Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος για τον Λάκη Λαζόπουλο: Πέθανε η σύζυγός του! (photos)

Βαρύ πένθος!

23 Αυγούστου 2019 06:50
Θρήνος για τον Λάκη Λαζόπουλο: Πέθανε η σύζυγός του! (photos)

Θρήνος για τον γνωστό ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο καθώς μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο η σύζυγός του και μητέρα της κόρης τους, Τασούλα, πέθανε, σε ηλικία 60 ετών, το βράδυ της Πέμπτης. Λάκης Λαζόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα ο παρουσιαστής! - Ράγισαν καρδιές στην εκπομπή! (Video)

Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα. Μαζί απέκτησαν μία κόρη την Μαριέλλη.

Δίπλα της όλο το προηγούμενο διάστημα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, ήταν σιωπηρά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Λάκης Λαζόπουλος, η κόρη τους, Μαριέλλη Λαζοπούλου, συγγενείς και φίλοι. Οι διακοπές της Βουγιουκλάκη με Λαζόπουλο, Λάσκαρη και Μαρινέλλα το 1984!

Τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατόν να βγει νικήτρια.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στο Α’ νεκροταφείο, ενώ σύμφωνα με επιθυμία της θα ταφεί στη γενέτειρα της, στην πόλη της Δράμας. Η ταφή θα γίνει την Τρίτη σε ώρα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην καλυφθεί η τελετή δημοσιογραφικά ή φωτογραφικά. Επίσης δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα και καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φωτογράφοι να σεβαστούν το πένθος της.

Ακατάλληλο για ανηλίκους το «Αλ Τσαντίρι»!

Εκ νέου όρια στη σάτιρα θέτει το ΣτΕ με απόφασή του για το «Αλ Τσαντίρι Νιους» την εποχή που μεταδιδόταν από τον Alpha. Με την υπ’ αριθμόν 2595/2018 απόφασή του το ΣτΕ απορρίπτει προσφυγή του τηλεοπτικού σταθμού για τη χρήση τηλεοπτικών πλάνων που αναπαράχθηκαν από την τηλεοπτική εκπομπή που μεταδιδόταν με διαφορετική σήμανση. Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Το μεγάλο φινάλε της σεζόν για τον Λάκη Λαζόπουλο!

Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε χρησιμοποιήσει τηλεοπτικό υλικό από το Extra 3 με τη σήμανση «Κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15 ετών», αλλά μεταδόθηκε από το «Αλ Τσαντίρι» (9/3/2012), έχοντας σήμανση «Κατάλληλο – Επιθυμητή η γονική συναίνεση».

Επρόκειτο, όπως αναφέρεται στην απόφαση, για «εικόνες ημίγυμνων γυναικών που λικνίζονταν αισθησιακά σε προκλητικές στάσεις, με κινήσεις αναπαράστασης σεξουαλικών πράξεων υπό τους ήχους τραγουδιών που περιείχαν συναφή υπονοούμενα στους στίχους, τα οποία σχολίαζε ο παρουσιαστής με υπότιτλους με συναφές περιεχόμενο».

Το ΕΣΡ, επί προεδρίας Ιωάννη Λασκαρίδη, επέβαλε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, το οποίο επικυρώθηκε από το ΣτΕ. Στην απόφαση κρίνεται πως «ο χαρακτήρας της εκπομπής ως σατιρικής δεν την απαλλάσσει από την υποχρέωση προστασίας της πνευματικής ανάπτυξης των ανηλίκων». Υπογραμμίζει επίσης πως «η σχετική ουσιαστική κρίση του ΕΣΡ ανταποκρίνεται στα στοιχεία του φακέλου», όπου υπάρχει η φωτογραφική τεκμηρίωση με το ημίγυμνο στοιχείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share