Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνετρίβη αεροσκάφος! Δύο νεκροί!

Τραγωδία!

25 Αυγούστου 2019 14:43
Συνετρίβη αεροσκάφος! Δύο νεκροί!

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους από συντριβή μικρού αεροσκάφους, σε πεδιάδα του Όξφορντσάιρ της Βρετανίας. Σοκ: Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος!

Συγκεκριμένα, ο πιλότος και ο ένας συνεπιβάτης ήταν και οι μοναδικοί επιβαίνοντες στο αεροσκάφος, που συνετρίβη το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Στόνορ και, σύμφωνα με την επίσημη, ενημέρωση, σκοτώθηκαν ακαριαία.

Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι οι συγγενείς των θυμάτων έχουν ενημερωθεί σχετικά, ενώ τόνισαν πως δεν ταξίδευε άλλο άτομο με το συγκεκριμένο αεροσκάφος.

Επιπλέον, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί άλλων ατόμων, που βρίσκονταν στο έδαφος, μετά την πτώση του αεροσκάφους.

Πλέον, οι αξιωματούχοι της τοπικής αστυνομίας εξετάζουν τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση και τη συντριβή του μικρού αερσκάφους.

Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους - 17 νεκροί (video)

Στρατιωτικό αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση συνετρίβη σε ένα προάστιο της πόλης Ραβαλπίντι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τόσο τα πέντε μέλη του πληρώματός του —ανάμεσά τους, οι δύο χειριστές— όσο και 12 πολίτες, γνωστοποίησε το γενικό επιτελείο με ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε σήμερα. Τραγωδία στην Ισπανία: Συνετρίβη στρατιωτικό αεροσκάφος - Νεκρός ο πιλότος

Άλλοι 12 πολίτες τραυματίστηκαν στη συντριβή του αεροσκάφους, που προκάλεσε πυρκαγιά σε κτίριο. Ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής έσπευσαν επιτόπου για να διακομίσουν τα θύματα σε νοσοκομεία και για να κατασβέσουν τη φωτιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιτελείου.

Δεν διευκρινίστηκαν αμέσως ούτε ο τύπος του αεροσκάφους, ούτε τα αίτια της συντριβής από το επιτελείο.

Το πολύνεκρο δυστύχημα έγινε τη νύχτα στη Ραβαλπίντι, που αρκετοί αποκαλούν πόλη-στρατώνα, πρόκειται για την έδρα του αρχηγείου του πανίσχυρου στρατού του Πακιστάν. Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας.

Το αεροσκάφος «έπεσε στο πλευρό» κτιρίου και η δομή πάνω στην οποία συνετρίβη «κατέρρευσε τελείως», είπε πακιστανός αξιωματικός στον τόπο της καταστροφής.

Στον ιστότοπο της εφημερίδας The News International μεταφορτώθηκε βίντεο με το κτίριο στις φλόγες, αμέσως μετά το δυστύχημα. Η πυρκαγιά στο μεταξύ κατασβέστηκε.

Το πιο πρόσφατο πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στο Πακιστάν είχε σημειωθεί τον Δεκέμβριο του 2016, όταν αεροσκάφος της γραμμής του εθνικού αερομεταφορέα PIA συνετρίβη σε ορεινή βόρεια περιοχή καθώς εκτελούσε πτήση εσωτερικού, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 47 άνθρωποι.

Το πιο πολύνεκρο δυστύχημα των τελευταίων ετών στην ασιατική χώρα ανάγεται στο 2010, όταν αεροσκάφος Airbus 321 της ιδιωτικής εταιρείας AirBlue, που εκτελούσε δρομολόγιο από το Καράτσι στο Ισλαμαμπάντ, συνετρίβη στους λόφους λίγο πριν προσγειωθεί στην πακιστανική πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 152 άνθρωποι οι οποίοι επέβαιναν σ’ αυτό.

Δείτε το βίντεο:

Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος στην Γαλλία! Νεκρός ο πιλότος (Video)

Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος στην Γαλλία! Πυροσβεστικό αεροσκάφος το οποίο επιχειρούσε για την κατάσβεση πυρκαγιάς στην επαρχία Γκαρντ της Γαλλίας συνετρίβη το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, το αεροσκάφος κατέπεσε στην κοινότητα Générac. Συντριβή εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην Αττάλεια!

Ο πιλότος δεν επέζησε της πτώσης.

Nέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν σήμερα στην πόλη Ζενεράκ, τρεις μέρες μετά από μια μεγάλη πυρκαγιά στην ίδια περιοχή, που είχε κάψει πολλές εκατοντάδες στρέμματα.

Οι Αρχές διέταξαν την εκκένωση οικισμών κοντά στις πόλεις Μποβουαζάν και Ζενεράκ για λόγους ασφαλείας.

Πηγές από τη Πυροσβεστική Υπηρεσίας της Γαλλίας έκαναν λόγο σήμερα για 12 περίπου εστίες που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα, γεγονός που «δείχνει» εμπρησμό.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share