Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ: Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες ύστερα από ισχυρή καταιγίδα!

Δύσκολες οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων!

22 Αυγούστου 2019 17:29
Θρίλερ: Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες ύστερα από ισχυρή καταιγίδα!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Πολωνία αφού γίνεται αναφορά για νεκρούς και τραυματίες ύστερα από ισχυρή καταιγίδα! Δύσκολες οι προσπάθειες των σωστικών συνεργειών, λόγω των καιρικών συνθηκών!

Το πολωνικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TVN24 μετέδωσε ότι υπάρχουν νεκροί και τουλάχιστον δέκα τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα που σημειώθηκε στα όρη Τάτρα της Πολωνίας. Δείτε ακόμα: ΗΠΑ: Εκτελέστηκε 48χρονος που είχε βιάσει και στραγγαλίσει 19χρονη! (photo-video)

Ορισμένα από τα θύματα ήταν τουρίστες που έκαναν ορειβασία στο Γκίβοντ, ένα δημοφιλές στους ορειβάτες βουνό, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ενώ τουρίστες φέρονται να έχουν εγκλωβιστεί και στην κοιλάδα Κοντρατόβα. Πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον 20 άτομα χτυπήθηκαν από κεραυνό στο Γκίβοντ.

Τα πολωνικά μέσα RMF και TVP αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον 3 νεκροί, μεταξύ των οποιών κι ένα 13χρονο παιδί.

Τα σωστικα συνεργεία καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να προσεγγίσουν την περιοχή, ενώ τέσσερα ελικόπτερα έχει «σηκωθεί» για να μεταβεί στο Γκίβοντ, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Όσο για τους τραυματίες που έχουν εντοπιστεί, μεταφέρονται σε τοπικό ξενοδοχείο, όπου τους παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Ακολύθως, μεταφέρονται σε νοσοκομεία για περαιτέρω περίθαλψη.

Τραγωδία: 20 νεκροί ύστερα από έκρηξη βυτιοφόρου!

Μια τραγωδία συνέβη στην Ουγκάντα όταν ένα βυτιοφόρο αποτέλεσε την αιτία να σκοτωθούν 20 άνθρωποι!

Το φορτηγό που μετέφερε βενζίνη εξερράγη στο δυτικό τμήμα της Ουγκάντας, μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBS, το φορτηγό συγκρούστηκε με άλλα δύο αυτοκίνητα στην περιοχή Ρουμπιρίζι με αποτέλεσμα να προκληθεί η πολύνεκρη έκρηξη. Σοκ: Τέσσερις νεκροί από επίθεση σε ψυχιατρική κλινική!

Έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 20 ανθρώπων, κατά το δίκτυο, ενώ πολλοί άνθρωποι έχουν παγιδευτεί κάτω από συντρίμμια. Κατά τις πληροφορίες που μετέδωσε άλλο τηλεοπτικό δίκτυο της Ουγκάντας, το NTV, είκοσι κτίρια στην περιοχή καταστράφηκαν εξαιτίας της έκρηξης του βυτιοφόρου.

Σφαγή σε γαμήλιο πάρτι στην Καμπούλ: Τουλάχιστον 63 νεκροί και 182 τραυματίες από επίθεση καμικάζι! (photo-video)

Η επίθεση καμικάζι, που είχε στόχο χθες, Σάββατο, το βράδυ έναν γάμο στην Καμπούλ, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 63 ανθρώπους ενώ 182 τραυματίσθηκαν ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί οι αρχές. Μακελειό στην Καμπούλ: Τουλάχιστον 40 νεκροί και 80 τραυματίες!

«Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν γυναίκες και παιδιά», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Νασράτ Ραχίμι.

Οι Ταλιμπάν αρνήθηκαν οποιαδήποτε ευθύνη για την έκρηξη, η οποία σημειώθηκε σε αίθουσα στη δυτική Καμπούλ που ήταν γεμάτη κόσμο καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη γαμήλια τελετή, σε μια γειτονιά όπου κατοικούν ως επί το πλείστον μέλη της σιιτικής μειονότητας.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε ενώ οι Ταλιμπάν και οι ΗΠΑ προσπαθούν να διαπραγματευθούν μια συμφωνία για την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν με αντάλλαγμα μια δέσμευση των Ταλιμπάν στο ζήτημα της ασφάλειας και τη διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών με την κυβέρνηση που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ.

Επίσης η επίθεση σημειώθηκε έπειτα από μια βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή σε τζαμί στο Πακιστάν και στοίχισε τη ζωή ενός αδελφού του ηγέτη των Ταλιμπάν Χαϊμπατουλάχ Αχουντζάντα. Κανένας δεν ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη αυτή, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους ενώ προκάλεσε τον τραυματισμό περίπου 20.

Φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν πτώματα να κείτονται ανάμεσα σε αναποδογυρισμένα τραπέζια και καρέκλες μέσα στην αίθουσα όπου γινόταν ο γάμος. Ο βομβιστής ανατίναξε τα εκρηκτικά του στο χώρο της αίθουσας όπου βρίσκονταν οι άνδρες, δήλωσαν αξιωματούχοι.

«Όλοι έτρεχαν», είπε μετά την έκρηξη ένας σερβιτόρος στην αίθουσα, ο Σάγεντ Αγά Σαχ.

«Μερικοί από τους σερβιτόρους μας σκοτώθηκαν ή τραυματίσθηκαν».

Η επιχείρηση των αιθουσών γάμου έχει αναπτυχθεί στην Καμπούλ, καθώς η αφγανική οικονομία ανακάμπτει βραδέως και οι οικογένειες δαπανούν περισσότερα χρήματα σε γιορτές.

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί από έκρηξη που είχε σημειωθεί τον Νοέμβριο σε αίθουσα γάμου στην Καμπούλ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο Τιτανικός "χάνεται"! (Video)

Φρίκη: 27χρονη στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και τα έκαψε!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share