Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαλκιδική: 5χρονο αγοράκι ανασύρθηκε από τη θάλασσα και τώρα χαροπαλεύει στην εντατική!

Θρίλερ!

22 Αυγούστου 2019 21:55
Χαλκιδική: 5χρονο αγοράκι ανασύρθηκε από τη θάλασσα και τώρα χαροπαλεύει στην εντατική!

Θρίλερ στη Χαλκιδική καθώς 5χρονο αγοράκι ανασύρθηκε από τη θάλασσα και τώρα χαροπαλεύει στην εντατική!

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεταιπεντάχρονο αγόρι σερβικής καταγωγής που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή Πευκοχωρίου Χαλκιδικής.


Από τον εκπρόσωπο θαλάσσιων μέσων αναψυχής και τον λουόμενο ιατρό που ανέσυραν τον ανήλικο έγιναν προσπάθειες παροχής πρώτων βοηθειών με αποτέλεσμα την ανάκτηση της καρδιακής του λειτουργίας.

Σύμφωνα με το thestival. gr, ο πεντράχρονος διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης«Ιπποκράτειο» όπου παραμένει για νοσηλεία στην μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων.

Πανικός: 12χρονος παγιδεύτηκε κάτω από το νερό για 9 λεπτά! (video)

Πανικός προκλήθηκε σε πισίνα όταν ένας 12χρονος παγιδεύτηκε κάτω από το νερό για 9 λεπτά! Πόσα μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγα δευτερόπλεπτα... Είναι πολύ επικίνδυνα τα παιχνίδια μέσα στο νερό όταν υπάρχει ο κίνδυνος του πνιγμού!

Οι δραματικές εικόνες, που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία στη Nότια Καρολίνα αποκαλύπτουν πόσο γρήγορα ένα παιχνίδι στην πισίνα μπορεί να μετατραπεί σε θανάσιμη παγίδα. Νέα τραγωδία στη Σάμο: Πνίγηκε 43χρονη σε πισίνα ξενοδοχείου!

Στο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος διακρίνονται δύο αγόρια να παίζουν μέσα σε μια πισίνα σε θέρετρο του Myrtle Beach. Όταν ανακαλύπτουν ένα καπάκι στο βυθό, αποφασίζουν να το ανοίξουν, αλλά η αντλία τραβά το πόδι του 12χρονου και τον εγκλωβίζει κάτω από το νερό.

Ο φίλος του προσπαθεί να τον σώσει, αλλά μάταια. Φωνάζει «βοήθεια», λουόμενοι ακούγοντας τις κραυγές σπεύδουν στο σημείο, μεταξύ των οποίων και ο Σον Σκέρσκι. Πατέρας κι ο ίδιος παρατά το παιδί του μέσα στο σωσίβιο και βουτά κάτω απ’ το νερό. Αμέσως αρχίζει να χορηγεί με το στόμα του αέρα στο εγκλωβισμένο αγόρι, μέχρι να καταφθάσει βοήθεια. Δύο αστυνομικοί φθάνουν στο σημείο, η μία βγάζει τα παπούτσια της και βουτά στο νερό, ο δεύτερος αφήνει στην άκρη το όπλο του κι αρχίζει να τραβά το παιδί.

Παραλίγο τραγωδία στην Αχαΐα: Παιδάκι γλίτωσε μια ανάσα πριν πνιγεί σε πισίνα!

Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε τραγωδία σε πισίνα ξενοδοχείου στην Λακόπετρα Αχαϊας. Προκλήθηκε, ωστόσο, μεγάλη αναστάτωση μετά και τα τραγικά περιστατικά σε Ρόδο και Κρήτη, κατά τα οποία πνίγηκαν τρία κορίτσια σε πισίνες ξενοδοχείων.

Στη Δυτική Αχαϊα, παιδί το οποίο παραθέριζε στην περιοχή με την οικογένειά του ανασύρθηκε απο την πισίνα σε άσχημη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrastimes.gr, η άμεση και έγκαιρη επέμβαση του ναυαγοσώστη ήταν εκείνη που κατάφερε να σώσει το παιδί.

Στο ξενοδοχείο έφτασε Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό όπου παρέλαβαν το παιδί και το διακόμισαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share