Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Γυναίκα ερωτεύτηκε τον αγαπημένο της ξανά, μετά από αμνησία!

Αληθινή ιστορία...

29 Αυγούστου 2019 16:19
Γυναίκα ερωτεύτηκε τον αγαπημένο της ξανά, μετά από αμνησία!

O Ριτσ Μπίσοπ χρειάστηκε πολλά παραπάνω από λουλούδια και κουτιά με σοκολατάκια για να κατακτήσει την καρδιά της Τζέσικα Σέρμαν. Πριν από λίγο καιρό, η νεαρή κοπέλα εξαιτίας μιας σειράς σπασμών που είχε, ενώ η ίδια και ο Ριτσ ήταν ήδη ζευγάρι για περίπου επτά μήνες και μάλιστα είχαν ταξιδέψει στο Λονδίνο για να γιορτάσουν τον έρωτα τους. Γιατί τα άτομα με κατάθλιψη είναι τα καλύτερα που μπορείς να ερωτευτείς;

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, το μόνο που η Τζέσικα θυμάται είναι ότι τα μάτια της σκοτείνιασαν και μετά λιποθύμησε. Αφού ο φίλος της τη βοήθησε να κατέβει από το τρένο, οι γονείς της διαπίστωσαν μόλις έφτασαν για να τη δουν, ότι εκείνη δεν τους αναγνώριζε.

Η μητέρα της της έδειχνε φωτογραφίες από το παρελθόν της θέλοντας να την πείσει ότι είναι κόρη της, όμως η νεαρή γυναίκα δε μπορούσε να αναγνωρίσει ούτε τον ίδιο της τον εαυτό.

Μόλις στα 20 της, η ίδια είπε ότι οι γονείς της είχαν καλέσει τον Ριτσ στο σπίτι τους και επειδή εκείνη δε μπορούσε να τον αναγνωρίσει, μόλις τους άφησαν μόνους φοβήθηκε. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Εθνικό Νοσοκομείο Νευρολογίας και Νευροχειρουργικής του Λονδίνου την επόμενη ημέρα, όπου πέρασε μια εβδομάδα πριν διαγνωστεί με αμνησία, την οποία επέφεραν σπασμοί.

Οι γιατροί της είπαν ότι θα χρειαστούν έξι μήνες για να επανέλθει η μνήμη της και ακόμα και σήμερα, οι αναμνήσεις της δεν έχουν επιστρέψει. Μόλις μέσα σε δυο εβδομάδες από την επιστροφή της από το Λονδίνο, η Τζεσικα άρχισε να μισεί τον Ριτσ, απλώς επειδή δε μπορούσε να τον αναγνωρίσει, Προσπάθησε μάλιστα ακόμα και να τον χωρίσει.

Όπως δήλωσε στη Sun η ίδια, ο νεαρός άνδρας φαινόταν τόσο πληγωμένος και υποσχόταν ότι θα τη βοηθήσει να βρει τη μνήμη της και ότι οι δυο τους είχαν μια πολύ ωραία σχέση.

Τελικά κατάφερε να την πείσει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Οι δυο έβγαιναν βόλτες, έτρωγαν στα αγαπημένα τους εστιατόρια και ο Ριτσ προσπαθούσε να της θυμίσει το παρελθόν τους, ενώ η Τζέσικα λέει ότι δε θυμάται την πρώτη φορά που τον ερωτεύτηκε, αλλά σίγουρα θυμάται τη δεύτερη.

Με τη βοήθεια εκείνου και της οικογένειας της, η κοπέλα έμαθε πως να κάνει από την αρχή όλα εκείνα που αγαπούσε, όπως το να μαγειρεύει, να ντύνεται και να διασκεδάζει.

Και μπορεί οι γιατροί να της λένε ότι πιθανότατα να χάσει ξανά τη μνήμη της, όμως αυτή δηλώνει αισιόδοξη και ότι από τη στιγμή που ο Ριτσ την έκανε να τον ερωτευτεί δεύτερη φορά, θα μπορέσει να το κάνει ξανά.

Πόσο μπορεί να κρατήσει το πάθος σε μια σχέση;

Είναι εκείνη η περίφημη παρομοίωση με τα συμπαθή κουνέλια (αλήθεια, τόσο αχόρταγα είναι αυτά τα ζωάκια;). Στα πρώτα στάδια της σχέσης αν κάτι ισχύει σχεδόν υποχρεωτικά, είναι αυτή η ακόρεστη όρεξη για σεξ, που μόνο επιφανειακή δεν είναι και καλά θα κάνεις ποτέ να μην την προσεγγίσεις τοιουτοτρόπως.

Είναι ένστικτα, ένα παιχνίδι γνώσεων. Τον μαθαίνεις και σε μαθαίνει με τον πιο άμεσο τρόπο. Είναι η ανάγκη να νιώσεις κοντά στον άλλο και να βεβαιωθείς ότι ταιριάζετε σαρκικά- τουλάχιστον. Πώς θα τσεκάρεις τη χημεία αν δεν γευτείς αχόρταγα το μέλι;
Αυτή είναι η πρώτη φάση, της έξαρσης, του πάθους που φέρνει τον ένα στο σπίτι του άλλου ξημερώματα, κι ας δουλεύετε πρωί την επόμενη. Τίποτα σχεδόν δεν φιλτράρεται, δεύτερες σκέψεις δε σε κουράζουν ούτε στιγμή, πόσο μάλλον η ιδέα του να γίνεις ένα με μαζί του. Τα ίδια ακριβώς νιώθει κι αυτός. Σεξ, σεξ, σεξ.

Κάποια στιγμή, όμως, ξεκινάει η ψύχραιμη φάση. Αυτή που συνειδητοποιείς ότι δίπλα σου, μέσα σου κι απέναντί σου έχεις έναν άνθρωπο με στραβά κι ανάποδα, παρόμοια με τα δικά σου. Θα συνεχίσετε να κάνετε σεξ (ελπίζω) αλλά πιο λογικά, οι προϋποθέσεις για να συμβεί θα αρχίσουν δειλά να κάνουν την εμφάνισή τους.

Πολύ φυσιολογικό, αν εξελίσσεται με τρόπο που ικανοποιεί τις ανάγκες και των δυο σας στ' αλήθεια. Από πότε και μετά η σπίθα που έγινε πυρκαγιά, μπαίνει σε θερμοκρασία συντήρησης; Σύμφωνα με το γερμανικό πανεπιστήμιο Ludwig Maximilians το οποίο έχει την έδρα του στο Μόναχο, το ανεξέλεγκτο ερωτικό παραλήρημα αρχίζει να μπαίνει στον ίσιο δρομο πάνω στον χρόνο με αποκορύφωμα τον ενάμιση. Έναν χρόνο κρατάει η φιέστα κοινώς.

Η έρευνα ζήτησε την προσωπική άποψη 3.000 γυναικών και αντρών ηλικίας 25-41 ετών σε σταθερές σχέσεις ως προς το πόσο ικανοποιημένοι νιώθουν σε σεξουαλικό επίπεδο από τους συντρόφους τους. Ως παράγοντας καλής σχέσης και άρα ευτυχισμένης συνύπαρξης, το σεξ εμφανίζεται ψηλά από πολύ νωρίς- και καλά κάνει. Από το 12μηνο κι έπειτα, το φούντωμα κατευνάζεται και είτε παραμένει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, είτε η κατάσταση τείνει προς την ξηρασία.

Πολύ ενδιαφέρον επίσης το στοιχείο πως για τις σχέσεις που μετρούν 15 χρόνια, τα ζευγάρια που ισχυρίστηκαν ότι υπάρχει πάθος μεταξύ τους (το οποίο προφανώς το συντηρούν) φτάνει σε ποσοστό το 27%. Οι τσακωμοί, τα παιδιά, η χαλαρή συχνότητα στις ερωτικές επαφές και κάπως έτσι «αντίο ερωτική ζωή όπως σε ξέραμε». Θέλει δουλίτσα, όσο πιο νωρίς το κατανοεί ένα ζευγάρι, τόσο το καλύτερο για εκείνο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share