Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Αίγιο: Αυτοκίνητο παρέσυρε σκοτώνοντας γιαγιά και εγγόνι!

Η 67χρονη βρισκόταν στο πεζοδρόμιο με το λίγων μηνών εγγονάκι!

25 Αυγούστου 2019 20:29
Τραγωδία στο Αίγιο: Αυτοκίνητο παρέσυρε σκοτώνοντας γιαγιά και εγγόνι!

Ανείπωτη τραγωδία το απόγευμα της Κυριακής στο Αίγιο, αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι!

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, Ι.Χ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα γιαγιά και το εγγονάκι της, που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, 67χρονη με το λίγων μηνών εγγονάκι της που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο.

Ο θάνατος τους ήταν ακαριάιος, με τον οδηγό να εγκαταλείπει το σημείο και να συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα παράτησε το αυτοκίνητό του και σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr έπεσε στη θάλασσα για να διαφύγει με τη σύλληψή του να είναι ιδιαίτερα επεισοδιακή.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο!

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, σε τροχαίο, που συνέβη στην Καβάλα, με απολογισμό ένα νεκρό 16χρονο παιδί! Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε οδηγός μοτοσυκλέτας τα ξημερώματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο που οδηγούσε μία μητέρα και στο οποίο επέβαιναν τα δύο παιδιά της και ένα ακόμη άτομο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα.

Το περιστατικό συνέβη στην Εγνατία οδό- μετά τα διόδια της Μουσθένης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καβάλα.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ένας 16χρονος και σοβαρά τραυματισμένος ο 18χρονος αδελφός του. Ελαφρύτερα τραυματίστηκαν η οδηγός και ο τέταρτος επιβάτης του οχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε τελικό προορισμό την Κομοτηνή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Τραγωδία: Πέθανε ποδοσφαιριστής σε τροχαίο!

Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής πέθανε σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε δρόμο του Έσεξ, στην Αγγλία. Θλίψη: Νεκρός πρώην ποδοσφαιριστής του Απολλώνα! (photo)

Ο 21χρονος Μαξ Χάλκροου, που αγωνιζόταν στη Debden Park FC, έχασε ακαριαία τη ζωή του, όταν η BMW στην οποία επέβαινε, εξετράπη της πορείας του κι έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δέντρο.

Μαζί με τον 21χρονο, έχασε τη ζωή του κι ένα 16χρονο κορίτσι, ενώ άλλες δυο κοπέλες 16 και 17 ετών ου βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, μεταφέρθηκαν, σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ένας 21χρονος, νοσηλεύεται με πιο ήπια τραύματα, ωστόσο έχει διαταχθεί η σύλληψή του, καθώς θεωρείται ύποπτος για επικίνδυνη οδήγηση, από την οποία προκλήθηκε το δυστύχημα.

Σοκ: Στέλεχος γνωστής εταιρείας σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Τις τελευταίες του διακοπές στην Αντίπαρο έκανε ο 56χρονος, διευθύνων σύμβουλος της γνωστής ιταλικής εταιρείας χημικών Chemisol, Gianluca Bugatti, που σκοτώθηκε, σε τροχαίο δυστύχημα στο νησί. Θρήνος για Έλληνα βουλευτή: Νεκρός σε τροχαίο ο θείος του, Νίκος Καλαϊτζής! (Photos)

Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε και η αδερφή του, η οποία διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Ο 56χρονος βρισκόταν για διακοπές στην Αντίπαρο με την αδελφή του και την ανηψιά του.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Ιταλική Πρεσβεία στην Αθήνα όπου έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες. Η ιταλική εταιρεία ήδη προέβη σε ανακοίνωση για το περιστατικό.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 12 Αυγούστου 2019. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: "Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 53χρονη, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, οδηγούμενη από 56χρονο αλλοδαπό και συνεπιβάτιδα 62χρονη ομοεθνή του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή και τον σοβαρό της συνεπιβάτιδας."

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share