Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θλίψη! Νεκρός Έλληνας τραγουδιστής!

Μεγάλη απώλεια!

24 Αυγούστου 2019 16:05
Θλίψη! Νεκρός Έλληνας τραγουδιστής!

Θλίψη στην ελληνική showbiz, όπου Έλληνας τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός! Σοκ: Νεκρός στα 48 του πασίγνωστος ηθοποιός!

Ο Πατρινός μουσικός και μέλος της θρυλικής μπάντας spice, Παναγιώτης Κουρούμαλος, «έσβησε» αφήνοντας πίσω του, θλιμμένα πρόσωπα, φίλους, συγγενείς και συναδέλφους του μουσικούς. Είχε διατελέσει παλαιότερα, επίσης και μέλος της δημοτικής μπάντας.

Ο Παναγιώτης Κουρούμαλος, είχε παίξει επίσης και σε άλλες μπάντες τη δεκαετία του 60 όπως αναφέρει ο φίλος του στο Facebook:

Νεκρός νεαρός ποδοσφαιριστής!

Ο Ντάγκλας Νούνιες ένας από τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές της Βραζιλιάνικης Λιγκας στο Futsal, πυροβολήθηκε από διερχόμενο όχημα την ώρα που στεκόταν έξω από νυκτερινό μαγαζί, τη στιγμή που συζητούσε με συμπαίκτες του. Ασύλληπτη τραγωδία σε τροχαίο: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σκότωσε νιόπαντρο ζευγάρι!

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στον αθλητικό κόσμο της Βραζιλίας και έχει σκορπίσει θλίψη στην τεράστια οικογένεια της Κορίνθιανς. Η ομάδα futsal βρίσκεται εδώ και μέρες στο Erechim για να αγωνιστεί για το Κύπελλο Βραζιλίας, νωρίτερα είχε χάσει στον ημιτελικό απο την Αtlantico 5-3 και επρόκειτο να παίξει ξανά εναντίον της για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι παίκτες απολάμβαναν το ρεπό τους και είχαν βγει το βράδυ σε νυκτερινό κέντρο. Ο 27χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε με κάποιον μέσα στο κλαμπ, και στην έξοδο του ο φερόμενος ως δράστης τον περίμενε για να τον πυροβολήσει. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αθλητής πυροβολήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές έξω από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται στη Avenida Sete de Setembro.

Μία από τις βολές τον βρήκε στο κεφάλι. Οι διασώστες έφτασαν αμέσως στο σημείο, ο παίκτης του Fitsal εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Santa Terezinha, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στην ζωή, μιας και υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Atlantico-Carlos Barbosa που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 12/08, αναβλήθηκε για τις 13/08 σε ένδειξη πένθους και σεβασμού.

Νεκρός στο κελί του ο χρηματιστής και καταδικασμένος παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν!

Τέλος στη ζωή του έδωσε σήμερα ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός χρηματιστής Τζέφρι Έπσταϊν (Jeffrey Epstein) , ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν (το 2008) για παιδεραστία και πρόσφατα είχε ξανασυλληφθεί με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δεκάδες ανήλικες κοπέλες στη Φλόριντα και στη Νέα Υόρκη.

Ο Επσταιν βρισκόταν αντιμέτωπος με της μέγιστη ποινή 45 ετών κάθειρξης ενώ μόλις πριν λίγες ώρες είχαν δει το φως της δημοσιότητας έγγραφα της δικογραφίας εναντίον του, με σοκαριστικές λεπτομέρειες για την φύση της σεξουαλικής του ζωής. Να σας θυμίσουμε το βαρύ πένθος στην Πολεμική Αεροπορία!

O 66χρονος Έπσταϊν συνελήφθη στις 6 Ιουλίου μέσα στο διαμέρισμά του από πράκτορες του FBI.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, ο Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός στο κελί του στη φυλακή του Lower Manhattan, το πρωί του Σαββάτου ( στις 07:30 τοπική ώρα, 14:30 ώρα Ελλάδας).Σύμφωνα με τους New York Times, ο Έπσταϊν απαγχονίσθηκε μέσα στο κελί του.
Δύο εβδομάδες νωρίτερα, ο 66χρονος είχε βρεθεί ξανά σχεδόν αναίσθητος στο κελί του, με τραύματα στον λαιμό και είχε τεθεί σε επιτήρηση για τον φόβο απόπειρας αυτοκτονίας.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share