Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρήνος στην κηδεία του Δημήτρη Λυμπερόπουλου!

Τραγικές φιγούρες τα κοντινά του πρόσωπα!

23 Αυγούστου 2019 13:24
Θρήνος στην κηδεία του Δημήτρη Λυμπερόπουλου!

Θρήνος! Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του δημοσιογράφου Δημήτρη Λυμπερόπουλου, ενώ τα κοντινά του πρόσωπα ήταν τραγικές φιγούρες κατά τη διάρκεια της τελετής!

Εχθές το μεσημέρι στην κηδεία του στενού φίλου και βιογράφου του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λυμπερόπουλου, ήταν όλοι εκεί! Μάλιστα, ανάμεσά σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν και ο Νάσος Αθανασίου αλλά και ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κηδεία είχε οριστεί αρχικά για την περασμένη Δευτέρα όμως αναβλήθηκε για διαδικαστικούς λόγους, όπως σας γράψαμε.

Δείτε τις φωτογραφίες από την κηδεία:

Τραγωδία στον Πόρο: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον άτυχο πιλότο (Video)

Στη Μάνδρα Αττικής τελείται η κηδεία του άτυχου 57χρονου πιλότου, που έχασε τη ζωή του από τη συντριβή του ελικοπτέρου που πιλοτάριζε, στον Πόρο. Ντοκουμέντο για την τραγωδία στον Πόρο: Αγνόησαν επιστολή που «προέβλεπε» ατύχημα από τα καλώδια! (photo-video)

Ο Νίκος Καρυστινός είχε εμπειρία χιλιάδων ωρών πτήσης στα μαχητικά αεροσκάφη και ξεκίνησε να εργάζεται στην πολιτική αεροπορία μετά την αποστράτευσή του. Γιος καταζητούμενου τραπεζίτη ο δεύτερος νεκρός Ρώσος στην τραγωδία στον Πόρο!

Νωρίτερα, η δεύτερη σύζυγός του ανέβασε στο προφίλ της στο facebook δύο φωτογραφίες, μία κοινή τους από ευτυχισμένες στιγμές και την τελευταία σέλφι που έβγαλε ο Νίκος Καρυστινός, λίγο πριν μπει στο ελικόπτερο που τον οδήγησε τελικά στο θάνατο, μαζί με τους δύο Ρώσους επιβάτες του.

«Ο Άγγελος μου,ο φίλος μου ,ο σύζυγος μου δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του…. ένας Άνθρωπος ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλα τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….», έγραψε σχετικά.

Τραγωδία στον Πόρο: «Αυτά τα καλώδια με ανατριχιάζουν»! - Τα προφητικά λόγια του πιλότου!

Συγκλονίζουν τα προφητικά λόγια του πιλότου πριν την τραγωδία στον Πόρο: «Αυτά τα καλώδια με ανατριχιάζουν»! Γνώστης των κινδύνων που έκρυβε το μη αδειοδοτημένο ελικοδρόμιο στον Γαλατά ήταν ο άτυχος πιλότος, Νίκος Καρυστινός.

«Το γνώριζε το σημείο και σε πολλές συζητήσεις μας έλεγε "αυτά τα καλώδια εκεί στον Πόρο με ανατριχιάζουν"» δήλωσε ο γιος του στον Alpha.

Όπως είπε ο Γρηγόρης Καρυστινός «το ελικοδρόμιο είναι χωράφι, δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει σήμανση και πόσες φορές μου έλεγε ότι είναι επικίνδυνο δεν τηρεί τίποτα από αυτά που θα έπρεπε να τηρούσε».

Σύμφωνα με τον ίδιο συνάδελφοι του πατέρα του που είδαν το διαθέσιμο υλικό από την πτώση του ελικοπτέρου το απόγευμα της Τρίτης είπαν στην οικογένεια «το ελικόπτερο έπεσε 300 μέτρα από το σημείο που απογειώθηκε. Σε αυτά τα μέτρα έπρεπε να πάρει ύψος 100 ποδών και από τα βίντεο που φάνηκε ότι δεν μπορούσε να πάρει ύψος».
Η μαρτυρία αυτή έρχεται να συμπληρώσει τις πρώτες πληροφορίες από την εν εξελίξει έρευνα της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων οι οποίες κάνουν λόγο για μηχανική βλάβη στο ελικόπτερο, το οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ, ακολούθησε έκρηξη και μετά σημειώθηκε η συντριβή στη θάλασσα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share