Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θλίψη: Το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό Ελισάβετ Ναζλίδου (photos)

Θρήνος...

23 Αυγούστου 2019 13:00
Θλίψη: Το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό Ελισάβετ Ναζλίδου (photos)

Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς και φίλοι είπαν το πρωί της Παρασκευής το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό Ελισάβετ Ναζλίδου, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η Ελισάβετ Ναζλίδου, γνωστή από τις τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε, άφησε την τελευταία της πνοή στη Λάρισα, όπου κατοικούσε. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής της στο Facebook, η ξαδέλφη της Σμαρώ Κατσαβούνη, η οποία την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό κείμενο. «Καλό παράδεισο ψυχούλα. Όποιος θέλει ας κάνει μία προσευχούλα για την ανάπαυση της ψυχής της ξαδερφούλας μας που μάς άφησε σήμερα».

Θρήνος για τον Λάκη Λαζόπουλο: Πέθανε η σύζυγός του! (photos)

Θρήνος για τον γνωστό ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο καθώς μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνοη σύζυγός του και μητέρα της κόρης τους, Τασούλα, πέθανε, σε ηλικία 60 ετών, το βράδυ της Πέμπτης. Λάκης Λαζόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα ο παρουσιαστής! - Ράγισαν καρδιές στην εκπομπή! (Video)

Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα. Μαζί απέκτησαν μία κόρη την Μαριέλλη.

Δίπλα της όλο το προηγούμενο διάστημα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, ήταν σιωπηρά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Λάκης Λαζόπουλος, η κόρη τους, Μαριέλλη Λαζοπούλου, συγγενείς και φίλοι. Οι διακοπές της Βουγιουκλάκη με Λαζόπουλο, Λάσκαρη και Μαρινέλλα το 1984!

Τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατόν να βγει νικήτρια.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στο Α’ νεκροταφείο, ενώ σύμφωνα με επιθυμία της θα ταφεί στη γενέτειρα της, στην πόλη της Δράμας. Η ταφή θα γίνει την Τρίτη σε ώρα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην καλυφθεί η τελετή δημοσιογραφικά ή φωτογραφικά. Επίσης δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα και καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φωτογράφοι να σεβαστούν το πένθος της.

Πέθανε ο Τζιοβάνι Μπουταρέλι!

Δυστυχώς πέθανε ο Τζιοβάνι Μπουταρέλι! Ο υπεύθυνος για τη μετάβαση στην εποχή του GDPR! Είχε προσληφθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση σαν ο κύριος επιβλέπων ενσωμάτωσης των κανονισμών περί προστασίας ιδιωτικότητας στην Ευρώπη!

Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 62 ετών!

Ανάμεσα στα επιτεύγματά του, ήταν η επίβλεψη της μετάβασης στο νέο πλαίσιο προστασίας δεδομένων, τον γνωστό σε όλους σήμερα Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), ο οποίος τέθηκε σε εφαρμογή πέρσι και επηρέασε τη λειτουργία μεγάλων επιχειρήσεων, τεχνολογικών και μη από όλο τον κόσμο. Τραγωδία: Πέθανε ο Σπύρος Παναγιώτου! (photos)

Ο Μπουταρέλι άσκησε, ακόμα, πίεση στις ρυθμιστικές αρχές να καθορίσουν το πλαίσιο αντιμετώπισης περιπτώσεων, όπως αυτές που σχετίζονται με τους κανονισμούς λειτουργίας του Facebook και τον βαθμό που αυτοί σέβονται τα προσωπικά δεδομένα.

Ακόμη, θεωρούσε πως υπάρχουν πολλά περιθώρια μεγαλύτερων συνεργασιών μεταξύ των ρυθμιστικών αρχών ανταγωνισμού και ιδιωτικότητας, τις οποίες καλούσε να υιοθετήσουν μια ενιαία θέση, σχετικά την προστασία των καταναλωτών, τους κανόνες ανταγωνισμού και την προστασία δεδομένων, ενώ ζητούσε δομικές παρεμβάσεις που θα καταστήσουν την ψηφιακή αγορά περισσότερο δίκαιη για τους ανθρώπους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share