Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτοκτόνησαν δύο έφηβοι που ήταν ύποπτοι για τριπλή δολοφονία! (photo-video)

Βιντεοσκόπησαν τη «διαθήκη» τους πριν βάλουν τέλος στη ζωή τους!

22 Αυγούστου 2019 11:04
Αυτοκτόνησαν δύο έφηβοι που ήταν ύποπτοι για τριπλή δολοφονία! (photo-video)

Το μυστήριο μιας τριπλής δολοφονίας συγκλονίζει εδώ κι εβδομάδες τον Καναδά. Δυο έφηβοι που καταζητούνταν ως ύποπτοι για τους τρεις φόνους αυτοκτόνησαν, αφού πρώτα κατέγραψαν σε βίντεο την διαθήκη τους. Σοκ! 17χρονος μαχαίρωσε στην καρδιά συνομήλικό του για ένα σχόλιο στο Facebook! (photos)

Τώρα αρχίζουν οι ερωτήσεις και τα αναπάντητα γιατί. Γιατί ο Μπράιερ Σμαγκέλσκι και ο Κεμ Μακλάουντ, 19 ετών, κολλητοί φίλοι στα video game, μπορεί να σκότωσαν και μετά να αυτοκτόνησαν; Τους καταζητούσαν για τους φόνους ενός νεαρού από την Αυστραλία και της Αμερικανίδας φίλης του αλλά και για τη δολοφονία ενός Καναδού καθηγητή, 64 ετών.

Το ανθρωποκυνηγητό για τα δύο αγόρια που συγκλόνισε τον Καναδά επί εβδομάδες, έληξε με περισσότερο αίμα.

Οι 19χρονοι Κεμ Μακλάουντ και Μπράιερ Σμαγκέλσκι

Βιντεοσκόπησαν τη «διαθήκη» τους πριν αυτοκτονήσουν

Φωτογραφίες με τον Σμαγκέλσκι να φορά ασφυξιογόνα μάσκα κι έναν αγκυλωτό σταυρό διέρρευσαν στο Τύπο λίγο πριν οι δύο νεαροί βρεθούν νεκροί. Είχαν καταγράψει σε βίντεο στο κινητό τους την τελευταία επιθυμία τους: να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Οι δύο νεαροί βρέθηκαν νεκροί 3000 χλμ μακριά από τη Βρετανική Κολομβία, όπου διαπράχθηκαν τα εγκλήματα, σε αφιλόξενη δασική περιοχή, 8χλμ από το καμένο αυτοκίνητό τους που είχε εντοπιστεί δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Το χρονικό του θρίλερ

Ο Καμ Μακλίοντ, 19 ετών και ο Μπράιερ Σεγκέλσκι, 18 ετών και οι δύο από το Πορτ Αλμπέρνι της καναδικής επαρχίας, καταζητούνταν για σχεδόν τρεις εβδομάδες. Την τελευταία φορά που τους είχαν δει ήταν στις 19 Ιουλίου.

Οι δύο νέοι κατηγορούνταν για την δολοφονία του 64χρονου Λέοναρντ Ντάικ, καθηγητή βοτανολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολούμπια στο Βανκούβερ του Καναδά. Φρίκη στη Κροατία: Έξι άνθρωποι βρέθηκαν δολοφονημένοι!

Θεωρούνταν ύποπτοι επίσης για τον φόνο του 23χρονου Αυστραλού Λούκας Φάουλερ και της Αμερικανίδας φίλης του Τσάινα Ντιζ, 24 ετών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε ένα δρόμο στο βόρειο τμήμα της Βρετανικής Κολομβίας.

Το αυτοκίνητό τους είχε εντοπιστεί τυλιγμένο στις φλόγες, σε απόσταση 500 χλμ από την περιοχή που εντοπίστηκαν τα πτώματα του ζευγαριού, κοντά στο Ντιζ Λέικ, στη Βρετανική Κολομβία.

Φρίκη! Άνδρας έσφαξε 6μελη οικογένεια!

Έξι άνθρωποι — τρεις γυναίκες, δύο άνδρες κι ένα μικρό παιδί — που εκτιμάται ότι ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας δολοφονήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μέσα σε σπίτι στο Ζάγκρεμπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας, από άνδρα ο οποίος αναζητείται, ανακοίνωσε η αστυνομία. Φρικτή οικογενειακή τραγωδία στην Καρδίτσα: Έσφαξε την γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους!

Κατά πληροφορίες που δημοσιεύουν ιστότοποι κροατικών εφημερίδων, ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον μελών της οικογένειας της πρώην συζύγου του.

«Η αστυνομία ειδοποιήθηκε περί τις 21:30 [22:30 ώρα Ελλάδας] από κατοίκους, που άκουσαν πυροβολισμούς. Επιτόπου βρέθηκαν τα πτώματα έξι ανθρώπων», αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από την αστυνομική διεύθυνση του Ζάγκρεμπ.

Τα πτώματα κείτονταν μέσα σε σπίτι στη συνοικία Κάιζεριτσα, στο νότιο τμήμα της κροατικής πρωτεύουσας. Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, διαπίστωσε φωτοειδησεογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. Έσφαξαν με ματσέτα 36χρονο στη μέση του δρόμου! (Video)

Τα θύματα ήταν «δύο άνδρες, τρεις γυναίκες κι ένα παιδί δέκα ετών», δήλωσε στον Τύπο, σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος, ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ζάγκρεμπ, ο Μάρκο Ράσιτς.

Πρόσθεσε ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν επίσης ένα βρέφος, το οποίο είναι σώο.

«Κατά τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, επρόκειτο για μια οικογένεια», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της αστυνομίας που ζήτησε να μην κατονομαστεί. Φρίκη: Influencer βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα!

Αρχικά, κροατικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει πως ανάμεσα στα θύματα ήταν τέσσερα παιδιά.

«Ένα πρόσωπο που βαρύνουν υποψίες ότι συνδέεται με το έγκλημα αυτό αναζητείται εντατικά. Όλη η δύναμη της αστυνομίας συμμετέχει σε αυτό το ανθρωποκυνηγητό καθ’ άπασα την επικράτεια της Κροατίας», ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας Ράσιτς, ο οποίος σημείωσε εξάλλου πως το κίνητρο του δράστη του μακελειού είναι ακόμη άγνωστο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share