Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Νεκρός στο κελί του 37χρονος!

Θρίλερ!

29 Αυγούστου 2019 13:02
Σοκ: Νεκρός στο κελί του 37χρονος!

Νεκρός μέσα στο κελί του εντοπίστηκε το πρωί 37χρονος Ελληνοκύπριος κρατούμενος στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμιας στη Λευκωσία. Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Άντρας βρέθηκε νεκρός! Βαριά τραυματισμένη η γυναίκα του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος είχε συλληφθεί χθες το απόγευμα, μετά από κλήση που δέχθηκε η Αστυνομία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Ο 37χρονος επιτέθηκε στους αστυνομικούς, γι αυτό και συνελήφθη. Το πρωί βρέθηκε αναίσθητος στο κελί του.

Μεταφέρθηκε το πρωί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Τραγωδία στη Λευκωσία: Νεκρός εργαζόμενος από φωτιά σε εργοστάσιο!

Ένας εργαζόμενος βρέθηκε νεκρός από τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου, στη Λευκωσία. Σοκ στο Μεσολόγγι: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός!

Ο άνθρωπος που απανθρακωθηκε, είχε εγκλωβιστεί και δεν μπόρεσε να βγει από το εργοστάσιο κατασκευής ηλεκτρογεννητριών.

Οι πυκνοί καπνοί από τη φωτιά για αρκετή ώρα είχαν σκεπάσει τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, στην περιοχή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς ήταν πιθανόν η πυρκαγιά να επεκταθεί και σε άλλα εργοστάσια.

Τραγωδία στη Λάρισα: 30χρονος έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας!

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λάρισα, καθώς 30χρονος άντρας έχασε την ζωή του ύστερα από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας. Να σας υπενθυμίσουμε την τραγωδία στην Θάσο: Πνίγηκε κοριτσάκι 4 ετών!

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για το περιστατικό.

Σοκ στην Πάρο: Αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη περιοχή!

Αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη περιοχή της Πάρου και επέβαιναν δυο γυναίκες! Βιντεο σοκ: Εκεί που έπινε την μπύρα τον παρέσυρε μια αδέσποτη...ρόδα!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση χθες το απόγευμα αυτοκίνητο έπεσε σε βραχώδη ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Τρυπητή της Πάρου. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι όντως το όχημα είχε πέσει, με τις δύο αλλοδαπές που επενέβαιναν να είναι εκτός του ΙΧ.

Οι δύο κοπέλες έφεραν εκδορές στα πόδια, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πάρου για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ το αυτοκίνητο ανελκύθηκε από τις Αρχές χωρίς να διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση για το εν λόγω περιστατικό διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πάρου.

Τραγωδία στην Πάτρα: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που κάηκε μέσα στο σπίτι του!

Σε τραγωδία ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εξελίχθηκε το περιστατικό με τη φωτιάπου ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας.

Από την φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 6.45 το πρωί, βρήκε τραγικό θάνατο ο 29χρονος Ελευθέριος Πανταζής. Ο άτυχος νέος άνδρας εργαζόταν σε αλυσίδα καφέ και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικείοι του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Ο 29χρονος αφήνει πίσω του τρία μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια. Σαν πιθανή αιτία για την πρόκληση της πυρκαγιάς, αναφέρεται η ύπαρξη αναμμένου τσιγάρου.

Μάλιστα, λόγω της συσσώρευσης διοξειδίου στο σπίτι, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο από διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει στο σημείο στους τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Δυστυχώς, όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, εντόπισαν αναίσθητο τον 29χρονο άνδρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share