Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνέλαβαν τον ληστή των καταστημάτων τυχερών παιχνιδιών!

Είχε κάνει πάνω από 30 ληστείες!

24 Αυγούστου 2019 14:48
Συνέλαβαν τον ληστή των καταστημάτων τυχερών παιχνιδιών!

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες η ΕΛΑΣ συνέλαβε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής τον ληστή, που διέπραττε συστηματικά ένοπλες ληστείες σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Ληστεία-θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν τον φύλακα και τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά»! (photos)

Ο 39χρονος λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων στην Άνω Γλυφάδα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος, από τα μέσα Ιουνίου του τρέχοντος έτους, έχει διαπράξει τριάντα (30) ληστείες σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων και μία (1) κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Το οικονομικό όφελος που αποκόμισε από την εγκληματική του δράση υπερβαίνει τις 55.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, κατά τη διαφυγή του, ύστερα από την τελευταία ληστεία, εντοπίσθηκε από ομάδα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.) που διενεργούσαν αναζητήσεις, ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Αλίμου και συνελήφθη.
Εντός του οχήματός του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • πιστόλι με γεμιστήρα με τέσσερα (4) φυσίγγια
  • ειδικό σφυρί θραύσης κρυστάλλων
  • το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό (3.030 ευρώ) της παραπάνω ληστείας
  • διάφορα είδη αμφίεσης

Ο συλληφθείς, ο οποίος και κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί για τη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, οδηγείται σήμερα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Απίστευτη υπόθεση: Κούριερ κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν δύο φορές, ενώ...!

Υπάλληλος κούριερ στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε δύο φόρες ότι τον λήστεψαν, αλλά τελικά αμφότερες τις ληστείες τις είχε διαπράξει ο ίδιος. Δομοκός: «Πλανόδιοι πωλητές» χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο

Ο 29χρονος ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας σε εταιρεία ταχυμεταφορών, σύμφωνα με την αστυνομία, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης τον Μάιο του 2017 και τον Ιανουάριο του 2019 και δήλωσε ότι άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές, του αφαίρεσαν χρηματικά ποσά. Τα χρήματα, σύμφωνα με τον υπάλληλο της εταιρείας, προερχόταν από ημερήσιες εισπράξεις και αντικαταβολές παραδιδόμενων δεμάτων της εταιρείας. Στην πραγματικότητα όμως τα χρήματα τα είχε αφαιρέσει ο ίδιος.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της υπεξαίρεσης, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τρόμος στην Αγία Παρασκευή: 19χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με 4 ληστές μέσα στο σπίτι του!

Ένας 19χρονος στην Αγία Παρασκευή έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με 4 ληστές μέσα στο ίδιο του το σπίτι! Οι δράστες δεν δίστασαν να τον απειλήσουν!

Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξήλωσαν τον συναγερμό του σπιτιού, παραβίασαν ένα παράθυρο και κατάφεραν να βρεθούν μέσα.

Εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνος στο σπίτι ο 19χρονος γιος της οικογένειας, αφού οι γονείς του έλειπαν σε διακοπές. Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο φοιτητής, οι δράστες βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του, χωρίς να έχουν καλύψει τα πρόσωπά τους και άρχισαν να τον απειλούν ότι θα τον χτυπούσαν, ζητώντας επίμονα χρήματα και χρυσαφικά. Ο νεαρός προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του, ενώ μέλη της συμμορίας άρχισαν να ψάχνουν κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Bρέθηκε κρεμασμένη στο κελί της η 35χρονη πατροκτόνος!

Λίγο αργότερα, ανακάλυψαν τα κοσμήματα της οικογένειας και αφού τα αρπάξαν εξαφανίστηκαν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share