Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Αγόρι δύο ετών και η έγκυος θεία του πυροβολούνται «ζωντανά» στο Facebook!

Προσοχή, σκληρές εικόνες!

22 Αυγούστου 2019 17:11
Σοκαριστικό βίντεο: Αγόρι δύο ετών και η έγκυος θεία του πυροβολούνται «ζωντανά» στο Facebook!

Ένα βίντεο που σοκάρει και κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας φρίκη! Αγόρι δύο ετών και η έγκυος θεία του πυροβολούνται «ζωντανά» στο Facebook!

Δείτε πώς μία χαλαρή βόλτα με το αυτοκίνητο κατέληξε σε τραγωδία - Το παιδί δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι και κατέληξε επί τόπου - Σε κρίσιμη κατάσταση η 20χρονη!

Σκηνές που ξεπερνούν ακόμη και το σοκ της είδησης του θανάτου ενός παιδιού μόλις δύο ετών, είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγράφοντας τις ακραίες συνθήκες βίας που επικρατούν στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένα αγόρι δύο ετών και η έγκυος θεία του πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ μέρα-μεσημέρι σε γειτονιά του Σικάγο, ενώ η γυναίκα βρισκόταν «ζωντανά» σε σύνδεση στο Facebook και ανέβαζε βίντεο με τις κινήσεις της.

Το χαμόγελο που είχε προσφέρει στην κάμερα η 20χρονη έγκυος αντικαταστάθηκε από τον απόλυτο τρόμο και το χάος της ακραίας βίας που έλαβε χώρα για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Χρόνος, ωστόσο, που ήταν αρκετός για να αφαιρέσει τη ζωή από ένα μικρό παιδί.


Ο 2χρονος Λαβοντέι Γουάιτ, η 20χρονη έγκυος θεία του Μπριόνα Ντεβόντε και ο σύντροφός της, πήγαιναν βόλτα με το αυτοκίνητο, έχοντας ανοικτό το βίντεο στο Facebook. Μέσα σε δευτερόλεπτα ένας οπλοφόρος σταμάτησε την πορεία του αυτοκινήτου, κατέβασε τα τρία άτομα από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε εξ επαφής το παιδί και την έγκυρο γυναίκα.

Λίγο πριν ξεσπάσει το σοκαριστικό επεισόδιο, το ζευγάρι τραγουδούσε στο παιδί και έδειχναν μέσω του Facebook στους φίλους τους πόσο καλά περνούσαν.

Η 20χρονη κοπέλα, αν και τραυματισμένη, έτρεξε στο διπλανό σπίτι φωνάζοντας: «Κάλεσε το 911. Τον σκότωσαν... έχω μία σφαίρα στο στομάχι μου. Παρακαλώ, σε παρακαλώ, δεν μπορώ να αναπνεύσω. Ω Θεέ μου, παρακαλώ όχι. Δεν μπορώ να φύγω. Δεν μπορώ να φύγω...».

Το παιδί πυροβολήθηκε στο κεφάλι και άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαγνώστηκε απλώς ο θάνατός του.

Η 20χρονη έγκυρος δέχθηκε σφαίρα στο στομάχι. Ωστόσο τόσο η ίδια όσο και το παιδί στην κοιλιά της βρίσκονται σε κρίσιμη μεν, αλλά σταθερή κατάσταση, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου. Οι γιατροί πιστεύουν ότι η 20χρονη και το τεσσάρων μηνών έμβρυο θα καταφέρουν να επιβιώσουν.

Η εγκληματικότητα στο Σικάγο έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όριο. Μόλις το Σαββατοκύριακο, τουλάχιστον 27 άνθρωποι πυροβολήθηκαν, έξι εκ των οποίων απεβίωσαν. Ανάμεσα στους βρίσκονταν δύο παιδιά 11 και 13 ετών, τα οποία δέχθηκαν σφαίρες στον χώρο που έπαιζαν, ενώ άλλο ένα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΗΠΑ: Εκτελέστηκε 48χρονος που είχε βιάσει και στραγγαλίσει 19χρονη! (photo-video)

Ένας άνδρας που είχε καταδικαστεί για τον βιασμό και τον στραγγαλισμό μιας 19χρονης φοιτήτριας, και ο οποίος δήλωνε αθώος, εκτελέστηκε χθες Τετάρτη στις ΗΠΑ, ανεβάζοντας σε 12 τον αριθμό των κρατούμενων που έχουν εκτελεστεί από την αρχή του έτους. Τρόμος: Συνελήφθη στην Κέρκυρα άνδρας που βίασε 14χρονη τουρίστρια! (Video)

Η υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών του Τέξας επιβεβαίωσε τον θάνατο του Λάρι Σουέρινγκεν στη φυλακή του Χάντσβιλ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 48χρονος άνδρας ισχυριζόταν μέχρι τον θάνατό του ότι είναι αθώος. Οι δικηγόροι του μάλιστα είχαν αναφέρει στη διάρκεια της δίκη του ότι το DNA που βρέθηκε στα νύχια του θύματος δεν ανήκε στον πελάτη τους.

Ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αρνήθηκε χθες την αναστολή της εκτέλεσης του Σουέρινγκεν, η οποία είχε ήδη αναβληθεί πέντε φορές στο παρελθόν.

Η 19χρονη Μελίσα

«Κύριε, συγχώρεσε τους διότι δεν γνωρίζουν τι κάνουν», ήταν τα τελευταία λόγια του Σουέρινγκεν, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Καταδικάστηκε το 2000 για τον φόνο της Μελίσα Τρότερ, μιας φοιτήτριας με την οποία είχε σχέση, σύμφωνα με την εφημερίδα Houston Chronicle.

Η νεαρή γυναίκα εθεάθη μαζί του στις 8 Δεκεμβρίου 1998, την ημέρα της εξαφάνισής της. Πολλές εβδομάδες αργότερα το άψυχο σώμα της Τρότερ εντοπίστηκε σε δάσος. Ένα κομμάτι ενός κολάν βρέθηκε γύρω από τον λαιμό της, ενώ το υπόλοιπο ρούχο εντοπίστηκε στο σπίτι του Σουέρινγκεν.

Αυτή είναι η τέταρτη εκτέλεση που γίνεται στο Τέξας από την αρχή του έτους και η δωδέκατη στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το κέντρο ενημέρωσης για τη θανατική ποινή. Το Τέξας έχει εκτελέσει τους περισσότερους κρατούμενους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αμερικανική πολιτεία από το 1976, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο επανέφερε τη θανατική ποινή.

Τέσσερις άλλες αμερικανικές πολιτείες, όλες στον νότο, έχουν προχωρήσει σε εκτελέσεις το 2019: η Αλαμπάμα, η Τζόρτζια, η Φλόριντα και το Τενεσί.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Οι πιο σκληρές τιμωρίες για τον βιασμό σε όλο το κόσμο!

Φρίκη στην Ινδία: Την βίασαν συγγενείς και δάσκαλος επειδή ήταν καλή μαθήτρια!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share