Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κράτα τα πόδια σου ανοιχτά» της είπε ο εργοδότης της και την απέλυσε! Τώρα τον ξεφτιλίζει! (Video)

Απίστευτη ιστορία

22 Αυγούστου 2019 15:13
«Κράτα τα πόδια σου ανοιχτά» της είπε ο εργοδότης της και την απέλυσε! Τώρα τον ξεφτιλίζει! (Video)

Δυστυχώς στις μέρες μας η παρενόχληση στη δουλεία είναι κάτι που υπάρχει. Έτσι συνέβη και σε αυτή την κοπέλα, που μόλις την απέλυσε ο εργοδότης της, της συνέστησε να "κρατάει τα πόδια της ψηλά"..ώστε να επιτύχει!Απίστευτο κόλπο χρησιμοποιεί ένας εργοδότης στις συνεντεύξεις!

Η Evelyn Reid απολύθηκε πριν από λίγες μέρες από το dinner στο οποίο εργαζόταν στο Οχάιο, χωρίς εξήγηση και χωρίς καμία προειδοποίηση.

Όμως, αυτό δεν ήταν το χειρότερο. Πέρα από τις διπλοβάρδιες και τις υπερωρίες για τις οποίες ζητούσε τα χρήματά της, χωρίς ανταπόκριση, είχε να υποστεί και τη σεξουαλική παρενόχληση από τον εργοδότη της και την προκλητική συμπεριφορά του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τη μέρα που την απέλυσε, η νεαρή γυναίκα πήγε να του ζητήσει εξηγήσεις με την κάμερα του κινητού της ανοιχτή. Τον καταγράφει να της γυρίζει την πλάτη, να τη ρωτάει ειρωνικά ποιος είναι ο δικηγόρος της, ενώ φεύγοντας τη “συμβουλεύει” να κρατάει τα πόδια της ανοιχτά.

Την ίδια συμβουλή είχε επαναλάβει λίγες ώρες πριν όταν την απέλυε.

«Στα μισά της βάρδιας μου ήρθε να μου ανακοινώσει την απόλυσή μου, λέγοντας μου ότι θα είμαι μια χαρά, αρκεί να κρατάω τα πόδια μου ανοιχτά. Όταν ανέβηκαν στον επάνω όροφο για να μαζέψω τα πράγματα μου και να φύγω, με ακολούθησε στα σκαλιά σχολιάζοντας τα οπίσθια μου και λέγοντας ότι θα του λείψει αυτός ο κ@λος.

Όταν του ζήτησα δεύτερη φορά εξήγηση για τους λόγους που με απολύει, μου είπε ότι δεν δούλευε η φάση μεταξύ μας, κι ότι δεν θα μείνω άνεργη, αν φροντίσω να κρατάω τα πόδια μου ανοιχτά. “Δεν έχω να σου εξηγήσω κάτι άλλο. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις”, μου επανέλαβε», δήλωσε η Reid στα τοπικά Μέσα, ενώ με παρόμοιο κείμενο αφηγήθηκε το περιστατικό και στα social.

Η κοπέλα φρόντισε να αναρτήσει το βίντεο με την απάντηση του εργοδότη της στο Facebook και από τότε έχει γίνει viral η σεξιστική συμπεριφορά του. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι τώρα έχει περισσότερες από 3.000 αναδημοσιεύσεις, με πολλές γυναίκες να την συγχαίρουν για την ψύχραιμη στάση της και για το θάρρος της να ανεβάσει το περιστατικό στα social media.

Fired By Sexist Boss, She's Clapping Back

She was fired by her boss without reason and then sexually demeaned — now she's clapping back with this video recording.

Posted by Brut on Wednesday, October 10, 2018

Σοκ: Ολυμπιονίκης συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση!

Σοκ! Ολυμπιονίκης συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση!

Η αστυνομία της Νότιας Κορέας συνέλαβε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής τον χάλκινο Ολυμπιονίκη της κολύμβησης, Τάμας Κεντερέσι, με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. Να σας θυμίσουμε: Μοντέλο κατηγορεί γνωστό ποδοσφαιριστή για παρενόχληση!

Ο 23χρονος Ούγγρος, ο οποίος ειδικεύεται στα 200μ. πεταλούδα, ανακρίθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για τις επόμενες δέκα ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή από τη Γκουανγκζού, όπου ολοκληρώνεται το απόγευμα το 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Ο αθλητής κατηγορείται για την σεξουαλική παρενόχληση μιας 18χρονης σε νυχτερινό κέντρο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share