στο κρεβάτι του, με τη μητέρα του να επιχειρεί στη συνέχεια να δώσει τέλος στη ζωή της.

Το νεκρό παιδί του και την αιμόφυρτη σύζυγό του βρήκε ο 52χρονος σύζυγος και αστυνομικός, ο οποίος μάλιστα μπήκε στο διαμέρισμα από το παράθυρο, καθώς η πόρτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη.

Οι ανακριτές της υπόθεσης λαμβάνουν καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, ενώ η 40χρονη, αφότου εξέλθει από το νοσοκομείο, αναμένεται να παραπεμφθεί σε δίκη και να βρεθεί αντιμέτωπη με ισόβια κάθειρξη.

Φρίκη: 27χρονη στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και τα έκαψε!

Φρίκη έχει προκαλέσει το έγκλημα με την 27χρονη μητέρα που στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και τα έκαψε!

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ανατριχιαστική είδηση ότι μια 27χρονη μητέρα στη Ρωσία, στραγγάλισε τα δύο μικρά παιδιά της και στη συνέχεια έκαψε τα άψυχα σώματά τους και τα πέταξε σε μια αποθήκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το Russian Today, η 27χρονη μητέρα έβαλε την 4χρονη κόρη της και τον 2χρονο γιο της στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει και τα πήγε, με το πρόσχημα της βόλτας, κάπου έξω από την πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ.
Εκεί τα στραγγάλισε και στη συνέχεια πήγε με το όχημα σε βενζινάδικο, αγόρασε εύφλεκτο υλικό και μετέφερε τα σώματα σε ένα δάσος, κοντά στον αυτοκινητόδρομο, όπου και τους έβαλε φωτιά.

Φοβούμενη ότι μπορεί να γίνει αντιληπτή από τους κυνηγούς της περιοχής, μάζεψε τα καμένα πτώματα, τα έβαλε ξανά στο αμάξι και επέστρεψε σπίτι της.


Την επόμενη μέρα, έβαλε ξανά τα δύο πτώματα στο αμάξι, βρήκε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη δίπλα στον αυτοκινητόδρομο και αφού τους ξαναέβαλε φωτιά, τα παράτησε εκεί και έφυγε.

Τι την οδήγησε στο φρικιαστικό έγκλημα

Το Life.ru ανέφερε ότι έμεινε πίσω στην αποπληρωμή ενός “μεγάλου” δανείου σε τράπεζα το 2016 και ότι μήνυσε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε.

Στην κατάθεσή της, η Καρίμοβα δήλωσε ότι “ωθήθηκε στο έγκλημα, γιατί δεν μπορούσε να φροντίσει τα παιδιά της”.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share