Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη : Πόσταρε αυτή τη φωτογραφία της κόρης του και μια ώρα μετά την έσφαξε!

Ανατριχίλα!

20 Αυγούστου 2019 16:19
Φρίκη : Πόσταρε αυτή τη φωτογραφία της κόρης του και μια ώρα μετά την έσφαξε!

Φρίκη προκαλεί αυτό το έγκλημα με έναν πατέρα να ποστάρει τη φωτογραφία της κόρης του και μια ώρα μετά να την σφάζει!

Μια σοκαριστική υπόθεση παιδοκτονίας έχει συγκλονίσει τη μικρή κοινότητα της πόλης Βάλσαλ στα Δυτικά Μίντλαντς της Βρετανίας. Ο πα-τέρας που φέρεται να έσφαξε ένα βράδυ με μαχαίρι την οκτάχρονη κορούλα του και κατόπιν να αυτοτραματίστηκε, μία μόλις ώρα αφότου πόσταρε μια φωτογραφία της τρισχαριτωμένης μικρουλας στα social media.

Ο 54χρονος Bill Billingham μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι στο στομάχι του και πιστεύεται ότι, πριν στρέψει το φονικό όπλο στον εαυτό του, είχε σκοτώσει με αυτό την μόλις οκτώ ετών κόρη του, Mylee.

Ο Billingham, που σύμφωνα με έναν φίλο του είχε απολυθεί πρόσφατα από τη δουλειά του σε ένα τοπικό εργοστάσιο, παραμένει στο νοσοκομείο, με αστυνομικούς να φρουρούν το δωμάτιό του.

Μία ώρα προτού γείτονες καλέσουν την αστυνομία στις 9.15 το βράδυ, ο πατέρα ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία της κορούλας του ενώ εκείνη έτρωγε πίτσα στο κρεβάτι.

Η μητέρα της Mylee, με την οποία ο 54χρονος βρισκόταν σε διάσταση, είχε κάνει like στην ανάρτηση. Ωστόσο, μία ώρα αργότερα οι γείτονες άκουσαν την γυναίκα να ουρλιάζει έξω από το σπίτι «Μαχαίρωσαν το μωρό μου» και ανήσυχοι τηλεφώνησαν στην αστυνομία.


Σύμφωνα με την Daily Mail, το σπίτι της γυναίκας είναι πολύ κοντά με εκείνο του εν διαστάσει συζύγου της, όπου βρισκόταν εχθές η κόρη της, ένα από τα πέντε συνολικά παιδιά τους. Προφανώς είχε κάποιον λόγο να πιστεύει ότι ο 54χρονος είχε σκοτώσει το οκτάχρονο αγγελούδι τους και γι' αυτό έτρεξε στο σπίτι του πρώην της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 54χρονος είναι αδερφός του Mark Billingham, διάσημου σωματοφύλακα στη Βρετανία που έχει στο παρελθόν «προστατέψει» τους Brad Pitt, Angelina Jolie και Tom Cruise.

Πατέρας σκότωσε την έγκυο γυναίκα του και τα δυο παιδιά τους, πέταξε τα πτώματα και έκανε πως τους έψαχνε στην τηλεόραση!

Ο σύζυγος μιας εγκύου γυναίκας που εξαφανίστηκε με τις δύο κόρες τους έχει συλληφθεί αφότου ομολόγησε ότι τους σκότωσε, λίγες ώρες μετά την συγκινητική εμφάνισή του στην τηλεόραση όπου τις ζητούσε να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Αποφυλακίστηκε ο πατροκτόνος της Ζακύνθου!

Ο 33χρονος Chris Watts, ομολόγησε το έγκλημά του την Τετάρτη το βράδυ, αφού πριν είπε στην αστυνομία και σε ολόκληρη τη χώρα ότι δεν είχε «ιδέα» πού ήταν η σύζυγός του Shannan και οι κόρες τους, η Bella και η Celeste.

Η 34χρονη Shanann ήταν έγκυος 15 εβδομάδων στο τρίτο παιδί τους. Ο Chris είπε στην αστυνομία ότι την είδε για τελευταία φορά γύρω στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας πριν φύγει για τη δουλειά της στο Frederick του Κολοράντο.

Την Πέμπτη το πρωί, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε το σώμα της Shanann στο σπίτι της οικογένειας.

Τα σώματα των παιδιών δεν έχουν ακόμη βρεθεί, αλλά η αστυνομία λέει ότι ξέρει πού βρίσκονται.

Οι αρχές δεν μπορούν ακόμα να επιβεβαιώσουν τον τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκαν τα θύματα.

Ο Chris είχε δηλώσει ότι ανησυχούσε όταν η γυναίκα του δεν απαντούσε στα γραπτά του μηνύματα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Την Τετάρτη, ο Watts εμφανίστηκε σε μια εκπομπή, την NBC Today, όπου μέσω αυτής προσπαθούσε να βρει τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Σύγχρονη Μήδεια! Μητέρα έπνιξε τα παιδιά της!

“Δεν πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Είναι σαν ένας εφιάλτης από τον οποίο δεν μπορώ να ξυπνήσω,” είπε.

“Όταν μπήκα στο σπίτι χθες ήταν σαν ένα σπίτι-φάντασμα. Εκείνη δεν ήταν εδώ. Τα παιδιά δεν ήταν εδώ. Δεν έχω ιδέα πού μπορεί να πήγαν.”

Ωστόσο, σε μια ξεχωριστή συνέντευξη, είπε στον Fox ότι η Shanann του είπε ότι πήγε μαζί με τις κόρες τους στο σπίτι μιας φίλης της.

“Ελπίζω να είναι ασφαλής.”

Στρέφοντας προς την κάμερα, έκανε μια άμεση έκκληση προς τη γυναίκα του και τα παιδιά του, λέγοντας: “Shanann, Bella, Celeste, αν με βλέπετε, γυρίστε πίσω. Αν τις έχει κάποιος, τον παρακαλώ να μου τις επιστρέψει.”

“Το σπίτι είναι άδειο χωρίς αυτές.”

“Θέλω μόνο να επιστρέψουν.”

Ένας αστυνομικός του Frederick, ο Dave Baumhover, δήλωσε ότι το σπίτι του Watts δεν έδειξε σημάδια διάρρηξης και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να υπονοεί ότι η Shanann έχει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Μια φίλη και συνάδελφος της Shanann, η Amanda Thayer, είπε ότι η έγκυος μητέρα άφησε όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου του τηλεφώνου, του πορτοφολιού και της τσάντας της, μέσα στο σπίτι.

Μετά την ομολογία του, ο Chris συνελήφθη και η δίκη του θα πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share