Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός: Αγνοείται λουόμενος στη Ραφήνα!

Επιχείρηση του λιμενικού

25 Αυγούστου 2019 11:09
Συναγερμός: Αγνοείται λουόμενος στη Ραφήνα!

Αγνοείται λουόμενος, ο άντρας πήγε χθες στη Ραφήνα για μπάνιο. Θρίλερ στην Κάρπαθο: Αγνοούνται δύο δύτες!

Όπως ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ραφήνας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ένας 54χρονος αλλοδαπός, είχε μεταβεί απογευματινές ώρες του Σαββάτου για μπάνιο στην περιοχή Σιλιβάνι Αρτέμιδας και έκτοτε αγνοείται.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό του από ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ένα ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ιδιωτικά σκάφη, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, πέντε (05) δύτες, απογειώθηκε αεροσκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγαν τέσσερα (04) περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας.

Συναγερμός στη Ραφήνα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της!

Νεκρή βρέθηκε σε διαμέρισμα της οδού Ελευθερίας στη Ραφήνα, η σορός ηλικιωμένης γυναίκας που ζούσε μόνη. «Βουτιά» θανάτου από βεράντα στην Εύβοια!

Ένοικος της πολυκατοικίας στην οδό Ελευθερίας 4 στην Παλιά Ραφήνα, λόγω έντονης δυσοσμίας στο διπλανό διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου όπου διέμενε η ηλικιωμένη γυναίκα μόνη, κάλεσε το 100.

Όταν έφτασαν οι άντρες του περιπολικού αναγκάστηκαν ν’ ανέβουν με σκάλα στο πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου έσπασαν με λοστό την μπαλκονόπορτα. Μπαίνοντας αντίκρισαν το πτώμα της ηλικιωμένης σε αποσύνθεση. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τη σορό.

Έρευνες διεξάγει το αστυνομικό τμήμα ασφαλείας Ραφήνας για τις συνθήκες του θανάτου, ενώ ο ιατροδικαστής θα κάνει νεκροψία για τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας και τον πιθανό χρόνο θανάτου της.

Η νεκρή ήταν προχωρημένης ηλικίας απ’ την Κύπρο. Σύμφωνα με τις έρευνες δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης ή πάλης οπότε τα αίτια θανάτου μάλλον οφείλονται σε παθολογικά αίτια.

Σοκ: Αγνοείται παίκτρια της Εθνικής Ελβετίας!

Σοκ και αγωνία έχει προκαλέσει η είδηση για την εξαφάνιση της παίκτριας της Εθνικής Ελβετίας ύστερα από ατύχημα που είχε στην Λίμνη Κόμο.. Άσχημη κατάληξη: Νεκρός βρέθηκε ο άντρας που αναζητούνταν στη Λάρισα!

"Έχουμε ενημερωθεί ότι η παίκτριά μας Φλοριάνα Ισμαΐλι αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου στη Λίμνη Κόμο έπειτα από ένα ατύχημα στην κολύμβηση. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Ανησυχούμε ιδιαίτερα και δεν έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πάνε καλά" αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπου ο σύλλογος προσθέτει ότι βρίσκονται σε στενή επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας.

Η Ισμαΐλι ήταν αρχηγός στη Γιουνγκ Μπόις ενώ έπαιζε στην Εθνική Ελβετίας από το 2014. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η Ισμαΐλι αποφάσισε να περάσει μία ήρεμη ημέρα δίπλα στη λίμνη μαζί με μία συμοπαίκτρια και νοίκιασαν ένα φουσκωτό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κοπέλα βούτηξε στο νερό αλλά ποτέ δεν βγήκε στην επιφάνεια. Αμέσως σήμανε συναγερμός και δύτες ερευνούν την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα. Η έρευνα διεκόπη το βράδυ ενώ άρχισαν και πάλι το πρωί της Κυριακής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share