Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτη ιστορία: 29χρονη έγκυος παρθένα αποκαλύπτει γιατί δεν έχει κάνει σeξ!

Ο λόγος θα σας εκπλήξει!

22 Αυγούστου 2019 12:38
Απίστευτη ιστορία:  29χρονη έγκυος παρθένα αποκαλύπτει γιατί δεν έχει κάνει σeξ!

Απίστευτη η ιστορία μιας 29χρονης κοπέλας η οποία είναι έγκυος αλλά και παρθένα! Και σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δεν σκέφτεται να κάνει σεξ άμεσα! Για 21 χρόνια δεν είχε κάνει ποτέ έρωτα στην ζωή της. Μόλις παντρεύτηκε όμως, ούτε ο άντρας της δεν περίμενε αυτό που έγινε την πρώτη νύχτα!

Η 29χρονη λέει ότι δεν βρήκε ποτέ την κατάλληλη στιγμή να χάσει την παρθενιά της, και αντίθετα επέλεξε να κάνει μωρό με δωρητή σπέρματος.

Μιλώντας στο Vice, εξήγησε ότι μια σπάνια ορμονική διαταρραχή, ο υποπιτατισμός, την έκανε να περάσει από εφηβεία πολύ αργότερα από τους συνομίληκους της, που οδήγησε σε κοροϊδία για το " αντρικό της στήθος".

Αυτή η κοροϊδία με έκανε αγοροφοβική. Η ζωή μου άρχισε να βελτιώνεται όταν άρχισα να μοιάζουν με τους άλλους.
Η προσεχώς μανούλα, είπε ότι ποτέ δε της άρεσαν τα ραντεβού, και ότι μόνο τα ραντεβού από το ιντερνετ είχαν επιτυχία.

"Θυμάμαι το πρώτο μου online dating προφίλ και το πρώτο σχόλιο που έλαβα που ήταν " Θέλεις να έρθεις να καθίσεις στο πρόσωπό μου;" εξομολογήθηκε.

"Πρώτον, υπάρχουν άτομα που πέφτουν με αυτές τις ατακές; Και δεύτερο, όχι ευχαριστώ. Άνθρωποι σαν αυτούς με απωθούν"

Όσο αναφορά την μητρότητα, η Lauren νευρίαζε με τους επικριτές της που έλεγαν ότι για να κάνεις παιδιά θα πρέπει να παντρευτείς.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι η διαδικασία του να μείνει έγκυος ήταν τρομακτική.

«Αρχικά, ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι δεν θα συμβεί, ότι θα χρειαστώ να πάρω σπέρμα από δότη και να ξοδέψω δεκάδες χιλιάδες δολάρια για την εξωσωματική γονιμοποίηση», αποκάλυψε.

«Ένιωσα απογοητευμένη. Ήθελα να κλειστώ στον εαυτό μου. Αλλά μου σύστησε μια κλινική γονιμότητας ούτως ή άλλως. "

Αφού ήταν σε μια λίστα αναμονής για ένα χρόνο, πιστεύοντας ότι δεν θα συμβεί ποτέ, έκλεισε τελικά ένα ραντεβού με έναν ειδικό γιατρό και η ζωή της άλλαξε.

Το μωρό της θα έρθει τον Ιούνιο και η Λόρεν δήλωσε ότι παρόλο που έχει αναρωτηθεί για το πως θα είναι το σεξ, δεν είναι προτεραιότητα για εκείνη.

17χρονη πήγε με 4 άνδρες σε ένα βράδυ έμεινε έγκυος και τώρα δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού...

Μια καλοκαιρινή νύχτα γεμάτη καταχρήσεις, αλκοόλ, ναρκωτικά και σεξ με τέσσερις διαφορετικούς παρτενέρ ήταν αρκετή για να σημαδέψει τη ζωή μιας 17χρονης η οποία εξιστορεί την περιπέτειά της στη Sun. Μάνα και κόρη μένουν έγκυες μαζί! Αυτό όμως δεν είναι το ακραίο της υπόθεσης!

Η νεαρή κοπέλα ανακάλυψε πρόσφατα ότι είναι έγκυος, ωστόσο το ζήτημα είναι πως δεν ξέρει «τίνος είναι το παιδί».

«Αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ βαρετό για μένα καθώς δεν συνέβησαν πολλά πράγματα στην πόλη. Μετά μια φίλη μου μου είπε πως γνώρισε ένα “καυτό” αγόρι σε μια παμπ και μας κάλεσε σε ένα μεγάλο πάρτι λίγα χιλιόμετρα μακριά. Είπα στη μητέρα μου ότι θα έμενα στη φίλη μου και μετά πήραμε το λεωφορείο για να πάμε στο πάρτι. Ήταν σε ένα μεγάλο σπίτι και δεν υπήρχαν άλλα άτομα της ηλικίας μας.

Όλοι έδειχναν μεγαλύτεροι, πάνω από 20 χρόνων. Ήμουν αγχωμένη και ήπια μερικά ποτά για να χαλαρώσω. Ένας εμφανίσιμος τύπος μου χαμογέλασε. Η μουσική έπαιζε δυνατά και μου φώναξε: “Πάμε κάπου αλλού ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε”. Με οδήγησε πάνω και μου είπε πως φαίνομαι “καυτή”.

Μιλήσαμε για λίγο και μετά με φίλησε και χάιδεψε τα πόδια μου. Μοιράστηκε ένα τσιγαριλίκι μαζί μου που με έκανε να αισθανθώ ωραία. Με έσπρωξε ευγενικά στο κρεβάτι και κάναμε σεξ. Αποκοιμήθηκα για λίγο και ξύπνησα από το θόρυβο που έκανε φεύγοντας από το δωμάτιο. Δεν επέστρεψε ποτέ, αλλά κάποιος άλλος τύπος άνοιξε την πόρτα και ρώτησε αν είμαι καλά. Συζητήσαμε.

Αισθανόμουν πιο ασφαλής πάνω στην κρεβατοκάμαρα απ’ ότι στα κάτω δωμάτια όπου είχε πολύ φασαρία. Φαινόταν πραγματικά καλό παιδί και ήθελε κι αυτός να κάνουμε σεξ. Ήταν σαν να βρισκόμουν σε ταινία και να παρακολουθώ τον εαυτό μου από την οθόνη. Μετά δύο άλλα αγόρια που απ’ ότι φάνηκε ήταν φίλοι του ήρθαν στο δωμάτιο. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο από εκείνο το βράδυ παρά μόνο ότι έκανα σεξ και με αυτούς τους τύπους» λέει και συνεχίζει:
«Η φίλη μου με ξύπνησε γύρω στις 4 το πρωί και με ρώτησε τι είχε συμβεί. Πήραμε λεωφορείο και επιστρέψαμε σπίτι της το πρωί. Είχα hangover και αισθανόμουν περίεργα.

Τώρα ανακάλυψα πως είμαι έγκυος και αυτό με κάνει ευτυχισμένη αλλά παράλληλα με φοβίζει. Ξέρω πως θα γίνω εξαιρετική μητέρα αλλά δεν γνωρίζω ποιος από τους τέσσερις τύπους είναι ο πατέρας του παιδιού ή το πώς θα τους βρω. Ούτε το σπίτι δε νομίζω ότι θα μπορέσω να βρω ξανά…».

Τραγική ιστορία: Η 5χρονη που έγινε η νεαρότερη μητέρα στην ιστορία! (Photo)

Μια απίστευτη αληθινή ιστορία με μια 5χρονη κοπέλα η οποία γέννησε το πρώτο της παιδί...

Το 1933, η Λίνα Μεντίνα γεννήθηκε στο Τικράπο του Περού. Στην ηλικία των πέντε ετών, η Λίνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς της, οι οποίοι παραπονέθηκαν για υπερβολική ανάπτυξη.

Οι γονείς του κοριτσιού σκέφτηκαν αρχικά ότι η κόρη τους πάσχει από τεράστιο όγκο στην κοιλιά, αλλά μετά από εξέταση από γιατρούς στο Πίσκο του Περού, ανακάλυψαν ότι ήταν επτάμηνη έγκυος.

Ο Γκεράρντο Λοζάντα έγινε ο θεράπων ιατρός της Λίνα, αναλαμβάνοντας πλήρως την υπόθεση. Ο Δρ. Λοζάντα μετέφετε τη Λίνα σε ένα πιο προηγμένο νοσοκομείο στη Λίμα για να επιβεβαιώσει τη διάγνωση της εγκυμοσύνης. Η διάγνωση επιβεβαιώθηκε.

Η Λίνα γεννήθηκε με μια σπάνια κατάσταση που ονομάζεται "πρόωρη εφηβεία". Η πρώιμη εφηβεία είναι βασικά η πρώιμη έναρξη της σεξουαλικής ανάπτυξης. Τα περισσότερα κορίτσια αρχίζουν να βιώνουν την εφηβεία γύρω στην ηλικία των δέκα (τα αγόρια συνήθως ξεκινούν λίγο αργότερα, γύρω στις ηλικίες 11 ή 12).

Η Λίνα είχε βιώσει τον πρώτο της εμμηνορροϊκό κύκλο σε ηλικία δυόμισι ή τρία. Είχε αναπτύξει πλήρως το στήθος μέχρι την ηλικία των τεσσάρων. Μέσα σε πέντε χρόνια, το σώμα της εμφάνισε πυελική διεύρυνση και προχωρημένη ωρίμανση.

Η Λίνα Μεντίνα έγινε επίσημα η νεότερη επιβεβαιωμένη μητέρα στο ιατρικό ιστορικό, ηλικίας πέντε, επτά μηνών και 21 ημερών. Γέννησε ένα αγόρι με καισαρική τομή στις 14 Μαΐου 1939, που απαιτούσε η μικρή της λεκάνη. Το βρέφος, ζύγιζε 2.700 γραμμάρια, ήταν καλά διαμορφωμένο, σε καλή υγεία και ονομάστηκε Γκεράρντο μετά από τον γιατρό που τον παρέδωσε.

Το παιδί και η μητέρα ήταν σε θέση να εγκαταλείψουν την κλινική μετά από λίγες μέρες.

Όπως αναμενόταν, η σεξουαλική κακοποίηση εξετάστηκε αμέσως ως ενδεχόμενο. Ο πατέρας της Λίνα συνελήφθη με την υποψία βιασμού και αιμομιξίας. Απελευθερώθηκε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Η Λίνα Μεντίνα ποτέ δεν αποκάλυψε ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της ή τις περιστάσεις που οδήγησαν στην εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με ένα άρθρο του 1955 που αναθεωρεί την υπόθεση: "Κάποιοι έχουν επισημάνει ότι υπήρξαν συχνές εορταστικές εκδηλώσεις που γιορτάστηκαν από τους Ινδιάνους στα χωριά των Άνδεων που γεννήθηκε η Λίνα. Αυτά συχνά έληξαν σε οργίες όπου ο βιασμός δεν ήταν ασυνήθιστος ".

Κατά τη διάρκεια των ετών, πολλοί άνθρωποι χαρακτήρισαν την ιστορία της μια πλήρη φάρσα, ωστόσο, αρκετοί γιατροί κατά τη διάρκεια των ετών το επιβεβαίωσαν με βάση βιοψίες, ακτίνες Χ του εμβρυϊκού σκελετού in utero και φωτογραφίες που τραβούσαν οι γιατροί που τη φροντίζουν.

Ο Γκεράρντο μεγάλωσε πιστεύοντας ότι η Μεντίνα ήταν η αδελφή του, αλλά ανακάλυψε στην ηλικία των 10 ότι ήταν η μητέρα του.

Ήταν καλά στην υγεία του μέχρι το 1979, όταν πέθανε από ασθένεια μυελού των οστών σε ηλικία 40 ετών. Στην νεαρή ηλικία, η Μεντίνα εργάστηκε ως γραμματέας στην κλινική του Λοζάντα, ο οποίος την στήριξε ενώ ανέλαβε και την εκπαίδευση του γιου της.

Η Μεντίνα παντρεύτηκε αργότερα το 1972 έκανε ένα δεύτερο γιο, 33 χρόνια μετά την πρώτη της γέννα. Η Λίνα Μεντίνα πέθανε στο Περού το 2015 και αρνούνταν να δώσει συνεντεύξεις.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share