Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός σε αεροδρόμιο της Γερμανίας: Έχουν κλείσει τερματικοί σταθμοί!

Εγκλωβισμένοι ταξιδιώτες!

27 Αυγούστου 2019 12:07
Συναγερμός σε αεροδρόμιο της Γερμανίας: Έχουν κλείσει τερματικοί σταθμοί!

Συναγερμός σε αεροδρόμιο της Γερμανίας με έναν άγνωστο να περνά σε φυλασσόμενο χώρο του αεροδρόμιο του Μονάχου με αποτέλεσμα να διαταχθεί το κλείσιμο τερματικών σταθμών. Κρήτη: Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου! (Video)

Χιλιάδες ταξιδιώτες έχουν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο, αναμένοντας να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας και να ξεκινήσουν οι πτήσεις τους.

«Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ένα άτομο έχει πιθανότατα εισέλθει από μία έξοδο κινδύνου σε φυλασσόμενο χώρο του τερματικού 2. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η αστυνομία να λάβει μέτρα», αναφέρει το αεροδρόμιο σε ανάρτησή του στο Twitter.

Αυτή την ώρα παραμένει κλειστός ο τερματικός σταθμός 2 και περιοχές του τερματικού 1.

«Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε», σημειώνει το αεροδρόμιο.

Ο εν λόγω αεροδρόμιο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στη Γερμανία και δέχεται καθημερινά 130.000 επιβάτες.

Θεσσαλονίκη: Φωτιά επί της Εθνικής Οδού κοντά στο αεροδρόμιο (photos)

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Περαίας λίγο πριν το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη. Φωτιά στην Εύβοια: Δείτε βίντεο με την κατάσβεση μέσα από καναντέρ!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά ξέσπασε από εύφλεκτο υλικό σε υπόγειο που βρίσκεται δίπλα σε κατάστημα οπωροκηπευτικών επί της Εθνικής Οδού.

Η ατμόσφαιρα αυτή την στιγμή στην περιοχή είναι αποπνικτική, η κίνηση των αυτοκινήτων διεξάγεται με δυσκολία, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι επιβάτες με τα δρομολόγια των λεωφορείων, καθώς ο δρόμος έκλεισε για αρκετή ώρα.

Μεχρι αυτή την ώρα δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Στο σημείο κατέφθασε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Θρίλερ στο Ελ. Βενιζέλος: Το εσωτερικό της βαλίτσας που τους πάγωσε όλους!

Θρίλερ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με αυτό που αντίκρισαν ελεγκτές σε βαλίτσα επιβάτη, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Δεν φαντάζεστε τι είχε μέσα η βαλίτσα!

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για την πτήση του Ρώσος επιβάτης πέρασε από τους ελεγκτές οι οποίοι πάγωσαν όταν είδαν τι είχε μέσα η βαλίτσα του.

Στο εσωτερικό της, η χειραποσκευή έκρυβε 800.000 δολάρια σε μετρητά! Διενεργείται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευση και ο προορισμός των χρημάτων.

Κρήτη: Άντρας παρασύρθηκε από βαν στην εθνική οδός!

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης ένας νεαρός άνδρας, Πακιστανικής καταγωγής όπως λένε οι πληροφορίες, ο οποίος νωρίτερα παρασύρθηκε από διερχόμενο βαν στην Εθνική Οδό, λίγο πριν την γέφυρα της Παπαναστασίου. Ισχυρή φωτιά μαίνεται στην Κρήτη!

Σύμφωνα με τον Διοικητή των δύο νοσοκομείων στο Hράκλειο, Γιάννη Τασσόπουλο, ο αλλοδαπός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση και βρίσκεται διασωληνωμένος στον αξονικό τομογράφο.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση επειδή "έπεσε" πάνω σε πουλιά!

Σε χωράφι καλαμποκιού κοντά στη Μόσχα αναγκάστηκε να προσγειωθεί ρωσικό αεροσκάφος καθώς «συγκρούστηκε» με πουλιά και εμφάνισε βλάβη στους κινητήρες του. Αεροπλάνο προσγειώνεται στη μέση του δρόμου και αστυνομικός το… σταματά για έλεγχο!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Reuters, το Airbus 321 της Ural Airlines έπεσε πάνω σε ένα σμήνος γλάρων λίγη ώρα μετά από την απογείωσή του την Πέμπτη, με αποτέλεσμα κάποια από τα πτηνά να εισχωρήσουν και στους δύο κινητήρες του.

Μόλις διαπίστωσαν τη δυσλειτουργία στους κινητήρες, οι πιλότοι αναγκάστηκαν να προσγειώσουν το αεροπλάνο σε ένα χωράφι, περίπου 1 χλμ. μακριά από τον Διεθνή Αερολιμένα Ζουκόφσκι, νοτιοανατολικά της Μόσχας.

Το αεροσκάφος εκκενώθηκε και τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών της Ρωσίας, Ροσαβιάτσια. Ωστόσο, το πρακτορείο Tass μεταδίδει ότι συνολικά οι τραυματίες ανέρχονται σε 23.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο, η αναγκαστική προσγείωση έγινε χωρίς το αεροσκάφος να κατεβάσει τους τροχούς του, δηλαδή «με την κοιλιά».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share