Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόρινθος: Απίστευτος καβγάς στην Κόρινθο: Γυναίκες οδηγοί πιάστηκαν... "μαλλί με μαλλί"!

Τι συνέβη;

23 Αυγούστου 2019 17:57
Κόρινθος: Απίστευτος καβγάς στην Κόρινθο: Γυναίκες οδηγοί πιάστηκαν...

Απίστευτος καυγάς με γυναίκα που επιτέθηκε σε μια άλλη γυναίκα οδηγό και τη χτύπησε ανελέητα γιατί της έκανε παρατήρηση για το πως οδηγούσε.

Τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα. Η οδηγός που βρισκόταν μέσα στο ΙΧ προσπάθησε να αμυνθεί. Έκανε μία κίνηση να βγει από το αυτοκίνητο αλλά η άλλη γυναίκα δε την άφησε. Με τα δυο χέρια της, της έκλεισε την πόρτα και συνέχισε να την χτυπά. Ένας άνδρας έφτασε προς το μέρος τους λέγοντάς τους κάτι. Σε κατάσταση αμόκ κλοτσά την πόρτα.


Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο στην Κόρινθο.
Σύμφωνα με το korinthostv, ο σύζυγος του θύματος καταγγέλλει: «Έρχεται προς το σπίτι μας, ενάμιση χιλιόμετρο πριν συναντιέται με ένα άλλο αυτοκίνητο ,το οποίο παραλίγο να πέσει απάνω της και την ώρα που σταματάει εντελώς δεξιά στο δρόμο για μη γίνει σχεδόν μετωπική και να έχουμε τα χειρότερα αποτελέσματα. Τόλμησε να της πει "πώς οδηγάς έτσι; Θα μας σκοτώσεις"» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Το δεύτερο αυτοκίνητο που εμπλέκεται κάνει μεταβολή, χωρίς καν να τους αντιληφθεί η σύζυγος μου, την κυνηγάει από πίσω, κατεβαίνει εν εξάλλω και βλέπετε τι ακριβώς κάνει. Μιλάμε για χτυπήματα τα οποία είναι επαγγελματικά. Αυτά δεν είναι τυχαία τα χτυπήματα. Επίσης την έβρισε και χυδαία».

Ο άνδρας που κατέβηκε από το αυτοκίνητο σύμφωνα με τον σύζυγο της οδηγού παρότρυνε τη γυναίκα να τη χτυπήσει.

«Κατεβαίνει και ο συνοδηγός οποίος αν προσέξετε φοράει και ένα τσαντάκι μπροστά το οποίο έχει και πιστόλι μέσα. Αφού ξεκινάει τα γρονθοκοπήματα η σύζυγος του, μετά επεμβαίνει αυτός. Τη βρίζει και παροτρύνει και τη σύζυγό του» τόνισε ο άντρας του θύματος.

Κατάφερε μάλιστα να βρει το αυτοκίνητο και έδωσε στην αστυνομία τα στοιχεία της γυναίκας που γρονθοκόπησε τη σύζυγο του.

«Τελικά βρίσκω το αυτοκίνητο πολύ κοντά κρυμμένο στην οικία μας με ένα σεντόνι, βλέπω το νούμερο, βλέπω και το αυτοκίνητο και πάω στην αστυνομία και το καταγγέλλω». Το θύμα φέρει πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

Θεσσαλονίκη: Πέθανε εν ώρα εργασίας οδηγός του ΟΑΣΘ!

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης, όταν οδηγός του ΟΑΣΘ, πέθανε την ώρα που οδηγούσε.

Συγκεκριμένα, o 47χρονος άντρας, πατέρας τριών παιδιών, μόλις αντιλήφθηκε ότι δεν είναι καλά στην υγεία του, σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου, χωρίς να κινδυνέψει κάποιος επιβάτης. Στη συνέχεια, οι επιβαίνοντας στο λεωφορείο που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Πέθανε ο Παναγιώτης Φουντάς!

Oι διασώστες που έφτασαν στο σημείο προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον άτυχο άντρα που είχε χάσει τις αισθήσεις του για 50 λεπτά, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια, ο 47χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θεσσαλονίκη: Εργάτης έπεσε από οικοδομή!

Εργατικό ατύχημα έγινε σε ανεγειρόμενη οικοδομή, στην Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εργάτης. Χαλκίδα: Εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος και ξεψύχησε!

Ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο φρεάτιο του ανελκυστήρα, από ύψος πέντε μέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον τραυματία. Ομάδα πυροσβεστών συνέδραμε για την ανάσυρσή του.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 66χρονος εγκαυματίας!

Νεκρός 66χρονος εγκαυματίας από φωτιά που είχε ξεσπάσει σε γηροκομείο της Θεσσαλονίκης! Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το στρώμα του άτυχου άνδρα τυλίχθηκε στις φλόγες!

Κατέληξε την Τετάρτη το πρωί ο 66χρονος άνδρας που υπέστη σοβαρά πολλαπλά εγκαύματα από φωτιά που ξέσπασε πριν από περίπου ένα μήνα στο δωμάτιό του σε οίκο ευγηρίας, όπου διέμενε, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Ένας άνδρας νεκρός - Δύο τραυματίες!

Αποτέλεσμα της πυρκαγιάς ήταν να υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε ποσοστό 55% του σώματός του. Μέχρι και σήμερα ο 66χρονος νοσηλευόταν σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπανικολάου», όπου υπάρχει εξειδικευμένη μονάδα εγκαυματιών.

Tην επόμενη ημέρα του συμβάντος πληροφορίες ανέφεραν πως ο 66χρονος είχε αποκοιμηθεί με αναμμένο τσιγάρο και λόγω κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, δεν κατάφερε να σηκωθεί έγκαιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η οικογένεια αναμένει το πόρισμα του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να εξετάσει αν θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του εκλιπόντος.

Σημειώνεται πως το πόρισμα θα κοινοποιηθεί και στην αρμόδια εισαγγελία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη! Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν;

Εύβοια: Νεκρός 77χρονος αγρότης!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share