Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διεθνείς αντιδράσεις για τον «Δράκο του Κάβου» που αποφυλακίστηκε 43 χρόνια νωρίτερα!

Τι λέει ο ίδιος;

19 Αυγούστου 2019 21:00
Διεθνείς αντιδράσεις για τον «Δράκο του Κάβου» που αποφυλακίστηκε 43 χρόνια νωρίτερα!

Σάλος ξέσπασε στον βρετανικό Τύπο από την είδηση πως Έλληνας κατά συρροή βιαστής τουριστριών από τη Βρετανία αφέθηκε ελεύθερος. Ο βιαστής δρούσε στην Κέρκυρα και δη στον Κάβο.

Ο συγκεκριμένος είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια κάθειρξη, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.

Μην τύχει σε καμία άλλη γυναίκα: 10χρονη παντρεύτηκε τον βιαστή της διότι έμεινε έγκυος!

Σύμφωνα με τα στοιχεία, είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι γυναίκες, τις οποίες είχε παρασύρει, αφού τις είχε απειλήσει με μαχαίρι, σε δάσος, όπου τις βίασε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Express αλλά και τη Sun, ο συγκεκριμένος καταδικάστηκε το 2012 στη μεγαλύτερη ποινή που είχε επιβληθεί μέχρι τότε σε βιαστή. Είχε συλληφθεί το 2007 για βιασμούς τριών γυναικών, από το 1997 έως το 2005, αφέθηκε ελεύθερος το 2010 και προχώρησε σε νέες επιθέσεις.

Τώρα αποφυλακίστηκε ξανά με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης την πρώτη ημέρα κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από την Κέρκυρα.

Ο άνθρωπος αυτός, παρά τα 53 χρόνια κάθειρξης το 2012, φέρεται σήμερα να κυκλοφορεί ελεύθερος. Μάλιστα, οι δύο βρετανικές εφημερίδες τον εμφανίζουν να έχει πει πως βγήκε χάρη στη νομοθεσία.

Κρήτη: Επίδοξος βιαστής επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα!

Απόπειρα βιασμού κατήγγειλε στην αστυνομία μία 21χρονη ελληνικής καταγωγής πριν από λίγες μέρες, με επίδοξο βιαστή έναν 49χρονο αλλοδαπό. Τρόμος: Συνελήφθη στην Κέρκυρα άνδρας που βίασε 14χρονη τουρίστρια! (Video)

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν της 12 το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στα Φαλάσαρνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε να κάνει έναν πρωινό περίπατο στη γνωστή παραλία. Όπως καταγγέλλει, ο 49χρονος την ακολούθησε, επιτέθηκε, προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να την οδηγήσει σε μια πιο ερημική περιοχή.

Για καλή της τύχη και επιστρατεύοντας όλη της τη δύναμη, κατάφερε να του ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία η οποία ταχύτατα εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και πολύ γρήγορα κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη. Ο 49χρονος συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Ωστόσο, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους.

Κρήτη: Άντρας προσπάθησε να βιάσει δυο τουρίστριες σε παραλία του Ηρακλείου!

Μέρα - μεσημέρι σκόρπισε τον πανικό σε μια πολυσύχναστη παραλία του Ηρακλείου ένας νεαρός άντρας με ιστορικό σε ψυχοπάθεια, καθώς δεν δίστασε να επιτεθεί σε δύο νεαρές τουρίστριες και προσπάθησε να τις βιάσει! Στα 10 της τη βίασε ο θείος της! Στα 12 την ανάγκαζαν να κοιμάται με άντρες! Σήμερα, μας λέει την ιστορία της!

Οι δυο κοπέλες σώθηκαν χάρη στην επέμβαση υπαλλήλων του beach bar, που κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον επίδοξο βιαστή.

Ο νεαρός παρελήφθη από λιμενικούς, στους οποίους φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε, αλλά και ότι είχε κάνει χρήση διεγερτικών χαπιών που του προκάλεσαν σεξουαλικό αμόκ!

Σε βάρος του, ο εισαγγελέας υπηρεσίας Ηρακλείου άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού σε βαθμό κακουργήματος, αλλά τον άφησε ελεύθερο με εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ, αφού πρώτα τεθεί υπό 48ωρη ψυχιατρική παρακολούθηση ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάσταση της ψυχικής υγείας του. Ένας τύπος βρίσκει ένα κορίτσι που το είχαν απαγάγει, ο βιασμόs όμως δεν ήταν το χειρότερο!

Ο εισαγγελέας επέβαλε στον δράστη και τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της παρακολούθησης σε τακτά χρονικά διαστήματα από ψυχιάτρους δημόσιων νοσοκομείων. Μάλιστα, διέταξε να προσκομίζει κάθε φορά στο τμήμα τις γνωματεύσεις των γιατρών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share