Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό: Τον έφαγαν ζωντανό τα λιοντάρια που είχε αιχμάλωτα!

Τραγικός θάνατος...

23 Αυγούστου 2019 16:12
Ανατριχιαστικό: Τον έφαγαν ζωντανό τα λιοντάρια που είχε αιχμάλωτα!

Τραγικό θάνατος βρήκε άντρας στη Νότια Αφρική! Τον έφαγαν ζωντανό τα λιοντάρια που είχε αιχμάλωτα σπίτι του! Λιοντάρια αρνούνται να φάνε μεθυσμένο που τα πλησιάζει! (video)

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Leon van Biljon έχασε τη ζωή του στο Mahala View Lion Lodge, κοντά στην πόλη Cullinan, λίγο έξω από την Πρετόρια, ενώ προσπαθούσε να επιδιορθώσει έναν σπασμένο φράχτη στο κλουβί όπου κρατούνταν τα λιοντάρια.

Ο άνδρας, γνωστός και ως Lion Man (ο άνθρωπος των λιονταριών), προσέφερε σε επισκέπτες διαλέξεις αλλά και δραστηριότητες όπως τάισμα των λιονταριών, παιγνίδια και σαφάρι, όπως αναφέρει ο ιστότοπος της φάρμας.

Κατά την ίδια πηγή, τρία λιοντάρια με τα ονόματα Rambo, Katryn and Nakita, βρίσκονταν στην φάρμα και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ένα από αυτά επιτέθηκε στον 70χρονο Van Biljon τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το Mahala View Lodge ανήρτησε στο Facebook δημοσίευμα με την είδηση του θανάτου του άνδρας γράφοντας R.I.P. Uncle Leon (αναπαύσου εν ειρήνη Θείε Leon).

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, γείτονες από άλλες φάρμες επιχείρησαν να βοηθήσουν τον 70χρονο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του ενώ τα λιοντάρια θανατώθηκαν.


Επιστημονική έρευνα αναφέρει ότι περίπου 6.000 με 8.000 λιοντάρια εκτρέφονται και κρατούνται σε περισσότερες από 200 αποκαλούμενες φάρμες λιονταριών στη Νότια Αφρική.

Τα λιοντάρια που ζουν στην άγρια φύση της χώρας είναι πολύ λιγότερα...

Ο θηριοδαμαστής που έγινε viral! - Πήρε την... παντόφλα στο χέρι και τα έβαλε με λιοντάρια!

Ο Oleg Zubkov, που εργάζεται στον ζωολογικό κήπο, διέλυσε τον καβγά της αγέλης των λιονταριών με μια απλή κίνηση... έβγαλε την παντόφλα που φορούσε.

Το βίντεο κατέγραψε επισκέπτης στο ζωολογικό πάρκο σαφάρι στην Ουκρανία, η οποία μαγνητοσκοπούσε τα λιοντάρια τα οποία είχαν αρχίσει να τσακώνονται και να επιτίθενται στα πιο νεαρά θηλυκά λιοντάρια. Τότε ο Oleg αποφάσισε να παρέμβει και το βίντεο έγινε viral.

Ο άνδρας, που δείχνει ατρόμητος, βγαίνει από το ανοιχτό όχημα και κατευθύνεται προς τα λιοντάρια.

Μόλις βγάζει την παντόφλα, τα λιοντάρια διασκορπίζονται, ενώ ο ίδιος στέκεται ανάμεσά τους και πετάει την παντόφλα προς το αρσενικό λιοντάρι. Μόλις τα πνεύματα ηρέμησαν, πήρε την παντόφλα και την πέταξε προς ένα θηλυκό λιοντάρι.

"Είναι άτακτα και έτσι έρχεται η μαγική παντόφλα" ανέφερε ο Oleg.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share