Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Είχε φτιάξει λίστα με 200 γυναίκες που έχει σκοπό να βιάσει! Λίγο αργότερα αυτοκτόνησε!

Ανατριχίλα!

24 Αυγούστου 2019 15:48
Σοκ: Είχε φτιάξει λίστα με 200 γυναίκες που έχει σκοπό να βιάσει! Λίγο αργότερα αυτοκτόνησε!

Σοκ έχει προκαλέσει αυτός ο άντρας όπου είχε φτιάξει λίστα με 200 γυναίκες που έχει σκοπό να βιάσει! Λίγο αργότερα αυτοκτόνησε!

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το εφετείο σε έναν διεστραμμένο 33χρονο από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, ο οποίος σκόπευε - σύμφωνα με δική του ομολογία - να εκπληρώσει όλες τις αρρωστημένες σεξουαλικές του φαντασιώσεις βιάζοντας αθώες γυναίκες, προτού τελικά βάλει τέρμα στη ζωή του.

Έτσι, επικύρωσε την περασμένη Παρασκευή τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή η οποία του είχε επιβληθεί, δηλαδή 10-20 χρόνια κάθειρξης, για εγκλήματα που σκόπευε να διαπράξει εις βάρος των... 200 γυναικών που περιείχε η «λίστα» του.


Ο Frank Yeager είχε περάσει μήνες ολόκληρους δημιουργώντας μια λίστα με 200 γυναίκες στις οποίες ήθελε να επιτεθεί. Στην μεγάλη πλειοψηφία τους, οι γυναίκες της λίστας ήταν μεσίτριες, αφού ο 33χρονος πίστευε ότι θα ήταν πιο εύκολο να ξεμοναχιάσει τα θύματά του στα άδεια σπίτια που θα πήγαιναν να του δείξουν.

Όπως έγραφε χαρακτηριστικά στο ημερολόγιό του, που ανακάλυψαν οι Αρχές μετά τη σύλληψή του: «Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά δεν μπορώ να καταπνίξω αυτές τις ορμές μέσα μου... Απολαμβάνω το κυνήγι και ανυπομονώ να κερδίσω το έπαθλό μου».

Ο Yeager αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του το 2012, προσεγγίζοντας το πρώτο από τα υποψήφια θύματά του. Πήγε σε ένα μεσιτικό γραφείο και ζήτησε από τη μεσίτρια να του δείξει ένα απομονωμένο σπίτι που τον ενδιέφερε. Εκείνη αρνήθηκε επειδή φερόταν παράξενα και έτσι εκείνος έφυγε. Έπειτα από λίγη ώρα επέστρεψε και άρχισε να την ζητά επίμονα να τον ακολουθήσει στο σπίτι, λέγοντας ότι υπήρχε διαρροή σε κάποιον σωλήνα. Όταν ένας συνάδελφός της μπήκε στο δωμάτιο για να δει τι συνέβαινε, ο Yeager πανικοβλήθηκε και έφυγε.

Οι δύο συνάδελφοι πήγαν αργότερα στο σπίτι να δουν τι συμβαίνει. Βρήκαν όλα τα φώτα σβησμένα και τις κουρτίνες κλειστές, αλλά καμία διαρροή και έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μετά τη σύλληψή του, ο Yeager ομολόγησε τα πάντα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι παραμορφώσεις με τις οποίες γεννήθηκε στο πρόσωπο είχαν ως αποτέλεσμα να υφίσταται ανελέητο bullying από μικρός, ενώ όλες οι γυναίκες που γνώριζε τον περιφρονούσαν.

Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι δεν θα αποκτούσε ποτέ σύζυγο και την οικογένεια που ονειρευόταν, αποφάσισε να αυτοκτονήσει, αφού όμως πρώτα εκπλήρωνε όλες τις αρρωστημένες σεξουαλικές του φαντασιώσεις με τις γυναίκες της λίστας του.

Στην έφεση που άσκησε στα μέσα Ιουνίου, ισχυρίστηκε ότι η ομολογία του δεν είχε ισχύ αφού δέχθηκε ψυχολογικές πιέσεις από τους αστυνομικούς, ωστόσο δεν έγινε πιστευτός από το δικαστήριο κυρίως χάρη στο εξαιρετικά βίαιο περιεχόμενο του ημερολογίου του.

Φρίκη: Αδέρφια βίασαν και στραγγάλισαν εξάχρονη!

Η απόλυτη φρίκη είναι αυτή η είδηση που προέρχεται από την Ινδία όταν δυο αδέρφια ηλικίας 15 και 12 ετών βίασαν και στραγγάλισαν μια εξάχρονη! Συνεργός στο έγκλημα είναι και η μητέρα των παιδιών που βοήθησε να εξαφανίσουν το πτώμα!

Το κοριτσάκι ήταν μαθήτρια στην πρώτη δημοτικού του δημοτικού στην Ουτάρ Πράντες. Έπαιζε κοντά στο σπίτι των βιασεών της, ωστόσο στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Τα αγόρια, παραδέχθηκαν ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά. Σοκ: Βίασαν, στραγγάλισαν και αποκεφάλισαν 3χρονο κοριτσάκι!

Η οικογένειά της και η αστυνομία ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό όταν δεν επέστρεψε σπίτι. Η αναζήτηση συνεχίστηκε και τη νύχτα και η ομάδα τη βρήκε πολύ κοντά στο σπίτι των βιαστών της, είπε στην MirrorNowNews αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.

«Οι κατηγορούμενοι μας είπαν ότι είχαν παρασύρει την κοπέλα στο σπίτι τους με ένα γλυκό», πρόσθεσε.

Η μητέρα των βιαστών ομολόγησε ότι έκρυψε το πτώμα του κοριτσιού όταν συνειδητοποίησε ότι τα παιδιά της την στραγγάλισαν μέχρι θανάτου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βιαστές μάζευαν και πουλούσαν κουρέλια, ενώ η μητέρα τους εργαζόταν ως εργάτρια. Σύμφωνα με το MirrorNewsNow, η οικογένεια είναι μέλη των «ανέγγιχτων», στο σύστημα διαχωρισμού των τάξεων της Ινδίας. Οι «ανέγγιχτοι» εξασκούν τις πιο ανόμοιες εργασίες και η υψηλότερη τάξη δεν τους αγγίζει ποτέ, λόγω φόβων μόλυνσης ή προκαταλήψεων περί κακοτυχίας.

Οι δύο βιαστές κατηγορούνται για δολοφονία και απόκρυψη στοιχείων. Επίσης, κατηγορούνται για αδικήματα που σχετίζονται με τον νόμο για την προστασία των παιδιών από σεξουαλικές προσβολές.

Ωστόσο, παρά την αύξηση των βιασμών, η δικαιοσύνη μάλλον δεν έρχεται ποτέ. Από τις πάνω από 30.000 υποθέσεις βιασμού το 2016, μόλις μία στις τέσσερις έχει οδηγήσει σε καταδίκη, σύμφωνα με τους Times of India.

ΗΠΑ: Εκτελέστηκε 48χρονος που είχε βιάσει και στραγγαλίσει 19χρονη! (photo-video)

Ένας άνδρας που είχε καταδικαστεί για τον βιασμό και τον στραγγαλισμό μιας 19χρονης φοιτήτριας, και ο οποίος δήλωνε αθώος, εκτελέστηκε χθες Τετάρτη στις ΗΠΑ, ανεβάζοντας σε 12 τον αριθμό των κρατούμενων που έχουν εκτελεστεί από την αρχή του έτους. Τρόμος: Συνελήφθη στην Κέρκυρα άνδρας που βίασε 14χρονη τουρίστρια! (Video)

Η υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών του Τέξας επιβεβαίωσε τον θάνατο του Λάρι Σουέρινγκεν στη φυλακή του Χάντσβιλ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 48χρονος άνδρας ισχυριζόταν μέχρι τον θάνατό του ότι είναι αθώος. Οι δικηγόροι του μάλιστα είχαν αναφέρει στη διάρκεια της δίκη του ότι το DNA που βρέθηκε στα νύχια του θύματος δεν ανήκε στον πελάτη τους.

Ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αρνήθηκε χθες την αναστολή της εκτέλεσης του Σουέρινγκεν, η οποία είχε ήδη αναβληθεί πέντε φορές στο παρελθόν.

Η 19χρονη Μελίσα

«Κύριε, συγχώρεσε τους διότι δεν γνωρίζουν τι κάνουν», ήταν τα τελευταία λόγια του Σουέρινγκεν, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Καταδικάστηκε το 2000 για τον φόνο της Μελίσα Τρότερ, μιας φοιτήτριας με την οποία είχε σχέση, σύμφωνα με την εφημερίδα Houston Chronicle.

Η νεαρή γυναίκα εθεάθη μαζί του στις 8 Δεκεμβρίου 1998, την ημέρα της εξαφάνισής της. Πολλές εβδομάδες αργότερα το άψυχο σώμα της Τρότερ εντοπίστηκε σε δάσος. Ένα κομμάτι ενός κολάν βρέθηκε γύρω από τον λαιμό της, ενώ το υπόλοιπο ρούχο εντοπίστηκε στο σπίτι του Σουέρινγκεν.

Αυτή είναι η τέταρτη εκτέλεση που γίνεται στο Τέξας από την αρχή του έτους και η δωδέκατη στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το κέντρο ενημέρωσης για τη θανατική ποινή. Το Τέξας έχει εκτελέσει τους περισσότερους κρατούμενους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αμερικανική πολιτεία από το 1976, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο επανέφερε τη θανατική ποινή.

Τέσσερις άλλες αμερικανικές πολιτείες, όλες στον νότο, έχουν προχωρήσει σε εκτελέσεις το 2019: η Αλαμπάμα, η Τζόρτζια, η Φλόριντα και το Τενεσί.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Οι πιο σκληρές τιμωρίες για τον βιασμό σε όλο το κόσμο!

Φρίκη στην Ινδία: Την βίασαν συγγενείς και δάσκαλος επειδή ήταν καλή μαθήτρια!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share