Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εξάρχεια: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας σε τέσσερα κατειλημμένα κτήρια (Video)

Γίνονται έρευνες εξονυχιστικά τόσο για ναρκωτικά όσο και οπλισμό!

26 Αυγούστου 2019 07:44
Εξάρχεια: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας σε τέσσερα κατειλημμένα κτήρια (Video)

Μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκεται αυτή την στιγμή εξέλιξη στα Εξάρχεια. Εξάρχεια: Οκτώ συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών!

Οι άντρες της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, εισήλθαν σε τέσσερα σπίτια κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, το ένα μάλιστα βρίσκεται στην οδό Σπύρου Τρικούπη.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα δυο εκ των τεσσάρων σπιτιών τελούσαν υπό κατάληψη. Η αστυνομία προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές ενώ τα σπίτια, εξετάζονται εξονυχιστικά τόσο για ναρκωτικά όσο και οπλισμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κτήρια βρίσκονταν υπό κατάληψη και σε αυτά έμεναν μετανάστες. Τα δύο από τα κτήρια την στιγμή της εφόδου της Αστυνομίας ήταν άδεια, όμως στα άλλα δύο υπήρχε κόσμος και έχουν γίνει προσαγωγές.

Επίθεση στα ΜΑΤ με μολότοφ, έξω από το Πολυτεχνείο!

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχτηκαν άντρες των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, έξω από το Πολυτεχνείο στην περιοχή των Εξαρχείων.

Νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εκτόξευσαν λίγα λεπτά μετά τις 20.00, περίπου 20 βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ. Αυτή την ώρα στο σημείο επικρατεί ένταση, ενώ έχουν ενισχυθεί οι αστυνομικές δυνάμεις.

Επίθεση με μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας!

Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ σημειώθηκε κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, τα ξημερώματα της Πέμπτης από αγνώστους στην Αθήνα.

Στις 03:15, άγνωστοι επιτέθηκαν στα ΜΑΤ επί της Χαριλάου Τρικούπη, πετώντας βόμβες μολότοφ. Η επίθεση κράτησε για λίγη ώρα, με τους αγνώστους να πετούν μολότοφ, χωρίς όμως ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Έχουν γίνει συνήθεια οι επιθέσεις από κουκουλοφόρους σε ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας, ειδικά αυτόν τον μήνα, καθώς έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις στους δρόμους γύρω από τα Εξάρχεια, με δύο συλλήψεις μάλιστα, την τελευταία φορά.

Ωστόσο, από την τελευταία επίθεση των κουκουλοφόρων τα ξημερώματα, δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν, αν έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές από την αστυνομία.

Εξάρχεια: Πυροβολισμοί μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών!

Σήμερα το βράδυ και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 11, στα Εξάρχεια σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής αναφέρουν ότι άνδρας που ανήκει στα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών πυροβόλησε με περίστροφο αρκετές φόρες εναντίον μελών αντίπαλης ομάδας εμπόρων ναρκωτικών.

Το περιστατικό φαίνεται να συνδέεται με ξεκαθάρισμα μεταξύ εμπόρων ναρκωτικών. Από τη συμπλοκή δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ η αστυνομία είναι ενήμερη και διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

Συναγερμός σε κτήριο στα Εξάρχεια!

Χειροβομβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα στα Εξάρχεια, μέσα σε κτήριο όπου γίνεται ανακαίνιση.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο και στο σημείο μεταβαίνουν άντρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και κλιμάκιο του στρατού για να παραλάβει την χειροβομβίδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share