Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στον αέρα: 14 επιβάτες τραυματίστηκαν από αναταράξεις!

Έζησαν τον απόλυτο τρόμο!

21 Αυγούστου 2019 21:00
Θρίλερ στον αέρα: 14 επιβάτες τραυματίστηκαν από αναταράξεις!

Ένα θρίλερ έζησαν στον αέρα 14 επιβάτες μιας πτήσης αφού τραυματίστηκαν από αναταράξεις! Η πτήση προσγειώθηκε στο Μπαράχας της Μαδρίτης και ερχόταν από τον Μαυρίκιο!

Το Airbus A330-343 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης, χθες το βράδυ, μετά το περιστατικό που διήρκησε 15 δευτερόλεπτα, και συνέβη πάνω από την Αιθιοπία.

Τρία μέλη του πληρώματος βρίσκονται μεταξύ των τραυματιών. Σύμφωνα με μια πηγή από την εταιρεία, 11 επιβάτες αγνόησαν την ένδειξη να φορέσουν τη ζώνη τους, προτού το αεροσκάφος πέσει στις αναταράξεις. Στην δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο των τελευταίων λεπτών της τραγικής πτήσης 522 των Helios Airways!

Η εφημερίδα El Mundo μετέφερε σήμερα τη μαρτυρία ενός επιβάτη που περιέγραψε πως κατά τη διάρκεια των αναταράξεων, πολλοί άνθρωποι «εκσφενδονίστηκαν προς την οροφή του αεροπλάνου, πετούσαν στον αέρα, όπως ακριβώς βλέπουμε στις ταινίες».

«Νομίζαμε ότι θα πεθάνουμε» είπε στην El Mundo, προσθέτοντας ότι μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αγκαλιάζονταν.

Συναγερμός σε πτήση από Μόσχα προς Παρίσι!

Συναγερμός για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχει σημάνει σε πτήση της Air France, που εκτελεί το δρομολόγιο ΜόσχαΠαρίσι. Συναγερμός σε πτήση της American Airlines - Αεροσκάφος καλύφθηκε με καπνό μόλις απογειώθηκε! (Video)

Πρόκειται για αεροσκάφος τύπου Airbus A319 που απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο.

Σύμφωνα με το Flightradar, το αεροσκάφος ετοιμάζεται για προσγείωση στο Λουξεμβούργο.

Πανικός σε πτήση μετά από προειδοποίηση για βόμβα!

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός αεροσκάφους αφού υπήρχε προειδοποίηση για βόμβα στην πτήση από τα Κανάρια Νησιά ! Το αεροσκάφος ήταν έτοιμο για απογείωση στο αεροδρόμιο της Φουέρτε Βεντούρα όταν ένας επιβάτης βρήκε ένα κομμάτι χαρτί όπου αναγραφόταν η προειδοποίηση για βόμβα. Ο πιλότος αμέσως ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές! Στιγμές αγωνίες στον αέρα! Αεροπλάνο γέμισε καπνούς!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολιτοφυλακής, από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας η απειλή γράφηκε από ανήλικο! Να σας θυμίσουμε μια αεροπορική τραγωδία που συνέβη πριν λίγες ημέρες με εννιά νεκρούς.

Αμέσως εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας γι' αυτού του είδους την απειλή και το αεροσκάφος εκκενώθηκε!

Δεν είναι γνωστό αν θα ασκηθεί δίωξη στον ανήλικο που έκανε φάρσα, καθώς ενήλικας θα αντιμετώπιζε και ποινή φυλάκισης. Η πτήση για Σαντιάγο έφθασε στον προορισμό της στις 4 το απόγευμα σήμερα. Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία υπήρξε λάθος συναγερμός και όλα είναι καλά.

Δείτε το βίντεο:

Λαθρεπιβάτης έπεσε από αεροπλάνο να γλιτώσει και έπεσε νεκρός σε κήπο!

Ένας άνδρας που βρέθηκε νεκρός στον κήπο ενός σπιτιού στο Λονδίνο πιστεύεται ότι ήταν ένας λαθρεπιβάτης που έπεσε από αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Kenya Airways λίγο πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χίθροου.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας γνωστοποιήσε ότι κλήθηκε σε ένα σπίτι στο Κλάπαμ μετά τον εντοπισμό του πτώματος. Προς το παρόν δεν έχει γίνει νεκροτομή και η ταυτότητα του άνδρα αυτού παραμένει άγνωστη.

«Σε αυτή τη φάση, η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας ήταν λαθρεπιβάτης και έπεσε από τον χώρο του συστήματος προσγείωσης ενός αεροσκάφους της Kenya Airways που κατευθυνόταν στο Χίθροου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, στον χώρο του συστήματος προσγείωσης βρέθηκαν μια τσάντα, νερό και μερικά τρόφιμα.

Πτήση του τρόμου: Δραματικές ώρες πέρασαν οι επιβάτες και το πλήρωμα!(Βίντεο)

Δραματικές ώρες πέρασαν οι επιβάτες της πτήσης Κόσοβο-Ελβετία. Οι επιβάτες κατάφεραν να καταγράψουν αυτό που έγινε μέσα στο αεροσκάφος.

Το βίντεο μέσα από την πτήση που είχε απογειωθεί από την Πρίστινα με προορισμό τη Βασιλεία ξεκινά με τους επιβάτες να είναι ήδη τρομοκρατημένοι από τις αναταράξεις.

Ξαφνικά το αεροπλάνο ταρακουνιέται τόσο βίαια ώστε μια από τις αεροσυνοδούς που βρισκόταν στο διάδρομο με το τρόλεϊ γεμάτο νερά, καφέδες και αναψυκτικά κυριολεκτικά να «απογειωθεί».

Σύμφωνα με την Μιριέτα Μπάσα, την επιβάτιδα που κατέγραψε όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης, από τις αναταράξεις ξεκόλλησαν καθίσμστα, έσπασαν ζώνες ασφαλείας ενώ ορισμένοι επιβάτες τραυματίστηκαν.

Η ίδια δήλωσε σε ελβετική ιστοσελίδα ότι οι αναταράξεις ξεκίνησαν μισή ώρα μετά την απογείωση και διήρκησαν περίπου πέντε λεπτά.

«Οι άνθρωποι άρχισαν να ουρλιάζουν. Μια αεροσυνοδός χτύπησε στο ταβάνι. Φλιτζάνια άρχισαν να πετάνε δεξιά-αριστερά και ορισμένοι κάηκαν από το καυτό νερό» περιέγραψε όσα συνέβησαν η Μπάσα.

Ένας από τους συνολικά δέκα τραυματίες ήταν, μάλιστα, ο σύζυγός της οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στο Ηράκλειο: Άντρας "άρπαζε" χρυσαφικά από τον λαιμό γυναικών!

Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή: Ένας νεκρός!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share