Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Μητέρα "ξεφεύγει" από την φυλακή ισχυριζόμενη ότι δεν μπορούσε να περπατήσει ή να πάει στην τουαλέτα χωρίς βοήθεια!

Διεκδικούσε πάρα πολλά χρήματα!

23 Αυγούστου 2019 15:00
Αδιανόητο: Μητέρα

Αδιανόητο αυτό που συνέβη με μια μητέρα που κατάφερε να "ξεφύγει" της φυλακής όταν ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να περπατήσει ή να πάει στην τουαλέτα χωρίς βοήθεια! Βέβαια όλο αυτό το διάστημα τα κατάφερνε μια χαρά αφού ήθελε να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό των £10,000!

Η Victoria Antill, 36, δήλωσε επίσης στις αρχές ότι υπέφερε από έναν κατάλογο ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των εγκεφαλικών επεισοδίων, του PTSD, της παράλυσης του Bell, του άγχους και της κατάθλιψης, που την άφησαν ανίκανο να μαγειρέψει και να καθαριστεί. Να σας θυμίσουμε: Νεκρός ο έμπορος ναρκωτικών που ντύθηκε γυναίκα για να δραπετεύσει!

Εντούτοις, ήταν ακόμα σε θέση να κρατήσει μια εργασία 35 ωρών την εβδομάδα ως σύμβουλος συμβουλών τηλεφωνικού εγκλήματος στο Staffordshire Police Headquarters, να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις και να περπατήσει επάνω δύο σκάλες και ακόμα, όπως φαίνεται από το CCTV, ένα μονοπάτι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μετά την καταδίκη της σε ενοχές για ψευδή διεκδίκηση του επιδόματος διαβίωσης αναπηρίας, επίδομα στήριξης της απασχόλησης και επίδομα στέγης καθώς και ψευδών δηλώσεων, η Αντίλ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για δύο χρόνια.

Ο απατεώνας από το Brewood, Staffordshire, είχε επίσης την υποχρέωση να εξοφλήσει £ 1.800 σε δόσεις των £ 50 την εβδομάδα και να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης 30 ημερών.

Η Antill, πρώην στρατιώτης, ανέπτυξε PTSD μετά από δύο περιηγήσεις στο Ιράκ και επίσης υπέφερε από άλλα ιατρικά ζητήματα που οδήγησαν στην πρώτη απολαβή των παροχών της το 2013, αναφέρει ο Stoke-on-Trent Live.

Εντούτοις, δεν ενημέρωσε το Τμήμα Εργασίας και Συντάξεων ότι η υγεία της βελτιώθηκε και μάλιστα κατέθεσε μια ανέντιμη απαίτηση το 2017, έτσι ώστε να της χορηγηθεί το υψηλότερο ποσοστό πληρωμής.

Όταν η DWP επισκέφθηκε δύο μήνες αργότερα, η Antill ισχυρίστηκε ότι είχε φροντιστή έξι ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, προτού φύγει για εργασία αμέσως μόλις το ραντεβού τελείωσε.

«Η μητέρα μου πάσχει από σχιζοφρένεια εδω και πολλά χρόνια και δυστυχώς αυτή είναι η καθημερινότητα μας!» (Video)

Μια αληθινή ιστορία που λίγοι θα αντέξουν να την διαβάσουν είναι και αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω με την μητέρα μιας κοπέλας που πάσχει από σχιζοφρένεια! Δυστυχώς αυτή είναι η καθημερινότητα τους εδώ και πολλά χρόνια!

Μητέρα πάσχει από σχιζοφρένεια και η κόρη της κατέγραψε την καθημερινότητά της σε βίντεο. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά συγκλονιστικό. Μάλιστα είχε σχιζοφρένεια πριν γεννηθεί η κόρη της Emily Robinson. Στην εγκυμοσύνη σταμάτησε τα φάρμακα. Μια μέρα υποτροπίασε και άρχισε να περιπλανιέται στο χιόνι. Δείτε ακόμα: Έδωσε τον γιο της για υιοθεσία για να ζήσει μια καλύτερη ζωή! 7 Χρόνια αργότερα ανακαλύπτει την σοκαριστική αλήθεια!

Μόλις την εντόπισαν της χορήγησαν τα φάρμακά της και την επομένη γεννήθηκε η κόρη της. Από τότε κάθε μέρα ήταν δύσκολη. Η κόρη της όμως θέλει να μάθει ο κόσμος πως η μητέρα της δεν είναι μόνο η ασθένειά της.

«Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και καλή μητέρα. Μου στέλνει γράμματα και με παίρνει τηλέφωνο για να μου πει πως με αγαπάει και πως είναι περήφανη για μένα».

Ξέρει βέβαια πως η σχιζοφρένεια είναι και θα είναι πάντα κομμάτι της. Γι’ αυτό και θέλησε να βρει τρόπο να δείξει στον κόσμο τις δύο πλευρές της μητέρας της – ένα σύμπλεγμα και έναν όμορφο άνθρωπο – με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια.

«Δεν μιλάμε για τις ψυχικές ασθένειες. Γι’ αυτό και σκέφτηκα να βγάλω αυτό το βίντεο. Θέλω να δουν οι άνθρωποι τις ψυχικές ασθένειες με αγάπη».

Ξεκίνησε ένα πρότζεκτ που ονόμασε “You Are in This World”, όπου καταγράφει τη σχέση με την μητέρα της, τα πάνω, τα κάτω και όλα τα ενδιάμεσα.

Ξεκίνησε το πρότζεκτ με ένα συναισθηματικό βίντεο που δείχνει την μητέρα της να μιλάει για την αγάπη που έχει για τα εγγόνια της (τα παιδιά της Emily) ενώ έτρεμε (παρενέργεια των φαρμάκων) και είχε καταιγισμό συναισθημάτων και στιγμές αμηχανίας.

Μέχρι τώρα, οι αντιδράσεις στο βίντεο ήταν πάρα πολλές. Η Emily λέει πως είναι χαρούμενη που η μητέρας της έχει αφήσει τόσο καλό αντίκτυπο.

Δείτε το βίντεο για να έχετε μια εικόνα για το πώς είναι να ζει κάποιος με σχιζοφρένεια:

She recorded this video of her mom, who has schizophrenia, to show her kids that their grandma still loves them, even on her tougher days. (via You Are In This World)

Posted by Upworthy on Thursday, June 23, 2016
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share