Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άντρας κάηκε ζωντανός στις Αχαρνές Αττικής!

Τραγωδία!

26 Αυγούστου 2019 10:44
Άντρας κάηκε ζωντανός στις Αχαρνές Αττικής!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 56χρονος άνδρας στο διαμέρισμά του στις Αχαρνές Αττικής όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός! Τραγωδία στο Κρανίδι:Κάηκε ζωντανός 28χρονος!

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε μεζονέτα, στις 9:12 το πρωί και στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Οι πυροσβέστες, αφού έσβησαν τη φωτιά που είχε επεκταθεί στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, εντόπισαν νεκρό τον άτυχο άνδρα.

Τραγωδία στην Πάτρα: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που κάηκε μέσα στο σπίτι του!

Σε τραγωδία ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εξελίχθηκε το περιστατικό με τη φωτιάπου ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας.

Από την φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 6.45 το πρωί, βρήκε τραγικό θάνατο ο 29χρονος Ελευθέριος Πανταζής. Ο άτυχος νέος άνδρας εργαζόταν σε αλυσίδα καφέ και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικείοι του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Ο 29χρονος αφήνει πίσω του τρία μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια. Σαν πιθανή αιτία για την πρόκληση της πυρκαγιάς, αναφέρεται η ύπαρξη αναμμένου τσιγάρου.

Μάλιστα, λόγω της συσσώρευσης διοξειδίου στο σπίτι, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο από διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει στο σημείο στους τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Δυστυχώς, όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, εντόπισαν αναίσθητο τον 29χρονο άνδρα.

Θανατηφόρο τροχαίο με μια νεκρή και τρεις τραυματίες!

Μια 74χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της το μεσημέρι της Παρασκευής, σε σφοδρή μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 27χρονες μαζί με ένα νεαρό συνομήλικό τους. Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή ύστερα από τροχαίο η 32χρονη Κάλλια!

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο της 74χρονης ανατράπηκε στο πλάι του δρόμου, ενώ το άλλο όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά η 27χρονη οδηγός και ο 27χρονος συνοδηγός. Ελαφρότερα τραυματίστηκε η 27χρονη επιβάτης.

Η 74χρονη ανασύρθηκε νεκρή ενώ οι τρεις τραυματίες υποβάλλονται σε εγχειρήσεις.

Θεσσαλονίκη: Αναποδογύρισε βανάκι με εννέα επιβάτες! Τρία παιδιά τραυματισμένα! (photo)

Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή και εκτροπή οχήματος σημειώθηκε νωρίτερα, κοντά στα διόδια των Μαλγάρων, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Στο βανάκι επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων και ανήλικα. «Μαύρος» Δεκαπενταύγουστος στην Κρήτη: Ένας νεκρός από τροχαίο!

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου 5χλμ μετά τα διόδια των Μαλγάρων, στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στις 12:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα έπεσε σε κανάλι.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν μία γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και τρία παιδιά τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Τραγωδία στη Μύκονο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός!

«Μαύρος» Δεκαπενταύγουστος στην Κρήτη με σοβαρό τροχαίο να σημειώνεται, στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, με έναν αναβάτη μηχανής να κείτεται νεκρός! Τραγωδία στη Μύκονο: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Ένας νεκρός!

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν 61χρονο ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Από το θανατηφόρο τροχαίο, τραυματίστηκε ένας ακόμη άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών ο οποίος χαρακτηρίζεται πολυτραυματίας.

Στο Βενιζέλειο οι γιατροί είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες.

Δυστυχώς ο Δεκαπενταύγουστος στην Κρήτη βάφτηκε με αίμα με συνέπεια ο αριθμός των νεκρών να ανέρχεται πλέον στους 47 από την αρχή του έτους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share