Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκκενώθηκε παραλία στη Βαρκελώνη: Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός! (Video)

Συναγερμός!

25 Αυγούστου 2019 16:13
Εκκενώθηκε παραλία στη Βαρκελώνη: Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός! (Video)

Μια παραλία της Βαρκελώνης εκκενώθηκε σήμερα, έπειτα από τον εντοπισμό από την αστυνομία ενός εκρηκτικού μηχανισμού μέσα στη θάλασσα, δήλωσε μια εκπρόσωπος της Ισπανικής Ακτοφυλακής. Θεσσαλονίκη: Εκρηκτικός μηχανισμός στο εργοτάξιο του μετρό!

Ο μηχανισμός εντοπίστηκε σε απόσταση 40 μέτρων από την ακτή, από έναν υπάλληλο της Ακτοφυλακής, που εκείνη την ώρα έτυχε να κολυμπάει στην περιοχή.

Η αστυνομία έστησε μια περίμετρο ασφαλείας πλάτους 250 μέτρων γύρω από τον μηχανισμό στην παραλία Σαντ Σεμπαστιάν, μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Βαρκελώνης, πρόσθεσε η ίδια. Πυροτεχνουργοί έχουν ξεκινήσει ήδη την έρευνα για να διαπιστώσουν τη φύση του μηχανισμού.

Συναγερμός! Εκτροχιάστηκε τρένο - Ανησυχία για χημικές ουσίες

Συναγερμός σήμανε στην επαρχία της Αλμπέρτας στον Καναδά, έπειτα από τον εκτροχιασμό τρένου, καθώς δόθηκε εντολή για εκκένωση της περιοχής. Δύο οι τραυματίες από την σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Αμύνταιο!

Μετά τον εκτροχιασμό της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας, οι αρχές έδωσαν εντολή στους κατοίκους της περιοχής να απομακρυνθούν, καθώς υπήρχε ανησυχία ότι θα μπορούσαν να εκτεθούν σε χημικές ουσίες. Παράλληλα, έκλεισε τμήμα μιας εθνικής οδού. Από το συμβάν δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Φρικτός θάνατος για 8χρονο: Άγνωστος τον έσπρωξε στις γραμμές του τρένου (photos)

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο αγοράκι στην Φραγκφούρτη όταν ένας άνδρας έσπρωξε το παιδί και τη μητέρα του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στις γραμμές του τρένου. Τραγικό ατύχημα στην Θήβα: Τρένο παρέσυρε και ακρωτηρίασε άντρα!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι αυτόπτες μάρτυρες στο κεντρικό σταθμό της Φραγκφούρτης είδαν έναν άνδρα ντυμένο στα μαύρα να σπρώχνει το παιδί και την 40χρονη μητέρα του μπροστά σε ένα τρένο InterCity Express (ICE) που ταξιδεύει με 300 χλμ/ώρα.

Η μητέρα κατάφερε να σωθεί αλλά δυστυχώς ο γιός της χτυπήθηκε θανάσιμα από το τρένο. Αμέσως μετά συνελήφθη ένας 40χρονος άνδρας κοντά στο σταθμό. Ωστόσο εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας δήλωσε λίγα λεπτά αργότερα ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ του θύματος και του άνδρα που συνέλαβαν.

Επιπλέον αστυνομικοί δήλωσαν στην γερμανική εφημερίδα ΒILD: «ότι ο άνδρας προσπάθησε – ευτυχώς ανεπιτυχώς - να επιτεθεί και σε ένα τρίτο άτομο».

Μετά το περιστατικό, στον σταθμό επικράτησε πανικός και στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα καθώς και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας.

Επίσης πολλοί από τους αυτόπτες μάρτυρες λόγω του σοκ που υπέστησαν χρειάστηκαν άμεση ιατρική περίθαλψη.

Το περιστατικό συνέβη μόλις μια εβδομάδα μετά από τον θάνατο ενός 34χρονου τον οποίο επίσης έσπρωξαν στις ράγες του τρένου στην σταθμό Voerde, κοντά στην πόλη Duisburg. Για το περιστατικό εκείνο συνελήφθη ως ύποπτος ένας άνδρας ηλικίας 28 ετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share