Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτη ιστορία: Πατέρας έβαζε το 8χρονο παιδί του να αγγίζει δήθεν «τυχαία» γυναίκες στη παραλία για να το κάνει άντρα!

Απίστευτο!

23 Αυγούστου 2019 20:09
Απίστευτη ιστορία: Πατέρας έβαζε το 8χρονο παιδί του να αγγίζει δήθεν «τυχαία» γυναίκες στη παραλία για να το κάνει άντρα!

"Πατέρας έβαζε το 8χρονο παιδί του να αγγίζει δήθεν «τυχαία» γυναίκες στη παραλία για να το κάνει άντρα!" Αυτή τη απίστευτη ιστορία βρήκαμε στη σελίδα Φεμινιστικά Παραληρήματα και θεωρήσαμε σωστό να το προβάλλουμε για να δούμε καμιά φορά τί λάθος πρότυπα περνάμε στα παιδιά μας. Κρήτη: Άντρας προσπάθησε να βιάσει δυο τουρίστριες σε παραλία του Ηρακλείου

"Καλησπέρα. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που συνέβη σήμερα στη παραλία και με προβλημάτισε,ελπίζω να μην είναι άσχετο με το περιεχόμενο της σελίδας…

Εκεί που κολυμπούσα, παρατήρησα πως ο πατέρας ενός 8χρονου παιδιού (ή και μικρότερου) το έστειλε να ερθει να με ακουμπήσει στη μέση και έπειτα πήγε πίσω στον πατερα του οπου εκείνος του είπε «Μετά πας και ζητάς και καλά συγγνώμη και λες ότι σε πήρε το κύμα,έχω να σε μάθω πολλά ακόμα μικρέ αυτό ήταν μόνο η αρχή».

Αηδίασα και είχα παγώσει,γι’αυτό πήγα πιο πέρα όπου με ακολούθησαν και το παιδί άρχισε πάλι να με πλησιάζει αλλά βγήκα κατευθείαν..Τι σόι πατέρας ήταν αυτός που έστειλε το γιο του να κάνει κάτι τέτοιο; Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί άνθρωποι θέλουν να γίνονται γονείς,πραγματικά…"

Φρίκη: Έπαιξε τη γυναίκα του στο πόκερ, έχασε και άφησε τους φίλους του να τη βιάσουν!

Το πάθος του άνδρα της για το τζόγο πλήρωσε πολύ ακριβά μια γυναίκα στην Ινδία. Σοκ στην Ρόδο: Αγγλίδα κατήγγειλε βιασμό από 4 άντρες μέσα σε βάρκα!

Αν και τα κρούσματα βιασμών είναι πολύ συχνά στην ασιατική χώρα, όπως εκείνο προ ημερών με θύμα ένα τρίχρονο κοριτσάκι που το βίασαν και στη συνέχεια το αποκεφάλισαν, το νέο περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη της Ινδίας. Εθισμένος στα χαρτιά και το αλκοόλ ένας σύζυγος-τέρας έχασε σε μια παρτίδα πόκερ και καθώς είχε ξεμείνει από χρήματα αποφάσισε να ποντάρει τη γυναίκα του. Κι όταν έχασε, άφησε τους φίλους να τη βιάσουν, όπως είχαν συμφωνήσει!

Η αστυνομία του Τζαουνπούρ στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές της Ινδίας αρνήθηκε αρχικά να καταγράψει την καταγγελία του θύματος, όμως άλλαξε γνώμη όταν η γυναίκα αποτάνθηκε σε δικαστήριο. Ο άνδρας της έπινε συχνά κι έπαιζε πόκερ μ’ έναν φίλο του κι έναν συγγενή του. Κι όταν έχασε στην τελευταία παρτίδα τους άφησε να βιάσουν τη γυναίκα του. Η τελευταία κατέφυγε στο σπίτι του θείου της μετά το συμβάν, αλλά ο άνδρας της την ακολούθησε και της ζήτησε συγνώμη.

Όταν η άτυχη γυναίκα συμφώνησε να επιστρέψει στο σπίτι μαζί του, ο σύζυγος-τέρας σταμάτησε καθ’ οδόν το αυτοκίνητό του κι άφησε γι’ άλλη μια φορά τους φίλους του να τη βιάσουν… Το Ουτάρ Πραντές είναι το πολυπληθέστερο κρατίδιο της Ινδίας και εκεί που καταγράφονται τα περισσότερα βίαια εγκλήματα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Οι πιο σκληρές τιμωρίες για τον βιασμό σε όλο το κόσμο!

Φρίκη στην Ινδία: Την βίασαν συγγενείς και δάσκαλος επειδή ήταν καλή μαθήτρια!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share