Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γλυφάδα: Kάρφωσαν αστυνομικό με στυλό επειδή πήγε να τους ελέγξει!

Απίστευτη υπόθεση!

27 Αυγούστου 2019 20:21
Γλυφάδα: Kάρφωσαν αστυνομικό με στυλό επειδή πήγε να τους ελέγξει!

Αστυνομικός στη Γλυφάδα πήγε να ελέγξει πολεοδομικές παραβάσεις και βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση'οπου του κάρφωσαν το στυλό στην παλάμη.

Μια απίστευτη υπόθεση διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Τρίτης στην καρδιά της Γλυφάδας. Δύο αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πήραν σήμα να μεταβούν στην οδό Ερμού προκειμένου να διαπιστώσουν πολεοδομικές παραβάσεις σε πολυτελή κατοικία. Να σας θυμίσουμε το Σοκ στο Μεσολόγγι: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός!

Οι ένστολοι μετέβησαν στο σημείο όπου βρισκόταν ο καταγγέλλων για να τους υποδείξει και ο ένας από αυτούς ξεκίνησε να καταγράφει όλα όσα το υπεδείκνυε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ξαφνικά, ο άνδρας άρχισε να γίνεται νευρικός, να υψώνει τον τόνο της φωνής του και να πλησιάζει τον αστυνομικό. Όταν ο νεαρός του ζήτησε να κρατήσει απόσταση, τότε εκείνος έβγαλε από την τσέπη του ένα στυλό και το κάρφωσε στην παλάμη του νεαρού ενστόλου.

Ο αστυνομικός τραυματισμένος μετεφέρθη στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο ενώ ο δράστης λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ Γλυφάδας.

Σοκ στον Βόλο: Έκανε βόλτα στο λιμάνι και ξαφνικά έπεσε νεκρός!

Νεκρός έπεσε την ώρα που έκανε βόλτα στην παραλιακή οδό Αργοναυτών στο Βόλο, απέναντι από το Δημαρχείο, ένας 52χρονος το βράδυ της Δευτέρας.
Περαστικοί που αντιλήφθηκαν τι συνέβη, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο πήγε στο σημείο, αλλά οι διασώστες που επιχείρησαν, δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ενώ άλλη μια τραγωδία συνέβη σήμερα στον Βόλο με βρέφος που έπεσε από μπαλκόνι!

Πρόκειται για εκπαιδευτικό, καθηγητή του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 52χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα καρδιολογικής φύσεως. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 10:30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share