Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (22/08)! (Video)

Τα θέματα της ειδησιογραφίας σήμερα!

22 Αυγούστου 2019 08:35
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (22/08)! (Video)

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα...

Δείτε ποια είναι τα θέματα της ειδησεογραφίας που αναδεικνύονται στον ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί»

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά έως 5, στα ανατολικά έως 6 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Καιρός: Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 36 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 35 και στα βόρεια κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ που το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Η πρόγνωση του Αρναούτογλου για τις θερμοκρασίες μέχρι 22 Αυγούστου!

Πώς θα εξελιχθούν οι καιρικές συνθήκες μέχρι τις 22 Αυγούστου; Ο Σάκης Αρναούτογλουκαταγράφει τα δεδομένα...

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ επικαιροποίησε το μετεώγραμμα καταγραφής θερμοκρασιών και φαινομένων, στο οποίο καταγράφεται η νέα άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες, αλλά και η παρατεταμένη ανομβρία. Οι πρώτες προβλέψεις για τον Δεκαπενταύγουστο.

Το μετεώγραμμα για τον καιρό μέχρι τις 22 Αυγούστου:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share