Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Η ζωή μου είναι σκα..., πιθανότατα θα αυτοκτονήσω» Το μήνυμα πιλότου που έφερε αναστάτωση σε αεροπορική εταιρεία!

Σήμανε συναγερμός...

23 Αυγούστου 2019 21:09
«Η ζωή μου είναι σκα..., πιθανότατα θα αυτοκτονήσω» Το μήνυμα πιλότου που έφερε αναστάτωση σε αεροπορική εταιρεία!

Πιλότος έγραψε σε ομαδικό μήνυμα «η ζωή μου είναι σκα..., πιθανότατα θα αυτοκτονήσω»! Όπως καταλαβαίνετε συναγερμός σήμανε στην αρμόδια αεροπορική εταιρεία! Σοκ: Δεκατριάχρονος αυτοκτόνησε εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης!

Αυτό ανησύχησε ιδιαίτερα τους φίλους του, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τα αφεντικά του, φοβούμενοι μην σημειωθεί κάποια τραγωδία όπως αυτή το 2015, όταν ο 27χρονος Γερμανός πιλότος Αντρέας Λούμπιτζ, έριξε ένα αεροσκάφος πάνω στις Άλπεις, παρασύροντας στον θάνατο 150 ανθρώπους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πιλότος είχε εκμυστηρευτεί στους φίλους του ότι ένιωθε πως η ζωή του πήγαινε χάλια από τότε που γεννήθηκε. Συγκεκριμένα, φέρεται να τους είπε: «Νόμιζα ότι θα γνώριζα καινούριο κόσμο, θα δημιουργούσα φιλίες με συναδέλφους... η ζωή μου είναι σκ.., από τότε που γεννήθηκα».

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας κινητοποιήθηκαν άμεσα και του απαγόρευσαν κάθε συμμετοχή σε πτήση της. Σύμφωνα με τη Sun, ο πιλότος θα υποβληθεί σε μια σειρά από ψυχολογικά τεστ για πολύ καιρό, με σκοπό να διαπιστωθεί αν είναι ξανά έτοιμος, να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Ο ίδιος λέγεται να υποστήριξε στα αφεντικά του ότι δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας. Από την πλευρά του, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας, δήλωσε στη MailOnline: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο πιλότος σταμάτησε να πετάει πριν από αρκετές ημέρες, σύμφωνα με τις διαδικασίες μας, ενώ διεξάγουμε έρευνα. Εν τω μεταξύ του προσφέραμε υποστήριξη».

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε 24χρονος στα Χανιά!

Σοκ στην Κρήτη και συγκεκριμένα για την τοπική κοινωνία του Αποκόρωνα Χανίων, όπου ένας 24χρονος άνδρας αυτοκτόνησε δι' απαγχονισμού! Τραγωδία στην Εύβοια: Αυτοκτόνησε 57χρονος πατέρας δύο παιδιών!

Το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στις Καλύβες, με την οικογένεια του θύματος, ο οποίος ήταν Χανιώτης και μόνιμος κάτοικος της περιοχής, να αδυνατεί να συλλάβει το μέγεθος της τραγωδίας.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του περιστατικού.

Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε άνδρας χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο!

Ο θάνατος που προκάλεσε σοκ σήμερα στην Κρήτη ενός Βρετανού αποδίδεται σε αυτοκτονία! Βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου διέμενε στο Ρέθυμνο.

Και μάλιστα, οι λεπτομέρειες του απονενοημένου πραγματικά σοκάρουν...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βρετανός, που αντιμετώπιζε σοβαρά ως φαίνεται προβλήματα, έπεσε νεκρός αφού για αρκετή ώρα χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο!

Ένοικοι που είδαν τον ηλικιωμένο, άμεσα ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου κι εκείνοι, με τη σειρά τους, την αστυνομί

Φρίκη στον Πύργο: Aυτοκτόνησε και τον βρήκαν οι κόρες του!

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Πύργου. Ένας 76χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, έβαλε τέλος στη ζωή. Ενώ άλλο ένα τραγικό γεγονός είχε συμβεί πριν από λίγες ημέρες όταν ένας άντρας εντοπίστηκε νεκρός!

Tοννεκρό τον εντόπισαν στο κτήμα του στο Κολίρι, οι δύο του κόρες.

Ο 76χρονος είχε φύγει από το σπίτι του γύρω στις πέντε το απόγευμα ενημερώνοντας τις κόρες του πως θα μεταβεί στο χωράφι του στο Κολίρι να ποτίσει τα δέντρα του.

Οι ώρες πέρασαν και μόλις σκοτείνιασε, αφού δεν είχε επιστρέψει, οι κόρες του τον αναζήτησαν προς το κτήμα. Όταν έφτασαν εκεί βρέθηκαν μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα. Ο πατέρας τους ήταν νεκρός, έχοντας απαγχονιστεί από δέντρο στο χωράφι.

Οι δύο γυναίκες προσπαθώντας να συνέλθουν από το αρχικό σοκ κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πολύ δύσκολες, καθώς οι δύο του κόρες δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα είχαν συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές εντόπισαν σημείωμα που είχε αφήσει πίσω του ο αυτόχειρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share