Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός σε γύρισμα βίντεο κλιπ: Ένοπλοι εισέβαλαν και τραυμάτισαν 2 ανθρώπους!

Τι συνέβη;

21 Αυγούστου 2019 17:28
Πανικός σε γύρισμα βίντεο κλιπ: Ένοπλοι εισέβαλαν και τραυμάτισαν 2 ανθρώπους!

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, αφού ένοπλοι εισέβαλαν στα γυρίσματα βίντεο κλιπ του Γάλλου ράπερ Booba, έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές, το τελευταίο περιστατικό βίας που καταγράφεται στα προάστια του Παρισιού. Τρόμος στο Πακιστάν: Ένοπλοι δολοφόνησαν 14 άτομα σε λεωφορείο!

Δύο αξιωματούχοι, που δεν θέλησαν να κατονομαστούν, περιέγραψαν πως 15 άτομα, ορισμένοι οπλισμένοι με μπαστούνια του μπέιζμπολ και όπλα, επιτέθηκαν εναντίον των παρευρισκομένων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, που έγιναν αργά χθες στο Ολνέ σου Μπουά, στα βόρεια προάστια του Παρισιού.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, έπεσαν πυροβολισμοί, προσθέτουν οι αξιωματούχοι. Ο Booba, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Ελί Γιαφά, δεν τραυματίστηκε, καθώς είχε φύγει από τον χώρο λίγο νωρίτερα. Δεν έγινε καμία σύλληψη.

Το περιστατικό είναι το τελευταίο από μια σειρά βίαιων συμβάντων στα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας και σημειώθηκε, αφού ένας σερβιτόρος έπεσε νεκρός από πυρά το Σαββατοκύριακο στο Νουαζί λε Γκραν επειδή δεν έφτιαξε γρήγορα ένα σάντουιτς, την ώρα που στη συνοικία του Σεντ Ουέν καταγράφονται συγκρούσεις μεταξύ αντίπαλων συμμοριών.

Συναγερμός σε πτήση από Μόσχα προς Παρίσι!

Συναγερμός για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχει σημάνει σε πτήση της Air France, που εκτελεί το δρομολόγιο ΜόσχαΠαρίσι. Συναγερμός σε πτήση της American Airlines - Αεροσκάφος καλύφθηκε με καπνό μόλις απογειώθηκε! (Video)

Πρόκειται για αεροσκάφος τύπου Airbus A319 που απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο.

Σύμφωνα με το Flightradar, το αεροσκάφος ετοιμάζεται για προσγείωση στο Λουξεμβούργο.

Πανικός σε πτήση μετά από προειδοποίηση για βόμβα!

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες ενός αεροσκάφους αφού υπήρχε προειδοποίηση για βόμβα στην πτήση από τα Κανάρια Νησιά ! Το αεροσκάφος ήταν έτοιμο για απογείωση στο αεροδρόμιο της Φουέρτε Βεντούρα όταν ένας επιβάτης βρήκε ένα κομμάτι χαρτί όπου αναγραφόταν η προειδοποίηση για βόμβα. Ο πιλότος αμέσως ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές! Στιγμές αγωνίες στον αέρα! Αεροπλάνο γέμισε καπνούς!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολιτοφυλακής, από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας η απειλή γράφηκε από ανήλικο! Να σας θυμίσουμε μια αεροπορική τραγωδία που συνέβη πριν λίγες ημέρες με εννιά νεκρούς.

Αμέσως εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας γι' αυτού του είδους την απειλή και το αεροσκάφος εκκενώθηκε!

Δεν είναι γνωστό αν θα ασκηθεί δίωξη στον ανήλικο που έκανε φάρσα, καθώς ενήλικας θα αντιμετώπιζε και ποινή φυλάκισης. Η πτήση για Σαντιάγο έφθασε στον προορισμό της στις 4 το απόγευμα σήμερα. Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία υπήρξε λάθος συναγερμός και όλα είναι καλά.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Ένας άνδρας νεκρός - Δύο τραυματίες!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share