Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκρηξη σε εργοστάσιο: Μία νεκρή και τρεις τραυματίες!

Τραγωδία!

30 Αυγούστου 2019 13:13
Έκρηξη σε εργοστάσιο: Μία νεκρή και τρεις τραυματίες!

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και τρία άτομα τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο παραγωγής προκατασκευασμένων κατοικιών στο δυτικό Βουκουρέστι, ανακοίνωσε η Γενική Επιθεώρηση Έκτακτων Περιστατικών. Τραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός εργαζόμενος από φωτιά σε εργοστάσιο!

Η έκρηξη στο εργοστάσιο κινητοποίησε άμεσα τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τις ομάδες διάσωσης που έσπευσαν στο σημείο. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στο εργοστάσιο, ενώ η πυρκαγιά που προκλήθηκε κατασβέστηκε σχεδόν άμεσα.

Φρίκη στην Κύπρο: Σατανιστική τελετή με μια 34χρονη νεκρή!

Υπόθεση σατανισμού ταλανίζει την Κύπρο, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η 34χρονη Λετονή που βρέθηκε νεκρή στη Λάρνακα συμμετείχε σε σατανιστική τελετή. Τραγωδία: Μητέρα σκότωσε το παιδί της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιο Σεργίδη, από τις εξετάσεις της αστυνομίας φαίνεται ότι η 34χρονη πήγε σε μια συνάντηση που θα γινόταν τελετή με τη χρήση συγκεκριμένης παραισθησιογόνας ουσίας, την οποία ονομάζουν «τελετή εξαγνισμού ψυχής και σώματος».

Στις 28/08/2019, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της θανούσας, κατά την οποία παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για να αποσταλούν για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία, ότι η 34χρονη, ενώ βρισκόταν με άλλα πρόσωπα, σε συγκεκριμένο χώρο στην Αραδίππου, έχασε τις αισθήσεις της.

Επίσης, προέκυψε μαρτυρία, ότι στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, προσφέρθηκε συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία που περιλαμβάνεται στα ελεγχόμενα φάρμακα τάξεως Α. Η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη μιας γυναίκας ηλικίας 50 ετών, η οποία εγκυμονεί δίδυμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η γυναίκα, ρωσικής καταγωγής, είναι μόνιμη κάτοικος Λεμεσού. Βάσει των μαρτυριών ήταν εκ των διοργανωτών. Τελεί υπό κράτηση σε ιδιωτική κλινική, λόγω κυοφορίας, ενώ εκεί διεξήχθη χθες, Πέμπη και η συνεδρίαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο διέταξε την 6ημερη κράτησή της.

Σύμφωνα με το alphalive, ένας 42χρονος «πνευματιστής» από την Κολομβία τέλεσε την «πνευματική κάθαρση», ενώ στο παρελθόν έχει τελέσει κι άλλες τελετές σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο.

Μάλιστα, σε γνωστή ιστοσελίδα ταξιδιωτικών εμπειριών οι αναγνώστες μπορούσαν να σχολιάσουν και να αξιολογήσουν την τελετή. Ο 42χρονος κατάφερε να φύγει από την Κύπρο με προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρνακα. Σύμφωνα με την Ιντερπόλ, έχει ο Κολομβιανός έχει διερευνηθεί για το θάνατο άλλων δύο ανθρώπων.

Τραγωδία: Νεκρή 12χρονη σε πισίνα ξενοδοχείου! Η αντλία την «ρούφηξε» στον πάτο! (photo)

Νεκρή βρέθηκε μία 12χρονη από τη Ρωσία ενώ κολυμπούσε σε πισίνα ξενοδοχείο στο Μπόντρουμ της Τουρκίας. Πανικός: 12χρονος παγιδεύτηκε κάτω από το νερό για 9 λεπτά! (video)

Tο άτυχο κορίτσι είναι η Αλίσα Αντάμοβα, που ενώ κολυμπούσε στην πισίνα, έμεινε 15 λεπτά κάτω από το νερό, καθώς μπλέχτηκε στον μηχανισμό κυκλοφορίας και φιλτραρίσματος της πισίνας.

Το κορίτσι ανασύρθηκε με ένα κομμάτι της αντλίας κολλημένο στο μπράτσο του. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά 11 μέρες αργότερα η άτυχη 12χρονη εξέπνευσε.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χέρι της Αλίσα μπλέχτηκε στον μηχανισμό της πισίνας κάτω από το νερό.

H αντλία τη «ρούφηξε» κατά τέτοιο τρόπο που παγιδεύτηκε και δεν μπορούσε να βγει στην επιφάνεια για να αναπνεύσει. Τουρίστες και ο πατέρας της προσπάθησαν να την απελευθερώσουν, αλλά η μικρή παρέμεινε αρκετά λεπτά κάτω από το νερό.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι το προσωπικό του δημοφιλούς ξενοδοχείου Sunhill στο Μπόντρουμ, δεν κατάφεραν να κλείσουν άμεσα την ισχυρή αντλία «γιατί δεν μπορούσαν να βρουν τον διακόπτη».

Η Ρωσία απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Όπως αναφέρεται η 12χρονη ήταν καλή κολυμβήτρια, όμως όταν βρέθηκε στο νερό χρησιμοποιώντας την τσουλήθρα, το χέρι της κόλλησε στην αντλία. Στην πισίνα δεν υπήρχε ναυαγοσώστης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share